Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Long Beach Resort

Long Beach Resort

Herligt hotel i Hurghada med en lang strand
Long Beach Resort, der ligger ca. 25 km fra Hurghadas centrum, har, som navnet antyder, områdets længste strand, hvor du har rig mulighed for at nyde livet ved Rødehavet med afslapning, en frisk dukkert og god udsigt over havet – også på stranden gælder All Inclusive. På hotellets store og solrige poolområde kan du nyde din sol- og badeferie, for her er flere pools at vælge i mellem (én pool er opvarmet mellem nov-marts) og masser af solstole og parasoller til rådighed.

På Long Beach Resort finder du mange faciliteter, bl.a. spa, hamam, fitnessrum, tennisbane, minifodbold, billard og beachvolley. Hotellets animationshold arrangerer daglige aktiviteter, og for børn er her en børneklub (ikke dansktalende), legeplads og børnepool. Nogle faciliteter og aktiviteter er mod betaling. På hotellet er flere inden- og udendørsbarer, og på hotellets a la carte restaurant kan du spise gratis på én gang pr. ophold, husk reservation.

Bemærk; I øjeblikket er hotellets buffetrestaurant lukket, og hovedmåltiderne, der indgår i All Inclusive, bliver indtaget i restauranten Al Dente.

Værelser
Lyse, komfortable og traditionelt indrettet værelser med lyst træ. Alle værelser har aircondition, sikkerhedsboks, klinkegulv, minibar (vand indgår ved ankomst, ellers mod betaling), satellit-tv, telefon, kedel og møbleret balkon eller terrasse. Badeværelset er indrettet med toilet, hårtørrer og badekar med håndbruser.
Standardværelse (32 m2) er for to personer og eventuelt 1 barn under 12 år med en dobbeltseng eller to separate senge og mulighed for ekstra opredning.
Deluxeværelse (34 m2) er for to personer og eventuelt 1 barn under 12 år. Værelset er en rumligere variant af standardværelset.
Familieværelse (65 m2) er for op til to personer og 2 børn under 12 år med et soveværelse og opholdsrum med to separate senge.

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
440 kr. for rejsende med All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
670 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Strand og turistområde. Lyde fra hotellets underholdning og poolområde kan virke forstyrrende. Bygget i 2002. Bemærk, at de i øjeblikket renoverer værelser og andre små reparationer. I alt 912 værelser fordelt på en hovedbygning og flere mindre bygninger. Elevator i hovedbygningen. Poolhåndklæder mod depositum. Wifi i Aqua Lounge lige uden for receptionen (gratis). ATM findes på hotellet, ligesom her også er minimarked, frisør og andre små butikker. Nogle faciliteter (herunder a la carte restauranter og udendørs faciliteter) har begrænset åbning afhængigt af sæson og belægning.

Adresse: Sahl Hashish Road -Hurghada -Red Sea – Egypt
Tlf: +20 65 3461500
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

 • Lufthavn ( Hurghada Airport - 22 km )
 • Strand ( Private -0 km )
 • Lokalt centrum ( Sakkala - 25 km )
 • Hovedcentrum ( Sakkala - 25 km )

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

 • Børnepool
 • Voksen-pool

STRAND

 • Hotellets strand
: betalt service

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

 • Lufthavn ( Hurghada Airport - 22 km )
 • Strand ( Private - 0 km )
 • Lokalt centrum ( El Dahar - 25 Km )
 • Hovedcentrum ( Sakkala - 20 km )

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

 • Børnepool
 • Voksen-pool

STRAND

 • Hotellets strand
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE