Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Grand Plaza Hotel

Grand Plaza Hotel

Afslappet og behageligt resort
Grand Plaza Hotel ligger godt i udkanten af den nyere del af Hurghada i Memsha-området ved den lange promenade med hoteller, butikker og restauranter. Her er to pools, hvor en er dejligt, anderledes udformet og placeret direkte ud til den laguneformede sandstrand. Atmosfæren på hotellet er afslappet, og hotellets personale er muntert og behageligt.

I lobbyen ligger den populære bar "Café de Paris", og her er flere restauranter på området. Her er også en mindre swimming pool, der opvarmes om vinteren (december-marts, afhængigt af vejret). En lille spa, fitness, sauna, tennisbane, billard og bordtennis er nogle af de faciliteter, gæsterne har adgang til. På hotellet arrangeres dagligt underholdning eller aktiviteter af animationsholdet, og for børn er en miniklub og legeplads. Nogle aktiviteter/faciliteter mod tillæg. Du kan også bruge nogle af faciliteterne på nabohotellet Grand Plaza Resort, bl.a. et vandland med 3 vandrutsjebaner.

Værelserne
Traditionelle og komfortable værelser holdt i friske, lyse farver. Alle værelser har balkon/terrasse enten med udsigt til pool eller med havudsigt (mod tillæg). Der er en flaske vand i minibaren ved ankomst. Opfyldning sker kun på forespørgsel og mod tillæg.
Standardværelse (30 m2) med to enkeltsenge eller en dobbeltseng og nogle med mulighed for en ekstra seng til børn under 12 år. Nogle standardværelser har havudsigt (mod tillæg), og her er der ikke mulighed for en ekstra seng.
Familieværelser (51 m2) for op til fire personer, herunder mindst én person under 12 år. Alle familieværelserne ligger tæt på receptionen.
Hvert værelse har klinkegulv, minibar (mod tillæg), sikkerhedsboks, elkedel, satellit-tv, telefon og balkon eller terrasse.
Badeværelserne er med badekar med bruser, toilet og hårtørrer.

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg på julemiddag:
300 kr. for rejsende med All Inclusive
Obligatorisk tillæg på nytårsmiddag:
570 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Strand-/turistområde med trafik og gadeliv. Bygget i 2000, renoveret i 2009 og årlige forbedringer. I alt 230 værelser. Trådløst internet og internetcafé (begge mod betaling). ATM (hæveautomat), frisør og andre små butikker på hotellet. Konferencefaciliteter.

Adresse: Touristic promenade, P.O. Box: 376 Red Sea
Tlf./Fax: +20 65 346 52 43 // +20 65 346 50 60 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 2001 )
  • Renoveret ( 2009, yearly maintenace )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 3 )
  • Elevator
  • Elevator til alle etager

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE