Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Steigenberger Aqua Magic

Steigenberger Aqua Magic

Stort hotel med vandland for familier og par
Steigenberger Aqua Magic tilbyder dig gode rammer for en solsikker vinterferie med afslapning, solbadning og kølige dukkerter. I hotellets have har du et stort poolområde og solterrasse med solstole og parasoller. Perfekt til at slappe af og bade. Her er bl.a. Lazy River, pools kun for voksne, børnepools og vandrutsjebaner for både store og små (fra 120 cm). Flere pools er opvarmet om vinteren. Fra hotellet er ca. 400 meter til hotellets strand, hvor du kan bade, snorkle og nyde vinterferien ved Rødehavet.

På Steigenberger Aqua Magic er også spa, skønhedscenter, sauna, hamam og fitnessrum samt mulighed for billard, bordtennis, beach volley og gode muligheder for vandsport og golf. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling. For børn er her miniklub (4-12 år, ikke dansktalende) og legeplads. Hotellets animationsteam sørger for aktiviteter og underholdning dag og aften.

På hotellet findes flere udendørsbarer bl.a. på taget af hovedbygningen og ved poolen samt lobby-bar, diskotek, buffetrestaurant og 2 a la carte (1 gratis middag pr. ophold, reservation nødvendig) og 1 a la carte mod betaling. Hotellet arrangerer livemusik nogle gange i lobbybaren.

Værelser
Rummelige og komfortable værelser indrettet med sikkerhedsboks, aircondition, minibar, satellit-tv, telefon, kedel og balkon eller terrasse med 2 stole og 1 bord. Badeværelser med brusekabine, toilet og hårtørrer. Alle værelser er røgfrie.
Superior (34 m2) med plads til 2 voksne eller 2 voksne og 1 barn under 12 år. Dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning på seng.
Deluxeværelser (45 m2) med plads til 3 personer. Dobbeltseng og mulighed for opredning på ekstra seng.
Familiesuite (55 m2) med plads til 2 voksne og 2 børn under 12 år.
Juniorsuite (68 m2) med plads til 2 voksne og 2 børn under 12 år eller 3 voksne og 1 barn under 12 år.
5 handicapvenlige værelser er til rådighed på anmodning. Deluxeværelser i stueplan.

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
250 kr. for rejsende med All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
360 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Turistområde, hvor støj fra gadeliv og poolområde kan virke forstyrrende. Bygget i 2013, senest renoveret i 2016. I alt 725 værelser fordelt på 8 bygninger á 5 etager. Elevator. Nogle trin og niveauforskelle på hotellet. Konferencefaciliteter. Minimarked, frisør og andre butikker findes på hotelområdet (mod betaling). ATM/hæveautomat i lobby. Wifi uden beregning (2 enheder for deluxeværelser, 3 enheder for familiesuite). Internetcafe mod betaling.

Adresse: Yussif Afifi Road, Hurghada
Tlf.: +20 65 3465 200 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

 • Lufthavn ( Hrg airport - 5km )
 • Strand ( Hotel Beach - 400 m )
 • Lokalt centrum ( - )
 • Hovedcentrum ( Sakkala - 6 km )

GENERELLE FACILITETER

 • Opført år ( 2013 )
 • Renoveret ( 2016 superior rooms )
 • Antal etager (inkl. stueetage)
 • Elevator
 • Elevator til alle etager

RECEPTION

POOLS

 • Børnepool
 • Voksen-pool
 • Vandrutsjebaner

STRAND

 • Hotellets strand
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE