Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Seagull Hotel

Seagull Hotel
Officiel hotelklassificering ****
Deturs hotelklassificering ***+

 


Hotel i det centrale Hurghada

Hotel Seagull ligger i den travle del af Hurghada. Det omkringliggende område byder på natteliv, restauranter og butikker. Hotellet er opdelt i to områder, hver med sin egen strand ud til Rødehavet. Hotellet egner sig til dem, der gerne vil have mange faciliteter for store og små. På Hotel Seagull har du adgang til flere pools på hotellets område, bl.a. vandland med vandrutsjebaner, der er opvarmet om vinteren.

På Seagull Hotel er desuden barer, et diskotek (fri indgang, drikkevarer mod betaling) samt buffetrestaurant og flere a la carte, herunder 3 mod betaling og 1 med gratis middag én gang pr. ophold ved reservation. Her er også et udendørs amfiteater, hvor der nu og da organiseres shows og forestillinger af hotellets underholdningsteam.
 
Andre aktiviteter omfatter bordtennis, billard, tennis, squash, beachvolley og et fitnesslokale, hamam, sauna, massage og vandsport. For børn er her også børneklub og en lille legeplads. (nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg). Hotellet kan sine steder godt virke noget slidt.


Måltider


All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Tilkøb for julemiddag:
300 kr. for rejsende med All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
740 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Under tilkøb kan du tilføje julemiddag, og tillægget for nytårsmiddag bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.


Værelserne

Farverige værelser med klinkegulv, minibar (fyldes dagligt med vand), aircondition, sikkerhedsboks, tv og telefon. Badeværelserne har toilet, hårtørrer og brusekabine eller badekar med bruser. Værelserne er af varierende størrelse.
Standardværelser (30 m 2) med plads til 2 voksne og 2 børn under 12 år. Med dobbeltseng eller to enkeltsenge med mulighed for ekstra opredning.Øvrigt


By/turistområde med trafik, folkeliv og en nærliggende moske, der kan være forstyrrende. Badehåndklæde udlånes. Bygget i 2001/2005 og værelserne er senest renoveret i 2015/2016. I alt 731 værelser fordelt på flere bygninger. Konferencefaciliteter. Der er nogle trapper og niveauforskelle på hotellets område. Der findes et spise-område ved hotellets strand, hvor wifi er gratis, ellers mod betaling. Klimaanlægget er centralt styret, og afhængig af vejr og årstid kan det i perioder være helt eller delvist deaktiveret. Bemærk, nogle steder er balkonrækværk 94 cm, som er under europæisk standard (110 cm).


Adresse

: Sheraton Road, Hurghada, Red Sea, Egypt

Tlf. / Fax.:
+ 20 65 344 03 51 // + 20 65 344 03 50


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner
  • badeland
: betalt service

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner
  • badeland
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE