Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Albatros Sea World

Albatros Sea World

Familiehotel i Hurghada med vandland for børn
Albatros Sea World er værd at kigge på, hvis du ønsker at tage familien med på en vinterferie til Egypten. I hotellets have ligger flere pools at tage en kølig dukkert i (flere opvarmet om vinteren) og stor solterrasse med solstole og parasoller. Her er blandt andet bølgepool, hovedpool og 3 børnepools med sjov for børn, bl.a. pirattårn med vandrutsjebaner (2-10 år). Er det Rødehavet, der lokker, ligger Albatros Beach ca. 600 m fra hotellet, shuttlebus hver 30 min. Solstole og parasoller til rådighed.

På Albatros Sea World er også flere faciliteter såsom spa, sauna og hamam, hvis du skal forkæle dig selv, og fitnessrum på søsterhotellet Albatros Beach, hvis du trænger til at motionere, ligesom du også kan deltage i hotellets vandgymnastik. Bordtennis og billard samt tennis på søsterhotellet Albatros Aqua Park. Her er også miniklub (ikke dansktalende) og legeplads til børn. Hotellet arrangerer nogle gange live musik, og animationsteamet sørger dagligt for underholdning og aktiviteter. Nogle faciliteter/aktiviteter mod betaling.

Under dit ophold med All Inclusive har du adgang til flere barer, en buffetrestaurant, cafeteria og diskotek.

Værelser
Værelserne er lyse med møbler af træ. Indrettet med minibar (fyldes med vand), sikkerhedsboks, aircondition (periodevis slukket), telefon, satellit-tv, kedel (på forespørgsel) og balkon eller terrasse. Badeværelser med brusekabine, toilet og hårtørrer. Alle værelser er røgfrie.
Standardværelse (24 m2) med plads til 3 personer med dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning på normal seng.
Familieværelse (43 m2) består af to soveværelser og 1 badeværelse med plads til i alt 2 voksne og 2 børn under 12 år eller 3 voksne og 1 barn under 12 år. Dobbeltseng og to enkeltsenge.

1 handicapvenligt værelse til rådighed på anmodning.

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg på julemiddag:
670 kr. for rejsende med All Inclusive
Obligatorisk tillæg på nytårsmiddag:
850 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Turistområde. Støj fra poolområde og overflyvende fly kan virke forstyrrende. Bygget i 2015, senest renoveret i 2016. I alt 305 værelser fordelt på 12 bygninger á 3 etager. Ingen elevator. Søsterhotel til andre Albatros-hoteller. Konferencefaciliteter. ATM/hæveautomat i lobby. Wifi uden beregning i lobby, på værelset mod tillæg. Poolhåndklæder til rådighed.

Adresse: Safaga Road P.O. Box 110, Hurghada
Tlf.: +20 65 3464809-16
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE