Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Royal Star Empire Beach Hotel

Royal Star Empire Beach Hotel

Dejligt 3-stjernet hotel ved stranden
Royal Star Empire Beach Hotel er både for familier og par. Det ligger perfekt direkte på stranden, og fra hotellet har du heller ikke langt til El Dahar centrum med butikker og markeder. På hotellet er en dejlig, frodig have med to pools (en pool opvarmet mellem d. 1/11 2018 og 1/4 2019), strandstole og børnebassin. Hotellet har buffetrestaurant, a la carte-restauranter (belgisk og italiensk - mod ekstra betaling), bar, bordtennis, volleyball, billard osv. Der bliver arrangeret aktiviteter og let underholdning flere gange om ugen (ikke-dansktalende personale), og for de små er her en legeplads og miniklub (ikke-dansktalende personale). Hotellets gæster kan også benytte faciliteterne på søsterhotellet Royal Star Empire Hotel, der ligger ca 300 m væk. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

Værelserne
Små men lyse værelser med en enkel indretning og holdt i lyse farver. Hvert værelse har klinkegulve, satellit-tv, sikkerhedsboks, telefon og balkon eller terrasse. Badeværelserne har toilet og brusehjørne.
Standardværelse (16 m2) med to enkeltsenge eller en dobbeltseng med mulighed for en ekstra seng, så i alt er her plads til 3 personer.
Familieværelserne (26 m2) er et lidt større standardværelse med dobbeltseng, en enkeltseng og mulighed for en ekstraseng (for børn under 12 år). Her kan i alt være 3 voksne eller 2 voksne + 2 børn under 12 år.

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
500 kr. for rejsende med All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
640 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Strand/byområde med trafik. Hotellet blev bygget i 1987 og renoveret løbende. I alt er her 163 værelser fordelt på tre bygninger. Mange niveauforskelle og trapper i området. Gratis wifi på hotellets offentlige område og gratis wifi i Peanut bar (250 meter).
Poolhåndklæder er inkluderet. Klimaanlægget er centralt styret, og afhængig af vejr og årstid kan det i perioder være helt eller delvist deaktiveret.

Adresse: 2 Cornish St., Hurghada - Red Sea - Egypt
Tlf./Fax: + 20 65 354 88 16 // + 20 6 53 54 88 17


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand ( Empire Beach )
: betalt service

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
  • Sikkerhedsboks på værelse
  • Internetforbindelse ( free wifi in lobby area )

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service