Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Three Corners Ocean View Hotel

Three Corners Ocean View Hotel

Sæson:

Førsteklasses hotel kun for voksne
Dette er et dejligt hotel lige ved siden af lystbådehavnen – et populært sted for en lille gåtur. Centrum med butikker, caféer og restauranter er inden for gåafstand.
 
Three Corners Ocean View Hotel består af to bygninger, hver med sit eget poolområde (begge opvarmet fra november-marts, afhængigt af vejret), den ene med en fantastisk udsigt over lystbådehavnen. Der er en buffet og to a la carte-restauranter (belgisk og italiensk) og flere barer.

Hotellet har egne spa-faciliteter, der tilbyder forskellige behandlinger samt jacuzzi, sauna og fitnessrum. Der er organiserede aktiviteter, motionshold og underholdning dagligt.

På resortet findes en lille strand med en badebro, men hotellet har også en stor, privat strand et par kilometer væk, hvortil der er flere daglige afgange med shuttlebus. Hotellet henvender sig til gæster over 16 år.

Værelserne

Klassiske standardværelser indrettet i lyse gule og grønne farver med to separate senge eller en stor dobbeltseng og mulighed for en ekstra seng. Værelserne har klinkegulve, en lænestol, minibar (mod tillæg), satellit-tv, telefon og balkon (10 værelser med fransk altan og 34 uden balkon) eller terrasse.
Badeværelserne har toilet, hårtørrer og brusekabine.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt

Strand-/turistområde. Bygget i 2002/05, løbende renoveringer senest i 2013. 234 værelser fordelt på to bygninger. Trådløst internetadgang i lobbyen (gratis) og i værelser samt internetcafé (mod tillæg). Lige uden for hotellets område er der en hæveautomat. Poolhåndklæder er inkluderet. På vores afgange over jul og nytår er der et tillæg for at deltage i henh. jule- og nytårsmiddag. Tillægget vil fremgå af din bestilling, inden du bekræfter. Nogle aktiviteter/faciliteter mod merpris.

Adresse: Abu Tig Marina, El Gouna, Hurghada
Tlf./Fax: +20 65 358 03 50/51 // +20 65 358 03 55

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Elevator
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 4 floors )

RECEPTION

POOLS

  • Voksen-pool
: betalt service