Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Obs. fredag d. 27/4: 10:00-16:00

Mövenpick Resort & Spa

Mövenpick Resort & Spa

Sæson:

Smukt resort i hjertet af El Gouna
Et luksuriøst hotel for golfspillere, familier med børn eller dem, der bare ønsker at nyde og forkæle sig selv. Hotellet består af en hovedbygning og flere mindre bygninger, der nærmest gemmer sig i den smukke have.
Der er et stort poolområde med flere pools og en storslået udsigt over havet. Hotellet har flere restauranter og barer. Der er billard, fitness, spa, tennis, squash, dart, vandsport, to tennisbaner, legeplads, børneklub (ikke dansktalende personale) og flere små butikker. En golfbane og minigolf er inden for gåafstand. Aktiviteter og underholdning arrangeres dagligt.

Værelserne

Klassiske og smagfuldt indrettede og rummelige værelser.
Standardværelse er med to enkeltsenge eller en dobbeltseng og mulighed for en ekstra seng.
Deluxeværelserne er nyrenoverede standardværelser med et mere luksuriøst interiør.
Familieværelse til fire personer med et stort og et lille soveværelse.
Hvert værelse har klinkegulv, minibar (mod tillæg), satellit-tv, telefon, el-kedel og balkon eller terrasse. Badeværelserne har toilet, hårtørrer og brusekabine eller badekar med bruser.

Måltider

Morgenmad / Halvpension

Øvrigt

Strand/turistområde. Bygget i 1996, renoveret i 2011. Konferencefaciliteter. Nogle forskelle i niveau men ramper findes mange steder – der er imidlertid store afstande på området. Bemærk, nogle af værelserne har lavt balkonrækværk med stor afstand mellem lamellerne. Hotellet frabeder sig shorts, badetøj, sandaler, bare skuldre og lignende ved middagen. Trådløst internet på hele hotellets område og internethjørne (begge mod betaling). Nogle aktiviteter/faciliteter mod merpris. På vores afgange over jul og nytår er der et tillæg for at deltage i henh. jule- og nytårsmiddag. Tillægget vil fremgå af din bestilling.

Adresse
: El Gouna, Red Sea
Tlf. / Fax.: +20 65 354 45 01 // + 20 65 354 51 60