Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Grand Plaza Resort

Grand Plaza Resort

Afslappet atmosfære og mange faciliteter
Grand Plaza Resort Hotel har en god beliggenhed i udkanten af den nyere del af Hurghada og i gåafstand til søsterhotellet Grand Plaza Hotel.

På Grand Plaza Resort finder du en lille aquapark med flere swimming pools med vandrutsjebaner og afskærmet børnepool. En anden, mindre pool opvarmes om vinteren (december-marts, afhængig af vejret), og det solrige poolområde indbyder til afslapning på din vinterferie til Egypten. Her er desuden et helsecenter med sauna og spa, der tilbyder forskellige behandlinger og massager, og et fuldt udstyret fitness center. I hovedrestauranten serveres buffet med både vestlig og lokal inspiration, og her er desuden en mindre udendørs grillrestaurant samt både poolbar og lobbybar. Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg.

Søsterhotellet Grand Plaza Hotel ligger 200 m væk, og der er du velkommen til at bruge både faciliteter, som tennisbane, billard, volleyball og mere (nogle mod betaling) og den skønne sandstrand, hvor All Inclusive også gælder.

Værelserne
Traditionelle og komfortable værelser holdt i nedtonede farver. Alle værelser har gratis aircondition, telefon, satellit-tv sikkerhedsboks, samt  balkon eller terrasse. Minibar fyldes mod betaling. Badeværelserne har badekar med bruser, toilet og hårtørrer.
Standardværelser (36 m2 ) med plads til 2 voksne eller 2 voksne og 2 børn. Med to enkeltsenge eller en dobbeltseng med mulighed for en ekstra seng til et barn under 12 år.

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
300 kr. for rejsende med All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
570 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Strand-/turistområde med trafik og gadeliv. Bygget i 2007. I alt 199 værelser. Trådløst internet og internet café (begge mod betaling). ATM (hæveautomat) på stedet.

Adresse: Touristic promenade, P.O. Box: 376 Red Sea, Hurghada
Tlf./Fax: +20 65 346 52 43 // +20 65 346 50 60