Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Sunrise Select Garden Beach

Sunrise Select Garden Beach
Dejligt og indbydende resort
Med en fredelig beliggenhed lige uden for centrum af Hurghada og på en fantastisk lagunestrand finder du denne oase af et hotel. Sunrise Select Garden Beach er bygget som en lille landsby, hvor de sandfarvede bygninger omgiver poolområderne og den frodige, grønne have.
Spa-område med fitness, sauna og indendørs swimmingpool henvender sig til den voksne besøgende (over 16 år). Der er også en udendørs swimmingpool, som udelukkende er for voksne. Men selvfølgelig er yngre besøgende også velkomne. Ved den store swimmingpool (opvarmet om vinteren, afhængigt af vejret) er der to vandrutsjebaner.

På resortet finder du også en tennisbane, beachvolley, vandsport, legeplads, fodboldbane, flere barer og restauranter. Hotellets animationteam arrangerer lege og spil, aktiviteter, motionshold og underholdning dagligt.

Værelserne

Værelserne virker indbydende indrettet med orientalske påvirkninger og varme farver. Alle værelser har klinkegulv, minibar (mod tillæg), elkedel, satellit-tv, telefon og balkon eller terrasse. Badeværelserne har toilet, hårtørrer og bad med bruser.
Standardværelse (45 m2) med plads til 2 voksne og 1 barn. Med to enkeltsenge eller en dobbeltseng og mulighed for en ekstra opredning.
Familieværelser (75 m2) med plads til 2 voksne og 3 børn. Med to soveværelser og to badeværelser.

Måltider

All Inclusive

Øvrigt

Strand-/turistområde med støj fra overflyvende fly, som kan være distraherende. Bygget i 2003, delvist renoveret i 2011. I alt 480 værelser fordelt på en hovedbygning og 11 mindre bygninger. Konferencefaciliteter. Trådløst internet på hele anlægget (mod tillæg). ATM (hæveautomat) på stedet. Poolhåndklæder udlånes. Dress kode gælder i a la carte-restauranterne. Officiel klassificering *****.
Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg.

Adresse
: Safaga Road, Hurghada
Tlf./Fax: +20 65 346 00 40 // +20 65 346 00 53


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service

Dejligt og indbydende resort
Med en fredelig beliggenhed lidt uden for centrum af Hurghada og på en fantastisk lagunestrand finder du denne oase af et hotel. Sunrise Select Garden Beach er bygget som en lille landsby, hvor de sandfarvede bygninger omgiver poolområderne og den frodige, grønne have.
Spa-område med fitness, sauna og indendørs swimmingpool henvender sig til den voksne besøgende (over 16 år). Her er også en udendørs swimmingpool, som udelukkende er for voksne. Men selvfølgelig er yngre besøgende også velkomne. I alt er her 8 vandrutsjebaner for voksne og 5 vandrutsjebaner for børn. Alle pools er opvarmet om vinteren. Så hotellet indbyder til en dejlig vinterferie i Hurghada for hele familien.

På Sunrise Select Garden Beach finder du også en tennisbane, beachvolley, vandsport, legeplads, fodboldbane, flere barer, buffetrestaurant og a la carte restauranter. Hotellets animationsteam arrangerer lege og spil, aktiviteter, motionshold og underholdning dagligt. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

Værelserne
Værelserne virker indbydende indrettet med orientalske påvirkninger og varme farver. Alle værelser har klinkegulv, aircondition (periodevis slukket), minibar (mod tillæg), elkedel, satellit-tv, telefon og balkon eller terrasse. Badeværelserne har toilet, hårtørrer og bad med bruser.
Standardværelse (41 m2) med plads til 2 voksne og 2 børn under 12 år. Med to enkeltsenge eller en dobbeltseng og mulighed for en ekstra opredning.
Familieværelser (75 m2) med plads til 2 voksne og 3 børn under 12 år. Med to soveværelser og to badeværelser.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Strand-/turistområde med støj fra overflyvende fly og poolområde, som kan være distraherende. Bygget i 2003, delvist renoveret i 2016. I alt 480 værelser fordelt på en hovedbygning og 11 mindre bygninger. Konferencefaciliteter. Wifi uden beregning på hotellet. ATM (hæveautomat) på stedet. Frisør, minimarked og butikker på hotellet (mod betaling). Poolhåndklæder udlånes. Dress kode gælder i a la carte-restauranterne. På vores afgange over jul og nytår er der et tillæg for at deltage i henh. jule- og nytårsmiddag. Tillægget vil fremgå af din bestilling, inden du bekræfter.

Adresse: Safaga Road, Hurghada
Tlf./Fax: +20 65 346 00 40 // +20 65 346 00 53 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 2003 )
  • Renoveret ( 2016 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 3 )

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service