Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Desert Rose Resort

Desert Rose Resort

Stort resorthotel med egen lagune
Vil du nyde en dejlig og solsikker vinterferie, er Desert Rose Resort en mulighed. Her har du gode muligheder for at slappe af, bade og nyde en dejlig vinterferie ved Rødehavet. Desert Rose Resort er et stort og dejligt resort, der består af en hovedbygning og flere lave bygninger omgivet af en stor have med ikke mindre end tre poolområder: En med vandrutsjebaner, en afslapningspool og en 50-meter pool (én pool er opvarmet november-marts). Desert Rose Resort har egen stor strand, der er næsten 1 km lang, hvor der også er en dejlig lavvandet lagune.

Hotellet har også en spa, fitness, billard, bordtennis, tennis, vandsport, flere barer, natklub, en buffetrestaurant og flere a la carte-restauranter og et underholdningsteam, der arrangerer aktiviteter, spil, motion og underholdning dagligt. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

Bemærk, at fra 1/9 2018 påbegynder hotellet en renovering, hvor de udfører malearbejde og udskifter taget. Under renoveringen vil diskoteket være lukket. Renoveringsarbejdet vil foregå bag et hegn. Lidt støj må påregnes, men arbejdet forventes ikke at støje meget.
Bemærk, at fra 1/10 2018 vil en af a la carte-restauranterne på hotellet gennemgå en renovering. Arbejdet kan medføre noget støj. Andre a la carte restauranter vil være åben som normalt. 
Bemærk, at fra 15/11 2018 vil hotellet renovere én af barerne på hotellet, hvorfor den vil være lukket for en periode. Området vil være afskærmet, dog kan en smule støj forventes, men der vil ikke blive brugt tungt maskeneri.

Værelserne
Lyse, rummelige og traditionelt indrettede værelser.
Standardværelse (32 m2) med to separate senge eller dobbeltseng og med mulighed for en ekstra seng. Værelserne har klinkegulve, satellit-tv, telefon, kedel og minibar (vand og sodavand inkluderet). Nogle værelser har balkon eller terrasse. Badeværelserne har bruseniche, toilet og hårtørrer.

Her er ti værelser for handicappede gæster på anmodning.

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg på julemiddag:
300 kr. for rejsende med All Inclusive
Obligatorisk tillæg på nytårsmiddag:
600 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
By-/turistområde med lokal trafik. Lyde fra hotellets pool-området og flytrafikken kan opfattes som forstyrrende. Bygget i 2001, renoveret i 2011, 2105 og 2018. I alt 912 værelser fordelt på ni bygninger. Hotelområdet er stort, hvilket betyder, at afstandene mellem bygninger, diverse faciliteter og strand bliver stor. Bemærk, balkonrækværket er lavt med spredte lameller. Konferencefaciliteter. ATM (hæveautomat) tilgængelig i lobbyen. Trådløst internet på offentlige områder (gratis) og internetcafé (mod tillæg). Poolhåndklæder er inkluderet.

Adresse: Safaga Road, Hurghada
Tlf./Fax: +20 65 346 06 00/01 // +20 65 346 06 08 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
  • Sikkerhedsboks i reception
  • Sikkerhedsboks på værelse
  • Internetforbindelse ( Public areas only )

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

: betalt service