Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Steigenberger AI Dau Beach Hotel

Steigenberger AI Dau Beach Hotel

Stort og luksuriøst hotel med gode faciliteter
Lige ud til Rødehavet og med en stor sandstrand ligger Steigenberger Al Dau Beach Hotel godt placeret i Hurghada. Udover en dukkert i Rødehavet er også andre gode muligheder for en dejlig dukkert. I Hotellets store have ligger et stort poolområde omgivet af grønne områder til at slappe af og nyde omgivelserne. Her er bl.a. hovedpool med lazy river, saltvandspool og børnepool (nogle opvarmet om vinteren). Du kan også finde solstole i poolen, så fødderne kan køles i vandet, imens du slapper af og nyder ferien. Og under dit ophold har du også gratis adgang til vandlandet på søsterhotellet Steigenberger Aqua Magic. Perfekt til en dejlig vinterferie med sol, badning og afslapning i Egypten.

På Steigenberger Al Dau Beach Hotel finder du flere uden- og indendørsbarer, buffetrestaurant og 5 a la carte restauranter (gratis 1 gang pr. uge) samt et diskotek. Her arrangeres livemusik i lobby eller restaurant og er daglige aktiviteter arrangeret af animationsholdet. Af faciliteter har du mulighed for spa, sauna, hamam, fitnessrum, billard, basketball, strandfodbold og beachvolley samt vandsport. For de små er miniklub (4-12, ikke dansktalende) og legeplads. Nogle faciliteter/aktiviteter mod betaling.

Værelser
Alle værelser er rummelige, komfortable og velindrettet med sikkerhedsboks, aircondition (afhængigt af vejret), telefon, satellit-tv, minibar og balkon eller terrasse. Badeværelser er med badekar med håndbruser eller brusekabine, toilet og hårtørrer.
Deluxeværelse (50 m2) med plads til 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn under 12 år. Dobbeltseng eller to enkeltsenge samt mulighed for ekstra opredning på foldeseng.

4 handicapværelser er til rådighed på anmodning.

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
520 kr. for rejsende med All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
1.040 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Turistområde. Bygget i 2006, renoveret senest i 2017. I alt 380 værelser fordelt på 1 stor bygning med 5 etager. 6 elevatorer. Trin og niveauforskelle på hotellet, det er muligt via bl.a. ramper at komme rundt på hotellets område for bevægelseshæmmede. Konferencefaciliteter. Minimarked, frisør, butikker og ATM/hæveautomat findes på hotellet. Wifi uden beregning på hele hotellet for 2 enheder pr. værelse. Solstole og parasoller gratis ved pool og strand samt poolhåndklæde lejes uden beregning. Bemærk, balkonrækværk under 110 cm nogle steder.

Adresse: Yussif Afifi Road, Hurghada, Red Sea
Tlf.: +20 653465400 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 2006 )
  • Renoveret ( 2017 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 5 )
  • Elevator ( 6 elevators )
  • Elevator til alle etager

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE