Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Royal Star Empire Hotel

Royal Star Empire Hotel

Hotel med mange tilbagevendende gæster
Royal Star Empire Hotel er et familievenligt og populært mellemklasse-hotel med to poolområder, hvor du kan slappe af på solsengene og tage en kølig dukkert på vinterferien. Hotellet deler strand med søsterhotellet Royal Star Empire Beach Hotel, som ligger ca 300 m væk. Stranden har liggestole, parasoller og en bar/restaurant, som serverer enkle måltider.

På Royal Star Empire Hotel finder du et lille fitnessrum og billard. Hotellets gæster kan også bruge nogle af faciliteterne på Royal Star Empire Beach Hotel, som bl.a. inkluderer bordtennis, volleyball og dykkecenter. På Royal Star Empire Beach Hotel arrangeres der også levende musik et par gange ugentligt, og hotellets animation team arrangerer underholdning et par gange om ugen. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

Sædvanligvis indtages morgenmaden og aftensmaden på Royal Star Empire Hotel (Sinuhe Restaurant) og frokost på Royal Star Empire Beach Hotel. Under dit ophold på Royal Star Empire Hotel har du adgang til en a la carte-restaurant (belgisk, på Empire Beach Hotel - mod tillæg).

Obs. poolen på første sal, frisør samt spa, sauna og hamam er i øjeblikket lukket grundet renovation (senest opdateret 15/5)

Værelserne
Lyse, rummelige (kan forekomme slidte) værelser indrettet i beige, lyseblå og brun. Hvert værelse har klinkegulve, satellit-tv, safetyboks, telefon, minibar (tom ved ankomst) og en lille balkon. Værelserne er af varierende størrelser og layout. Badeværelserne har toilet og brusekabine.
Standardværelse (ca. 25 m2) med to separate senge eller en queen-size seng, nogle værelser med mulighed for en ekstra seng. Her kan således være plads til i alt 3 personer.
Familieværelser (ca. 29 m2) er lidt større standardværelser med en lille dobbeltseng, en enkeltseng og mulighed for en ekstra seng (for børn under 12 år). Her kan være plads til i alt 4 personer.

Måltider
Morgenmad / All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
500 kr. for rejsende med Morgenmad eller All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
640 kr. for rejsende med Morgenmad eller All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
By-/turistområde med trafik. Lyde fra hotellets restauranter og nærliggende moské kan være forstyrrende. Bygget i 1996 og løbende renoveret. I alt 419 værelser. Konferencefaciliteter er tilgængelige. Gratis Wifi i lobby og poolområde. Håndklæder til poolområdet udlånes på Royal Star Empire Beach. Klimaanlægget er centralt styret, og afhængig af vejr og årstid kan det i perioder være helt eller delvist deaktiveret.

Adresse: Hospital & Sayed Korrayem Street, Hurghada
Tlf./Fax: + 20 65 354 92  // + 20 6 53 54 92 12/13/ 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Voksen-pool
: betalt service

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE