Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Albatros Aqua Vista

Albatros Aqua Vista

Charmerende egyptisk hotel i roligt område
Albatros Aqua Vista, der ligger i et roligere område ud for Hurghada, tilhører en kæde af hoteller, der støder op til hinanden. Så du som gæst har adgang til en bred vifte af faciliteter, selvom hotellet er af enkelt standard. På hotellets område er der flere barer, en buffet og to a la carte-restauranter, og på søsterhotellerne er adgang til spa, sauna, fitnesscenter, tennisbane og billard samt miniklub og legeplads for børn.

De sandfarvede bygninger omgiver et stort og indbydende poolområde med masser af soltimer. Fra tagterrassen på hotellets hovedbygning har du en vidunderlig udsigt over havet og omgivelserne. Hotellets aktivitetshold arrangerer motion og aktiviteter dagligt. Den tilknyttede strand finder du på søsterhotellet Hotel Albatros Beach, som ligger på den anden side af gaden. Og på Albatros Aqua Park har du adgang til at benytte hotellets store vandland. Nogle faciliteter/aktiviteter mod betaling.

Værelserne
Værelserne på Albatros Aqua Vista er rummelige, lyse og klassisk indrettede. Alle værelser har klinkegulv, sikkerhedsboks (mod tillæg) satellit-tv, aircondition, telefon, minibar (vand inkluderet ved ankomsten, ellers mod tillæg), kedel samt en balkon eller terrasse. Badeværelserne har walk-in shower, toilet og hårtørrer.
Standardværelse (41 m2) til tre personer er med dobbeltseng og enkeltseng.
Familieværelse (82 m2) til 3 voksne og 1 barn under 12 år er med to soveværelser (en dobbeltseng og to separate senge) og et badeværelse.

2 handicapvenlige værelser til rådighed på anmodning. Stueplan. Ramper på hotellet, men Red Sky bar er ikke mulig i kørestol.

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg på julemiddag:
670 kr. for rejsende med All Inclusive
Obligatorisk tillæg på nytårsmiddag:
850 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Hotellet ligger i et strand- og turistområde med lokal trafik. Lyde fra hotellets poolområde vil kunne høres og kan være forstyrrende. Bygget i 2008 og delvist renoveret i 2016/17. I alt 246 værelser fordelt på tre bygninger. Ingen elevator (3 etager). For at komme til strandområdet skal du krydse en gade til søsterhotellet Hotel Albatros Beach, ca. 500 m. Transport mellem hotellet og stranden på bestemte tidspunkter af dagen. ATM/hæveautomat er tilgængelig i lobbyen. Wifi i lobbyområdet uden beregning, og på værelser mod tillæg. Overdækket tøj gælder for à la carte-restauranterne. Nogle faciliteter gældende for hotellets gæster kan findes på søsterhotellerne Sea World, Aqua Park og Albatros Beach. Hotellet er medarrangør af et stort show, The Fantasia Show, der afspilles hver uge. Her oplever du et ”tusind og en nat eventyr” med lysshow, akrobatik, heste, folkedans, mavedans og musik. Showet afholdes på hotellet Alf Leila Wa Laila. Alle gæster på hotellet betaler for dette show. Prisen er inkluderet i rejseprisen og kan ikke fjernes. Showet omfatter mad og transport. Nogle faciliteter, herunder à la carte-restauranter og udendørsfaciliteter, har begrænsede åbningstider afhængigt af belægningen på hotellet.

Adresse: Safaga Road P.O.110  - Hurghada
Tlf: +20 653 464 163


Hotelfaciliteter

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 2008 )
  • Renoveret ( 2016/17 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 3 )

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE