Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Nubia Aqua Beach Resort

Nubia Aqua Beach Resort

Hotel i Hurghada med stor have og direkte adgang til strand
Nubia Aqua Beach Resort er beliggende lige ud til stranden mellem lufthavnen i Hurghada og feriebyen El Gouna, der er et populært rejsemål i vintersæsonen. El Gouna ligger smukt med Rødehavet på den ene side og bjerg og ørken på den anden side. Hotellet råder over et stort område med stor have. I den aflange have er fire pools til rådighed (én af dem er opvarmet i vinteren), hvoraf én er med fire rutsjebaner for voksne og fem for børn. Både på stranden og ved poolen gælder All Inclusive, og du har på de solrige terrasser ved poolen og på hotellets egen strand adgang til solsenge og parasoller.

På Nubia Aqua Beach Resort finder du buffetrestaurant, flere barer og a la carte restauranter. Her er også spa, skønhedscenter, sauna, hamam, fitnessrum, billard, bordtennis, beachvolley, og også muligheder for aktiviteter på stranden. Nogle faciliteter/aktiviteter mod betaling. Hotellets personale arrangerer ind i mellem live musik, og her er dagligt aktiviteter og underholdning for både børn og voksne arrangeret af animationsholdet. For de små er også en stor legeplads og miniklub (ikke dansktalende).

Bemærk: Hotellet har informeret, at de i vintersæsonen bygger en aquapark til sommersæsonen 2019. Under arbejdet vil tennisbanen være lukket, og støj kan forekomme. Aquaparken bliver placeret mellem poolområde og strand.

Værelserne
Rummelige og lyse værelser udstyret med sikkerhedsboks, aircondition (central, afhængigt af vejret), minibar (fyldes med vand dagligt), telefon, satellit-tv, klinkegulv, kedel og møbleret balkon eller terrasse. Badeværelser er med badekar med håndbruser eller brusehjørne, toilet og hårtørrer.
Standardværelser for op til 4 personer med to enkeltsenge eller dobbeltseng og mulighed for to ekstra opredninger.
Familieværelser (50 m2) for op til 4 personer, et rum med to enkeltsenge eller dobbeltseng, og det andet rum med to enkeltsenge.

12 handicapvenlige værelser til rådighed ved anmodning.

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
300 kr. for rejsende med All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
490 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Turist- og strandområde med lokal trafik og støj fra området kan forekomme. Bygget i 2007, renoveringer løbende årligt. I alt 333 værelser fordelt på 11 bygninger, inkluderet hovedbygningen, á 5 etager. Elevator i alle bygninger. Konferencefaciliteter. ATM/hæveautomat, frisør og andre små butikker på hotellet. Minimarked lige uden for hotellet. Wifi mod betaling. Poolhåndklæder gratis at låne. Bemærk, nogle terrasser er uden ræling over 110 cm. Hotellet har informeret, at de bygger en aquapark til sommersæsonen 2019. Under arbejdet vil tennisbanen være lukket. Aquaparken bliver placeret mellem poolområde og strand.

Adresse: El Gouna Road, Hurghada Egypt
Tlf.: +2010 99710222 / 10333 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

 • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
 • Sikkerhedsboks på værelse
 • Internetforbindelse

RESTAURANT / BAR

POOLS

 • Børnepool
 • Voksen-pool

STRAND

 • Hotellets strand
: betalt service

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

 • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
 • Sikkerhedsboks på værelse
 • Internetforbindelse

RESTAURANT / BAR

POOLS

 • Børnepool
 • Voksen-pool
 • Vandrutsjebaner

STRAND

 • Hotellets strand
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE