Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Mina Mark

Mina Mark

Hotel til bade- og oplevelsesferie i Hurghada
Mina Mark er beliggende i Sakkala-området lige ved stranden og tæt på butikker samt i gåafstand til Hurghada havn med flere restauranter, butikker og diskoteker.

I hotellets have ligger fire pools, hvoraf to er børnepools, og en pool er opvarmet om vinteren. Til både den ene børnepool og ene voksenpool er vandrutsjebaner (4-12 år børnepool, fra 12 år voksenpool). Solsenge og parasoller til rådighed, ligesom det også er på hotellets egen strand. All Inclusive gælder også på stranden. På Mina Mark finder du flere barer, to buffetrestauranter og 3 a la carte restauranter (gratis én gang pr. ophold, reservation nødvendig). Her er også spa, skønhedscenter, sauna, hamam, fitnessrum, billard, bordtennis, samt på stranden er beachvolley og fodbold og mulighed for vandsportsaktiviteter såsom bananbåd, dykning eller surfe. Hotellets personale sørger også for daglig underholdning og aktiviteter. For børnene er her også legeplads og børneklub (ikke dansktalende). Nogle faciliteter/aktiviteter mod betaling

Værelser
Lyse, rummelige og klassisk indrettet værelser med træmøbler, aircondition, telefon, satellit-tv, minibar, kedel og møbleret balkon. Badeværelser er med badekar med brus eller brusekabine, toilet og hårtørrer.
Superiorværelse (36 m2) med plads til i alt 2 voksne og 2 børn under 12 år. Dobbeltseng og enkeltseng med mulighed for ekstra opredning.
Deluxeværelse (40 m2) med plads til i alt 2 voksne og 2 børn under 12 år. Dobbeltseng og enkeltseng med mulighed for ekstra opredning.

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
310 kr. for rejsende med All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
620 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Turist- og byområde tæt på strand med trafik og støj fra området kan forekomme. Bygget i 1999, renoveret i 2018. I alt 299 værelser fordelt på 4 blokke á 4 etager. Elevator i to bygninger. Konferencefaciliteter. På hotellet findes også minimarked, frisør og andre små butikker. Bemærk, transferbussen stopper i gåafstand fra hotellet. Sikkerhedsboks i reception eller på værelset (mod betaling, på værelset gælder det kun Deluxeværelser). Gratis wifi på hele hotellet.

Adresse: Sheraton Road - Sakkala Area - Hurghada,Red Sea,Egypt
Tlf.: +20 65 344 779 2/3/4/5
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

 • Opført år ( 1999 )
 • Renoveret ( 2018 )
 • Antal etager (inkl. stueetage) ( 4 )
 • Elevator ( In 2 buildings. )
 • Elevator til alle etager

RECEPTION

 • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
 • Sikkerhedsboks i reception i 10$ for all period of stay
 • Sikkerhedsboks på værelse ( Only in deluxe rooms )
 • Internetforbindelse ( All over the hotel )

POOLS

 • Børnepool
 • Voksen-pool

STRAND

 • Hotellets strand
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE