Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Dana Beach

Dana Beach

Dejligt hotel ved Rødehavet i Hurghada
Lige på stranden og ud til Rødehavets fantastiske marineliv og koraller ligger Dana Beach godt placeret lidt udenfor centrum af Hurghada. Hotellet har mange faciliteter for alle aldre, og både voksne og børn kan have en god vinterferie og nyde godt af hotellets kæmpe område med masser af plads.

På Dana Beach finder du i haven grønne områder, solterrasser og pools (flere af dem opvarmet fra nov-april), herunder jacuzzi og børnepool, hvor der er syv vandrutsjebaner for børn i alderen 4-12 år. Af faciliteter er på hotellet spa, sauna og hamam til afslapning, og ellers er her også fitnessrum, billard, bordtennis, minigolf, tennis, beachvolley og mulighed for dykning, snorkling og vandsport på stranden. For børn er her legeplads og børneklub (4-12 år, ikke dansktalende). Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

Hotellet arrangerer livemusik, og animationsteamet sørger for aktiviteter og underholdning. Under dit ophold med All Inclusive har du adgang til flere inden- og udendørs barer, buffetrestaurant og a la carte restauranter samt også adgang til cafeteria og diskotek. Også All Inclusive på stranden.

Værelser
Komfortable, lyse værelser med træmøbler. Indrettet med sikkerhedsboks, aircondition, minibar (vand og sodavand ved ankomst), satellit-tv, telefon, kedel og balkon eller terrasse. Badeværelser med bad, toilet og hårtørrer. Alle værelser er røgfrie.
Standardværelser (20-25 m2) med plads til max 3 personer. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for én ekstra opredning på normal seng.
Familieværelser (45 m2) med pooludsigt. To badeværelser og et badeværelse. Dobbeltseng eller enkeltsenge i soveværelserne.

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg på julemiddag:
740 kr. for rejsende med All Inclusive
Obligatorisk tillæg på nytårsmiddag:
1.000 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Turistområde, hvor støj fra hotellets område og nærliggende móske kan virke forstyrrende. Bygget i år 2004, seneste renovering i 2017. I alt 841 værelser fordelt på 1 hovedbygning og 6 annekser med 2-4 etager. Elevator i hovedbygning og nogle annekser. Minimarked, frisør og ATM/hæveautomat på hotellets område. Gratis Wifi i lobby og værelser. Poolhåndklæder til rådighed.

Adresse: Sahl Hashish Road, Hurghada P.O.Box 603, Egypten, Rødehavet
Tlf.: +20653460401-12
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
  • Vandrutsjebaner

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE