Steigenberger Golf Resort (4 x El Gouna Golf)

https://www.detur.dk/static/hurghada_steigenberger_golf_resort_g_sgr4r/hurghada_steigenberger_golf_resort_g_00_sgr3r.jpg

Sæson:

Golfpakke inkluderet:
4 x El Gouna
Shuttle

Ikke inkluderet:
Golfbag

Tee-tider
Send os dine ønsker om tee-tider på golf@detur.dk eller +45 70206776, HUSK at oplyse reservationsnummer. Du vil før afrejse få tilsendt en golfvoucher med de bekræftede tee-tider, som du bedes fremvise i golf klubben inden tee-off.

Bo ved ved El Gouna golfbane
Steigenberger Golf Resort ligger i El Gouna. Hotellet har to pools til voksne, hvor den ene har udsigt over golfbanen. Desuden to børnepools. Hotellet har egen strand, som nås på ca. 10 minutter med en gratis båd. Hotellet har SPA, sauna og fitnesscenter. Her er desuden mulighed for billard, bordtennis, tennis, basketball, volleyball, beachvolley og vandsport. Nogle faciliteter/aktiviteter mod ekstra betaling.
Hotellet har flere indendørs og udendørs barer, to restauranter med buffet og a la carte. Der arrangeres dagligt live musik.

Værelserne
Standardværelse (54m2) Alle værelser er udstyret med balkon, minibar, elkedel, satellit-tv og telefon. Værelserne er indrettet i varme farver og med marmorgulv. Badeværelserne er udstyret med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Måltider
All Inclusive.

Øvrigt
Hotellet ligger i et roligt turistområde. Det er bygget i 1999 og senest renoveret i 2015. Det består af ni bygninger med tre etager og i alt 268 værelser. Ingen elevatorer. Konferencefaciliteter. Aircondition på alle værelser. Sikkerhedsboks på værelset. WiFi er gratis på fællesarealer og koster ekstra på værelset. Desuden lille internetcafe mod betaling. Poolhåndklæder til fri afbenyttelse. På hotellets strand er solsenge og parasoller til rådighed. Der er all inclusive på stranden (også frokost). Hotellet har minimarked, butikker, frisør og hæveautomat.

Adresse El Gouna Red Sea
Tlf +206535801402141

 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 3 )

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service