Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Sentido Mamlouk Palace

Sentido Mamlouk Palace
På første klasse direkte ved stranden
Skal ferien nydes i luksuriøse omgivelser, er Sentido Mamlouk Palace Resort et godt valg. Her er der kræset for indretningen. Hotellet består af flere forskellige bygninger omgivet af en frodig have. Til hotellet hører en børnepool og to store swimmingpools, heraf én (opvarmet om vinteren) med to vandrutsjebaner. Her er også Miniklub for børn 3-12 år (ikke dansktalende) med tilhørende legeplads.

Opholdet er med All Inclusive, hvor tre daglige måltider og lokalt producerede drikkevarer indgår. På hotellet findes poolbar, strandbar på hotellets egen private strand, en buffetrestaurant samt flere a la carte-restauranter, hvoraf en kan benyttes gratis én gang under opholdet - reservation nødvendig.

På Sentido Mamlouk er der masser af muligheder for afslapning og aktiviteter. Her er spa-center med indendørs pool, hamam, sauna, massage og fitnessrum. Og du kan udfolde dig med bordtennis, billard, beachvolley, fodbold, tennis og vandsportsaktiviteter på stranden.

Værelserne
Pæne og indbydende værelser med klinkegulv, satellit-tv, telefon, minibar, sikkerhedsboks, aircondition og balkon eller terasse. Badeværelser er med toilet, brusebad og hårtørrer.
Standardværelser (41 m 2) med plads til 2 voksne og 2 børn. Med dobbeltseng eller enkeltsenge og mulighed for en ekstra opredning (OBS - ekstra opredning i ”klap-ud-seng” 160 cm).
Familieværelser  (52 m 2) med plads til 5 personer. Bestående af et soveværelse og et opholdsrum. Alle familieværelser ligger i samme bygning.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Turistområde i rolige omgivelser. Bygget i 2007, poolområde renoveret 2012. Ialt 530 værelser fordelt på én hovedbygning og 18 mindre bygninger (ingen elevator). Børn under seks år må ikke benytte vandrutsjebanerne, og børn under 16 må ikke benytte spa-center. Strandhåndklæder kan lejes. Butikker og minimarked findes på resortet. Gratis trådløst internet på hotellets lobbyterrasse. ATM (hæveautomat) findes i hotellets lobby. Nogle aktiviteter/faciliteter mod merpris.

Adresse: Safaga Road P.O. 385, Hurghada
Tlf./Fax: +20 653 460 140 // +20 653 460 154


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

  • Lufthavn ( Hurghada Airport - 15 km )
  • Strand ( Hotels Beach - 0 m )
  • Lokalt centrum ( Sunrise Mall - 300 m )
  • Hovedcentrum i Hurghada (Sakkala) - 20 km

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner
  • Børnepool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service

Vinterferie på første klasse direkte ved stranden
Skal vinterferien nydes i luksuriøse omgivelser, lige ved Rødehavet og med store pools, er Sentido Mamlouk Palace Hotel et godt valg. Her er der kræset for indretningen. Hotellet består af flere forskellige bygninger omgivet af en frodig have. Til hotellet hører en børnepool og to store swimmingpools, heraf én (opvarmet om vinteren) med to vandrutsjebaner. Gæster kan også benytte vandlandet på søsterhotellet Sunrise Selct Garden Beach Hotel.

Opholdet er med All Inclusive, hvor tre daglige måltider og lokalt producerede drikkevarer indgår. På hotellet findes flere barer bl.a. poolbar, diskotek og strandbar på hotellets egen private strand, en buffetrestaurant samt flere a la carte-restauranter, hvoraf en kan benyttes gratis én gang under opholdet - reservation nødvendig.

På Sentido Mamlouk Palace er masser af muligheder for afslapning og aktiviteter. Her er spa-center med indendørs pool, hamam, sauna, massage og fitnessrum. Og du kan udfolde dig med bordtennis, billard, beachvolley, fodbold, tennis og vandsportsaktiviteter på stranden. Animationsteamet sørger for underholdning og aktiviteter, såsom vandaerobic. Her er også Miniklub for børn 3-12 år (ikke dansktalende) med tilhørende legeplads. Nogle faciliteter/aktiviteter mod betaling.

Værelserne
Pæne og indbydende værelser med klinkegulv, satellit-tv, telefon, minibar (vand dagligt, ellers mod betaling), sikkerhedsboks, aircondition og balkon eller terrasse. Badeværelser er med toilet, brusebad og hårtørrer.
Standardværelser (41 m2) med plads til 2 voksne og 2 børn. Med dobbeltseng eller enkeltsenge og mulighed for en ekstra opredning i foldeseng (100*190). 12 værelser er med connected doors.
Familieværelser (52 m2) med plads til 5 personer. Bestående af et soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge og et opholdsrum. Opredning på foldeseng. Alle familieværelser ligger i samme bygning.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Turistområde i rolige omgivelser. Støj fra nærliggende moské, overflyvende fly og poolområde kan virke forstyrrende. Bygget i 2007, poolområde renoveret 2012, værelser renoveret i 2015. I alt 530 værelser fordelt på én hovedbygning og 18 mindre bygninger á 3 etager (ingen elevator). Børn under seks år må ikke benytte vandrutsjebanerne, og børn under 16 må ikke benytte spa-center og fitness. Konferencefaciliteter. Strandhåndklæder kan lejes. Butikker og minimarked findes på resortet. Wifi uden beregning på hele hotellets område. ATM (hæveautomat) findes i hotellets lobby. Dresscode på hotellets a la carte-restauranter. På vores afgange over jul og nytår er der et tillæg for at deltage i henh. jule- og nytårsmiddag. Tillægget vil fremgå af din bestilling, inden du bekræfter.

Adresse: Safaga Road P.O. 385, Hurghada
Tlf./Fax: +20 653 460 140 // +20 653 460 154