Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Desert Rose Resort

Desert Rose Resort

Stort resorthotel med egen lagune
Desert Rose Resort er et stort og dejligt resort, der består af en hovedbygning og flere lave bygninger omgivet af en stor have med ikke mindre end tre poolområder: En med vandrutsjebaner, en afslapningspool og en 50-meter pool (én pool er opvarmet november-marts, afhængigt af vejret).

Desert Rose Resort har egen, stor strand, der er næsten 1 km lang, hvor der også er en dejlig lavvandet lagune. Hotellet har også en nyåbnet spa, fitness, billard, bordtennis, tennis, vandsport, flere barer, natklub, en buffet og flere a la carte-restauranter og et underholdningsteam, der arrangerer aktiviteter, spil, motion og underholdning dagligt.
Gæsterne kommer fra næsten hele verden, så der er rig mulighed for spændende møder.

Bemærk, at fra 1/9 2018 påbegynder hotellet en renovering, hvor de udfører malearbejde og udskifter taget. Under renoveringen vil diskoteket være lukket. Renoveringsarbejdet vil foregå bag et hegn. Lidt støj må påregnes, men arbejdet forventes ikke at støje meget.
Bemærk, at fra 1/10 2018 vil en af a la carte-restauranterne på hotellet gennemgå en renovering. Arbejdet kan medføre noget støj. Andre a la carte restauranter vil være åben som normalt.
Bemærk, at fra 1/11 2018 vil hotellet renovere én af indendørsbarerne, hvorfor den vil være lukket for en periode. 

Værelserne
Lyse, rummelige og traditionelt indrettede værelser.
Standardværelse med to separate senge med mulighed for en ekstra seng. Værelserne har klinkegulve, satellit-tv, telefon og minibar (inkluderet). Nogle værelser har balkon eller terrasse.
Badeværelserne har bruseniche, toilet og hårtørrer.
Der er ti værelser for handicappede gæster på anmodning.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
By-/turistområde med lokal trafik. Lyde fra hotellets pool-området og flytrafikken kan opfattes som forstyrrende. Bygget i 2001, renoveret i 2011 og 2015. I alt 912 værelser fordelt på ni bygninger. Hotelområdet er stort, hvilket betyder, at afstandene mellem bygninger, diverse faciliteter og strand bliver stor. Bemærk, balkonrækværket er lavt med spredte lameller. Konferencefaciliteter. ATM (hæveautomat) tilgængelig i lobbyen. Trådløst internet på offentlige områder (gratis) og internetcafé (mod tillæg). Poolhåndklæder er inkluderet. På vores afgange over jul og nytår er der et tillæg for at deltage i henh. jule- og nytårsmiddag. Tillægget vil fremgå af din bestilling, inden du bekræfter.
Nogle aktiviteter/faciliteter mod merpris.

Adresse: Safaga Road, Hurghada
Tlf./Fax: +20 65 346 06 00/01 // +20 65 346 06 08


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

 • Lufthavn ( Hurghada Airport - 13 km )
 • Strand ( Hotels Beach - 0 km )
 • Lokalt centrum ( Memsha - 10 km )
 • Hovedcentrum ( Sakkala - 16 km )

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

 • Børnepool
 • Voksen-pool
 • Vandrutsjebaner

STRAND

: betalt service

Stort resorthotel med egen lagune
Vil du nyde en dejlig og solsikker vinterferie, er Desert Rose Resort en mulighed. Her har du gode muligheder for at slappe af, bade og nyde en dejlig vinterferie ved Rødehavet. Desert Rose Resort er et stort og dejligt resort, der består af en hovedbygning og flere lave bygninger omgivet af en stor have med ikke mindre end tre poolområder: En med vandrutsjebaner, en afslapningspool og en 50-meter pool (én pool er opvarmet november-marts). Desert Rose Resort har egen stor strand, der er næsten 1 km lang, hvor der også er en dejlig lavvandet lagune.

Hotellet har også en spa, fitness, billard, bordtennis, tennis, vandsport, flere barer, natklub, en buffetrestaurant og flere a la carte-restauranter og et underholdningsteam, der arrangerer aktiviteter, spil, motion og underholdning dagligt. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

Bemærk, at fra 1/9 2018 påbegynder hotellet en renovering, hvor de udfører malearbejde og udskifter taget. Under renoveringen vil diskoteket være lukket. Renoveringsarbejdet vil foregå bag et hegn. Lidt støj må påregnes, men arbejdet forventes ikke at støje meget.
Bemærk, at fra 1/10 2018 vil en af a la carte-restauranterne på hotellet gennemgå en renovering. Arbejdet kan medføre noget støj. Andre a la carte restauranter vil være åben som normalt. 
Bemærk, at fra 1/11 2018 vil hotellet renovere én af indendørsbarerne, hvorfor den vil være lukket for en periode.

Værelserne
Lyse, rummelige og traditionelt indrettede værelser.
Standardværelse (32 m2) med to separate senge eller dobbeltseng og med mulighed for en ekstra seng. Værelserne har klinkegulve, satellit-tv, telefon, kedel og minibar (vand og sodavand inkluderet). Nogle værelser har balkon eller terrasse. Badeværelserne har bruseniche, toilet og hårtørrer.

Her er ti værelser for handicappede gæster på anmodning.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
By-/turistområde med lokal trafik. Lyde fra hotellets pool-området og flytrafikken kan opfattes som forstyrrende. Bygget i 2001, renoveret i 2011, 2105 og 2018. I alt 912 værelser fordelt på ni bygninger. Hotelområdet er stort, hvilket betyder, at afstandene mellem bygninger, diverse faciliteter og strand bliver stor. Bemærk, balkonrækværket er lavt med spredte lameller. Konferencefaciliteter. ATM (hæveautomat) tilgængelig i lobbyen. Trådløst internet på offentlige områder (gratis) og internetcafé (mod tillæg). Poolhåndklæder er inkluderet. På vores afgange over jul og nytår er der et tillæg for at deltage i henh. jule- og nytårsmiddag. Tillægget vil fremgå af din bestilling, inden du bekræfter.

Adresse: Safaga Road, Hurghada
Tlf./Fax: +20 65 346 06 00/01 // +20 65 346 06 08 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

 • Sikkerhedsboks i reception
 • Sikkerhedsboks på værelse
 • Internetforbindelse ( Public areas only )
 • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )

POOLS

 • Børnepool
 • Voksen-pool

STRAND

: betalt service