Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Mövenpick Resort & Spa

Mövenpick Resort & Spa

Smukt resort i hjertet af El Gouna
Mövenpick Resort og Spa er et stort og luksuriøst hotel for golfspillere, familier med børn eller dem, der bare ønsker at nyde og forkæle sig selv på en vinterferie til Rødehavet under varmere himmelstrøg og sommerlige temperaturer. Hotellet består af en hovedbygning og flere mindre bygninger, der nærmest gemmer sig i den smukke have.

På Mövenpick Resort og Spa har du adgang til et stort poolområde med flere pools (opvarmet fra nov-marts) og en storslået udsigt over havet. Fra hotellets strand kan du bade i Rødehavet. Hotellet har flere barer, en buffetrestaurant samt flere a la carte restauranter. Du finder på hotellet billard, fitnessrum, spa, tennis, squash, vandsport såsom snorkling, to tennisbaner, legeplads, børneklub (ikke dansktalende personale) og flere små butikker. En golfbane og minigolf er inden for gåafstand. Aktiviteter og underholdning arrangeres dagligt samt livemusik om aftenen. Nogle faciliteter/aktiviteter mod betaling.

Bemærk, at hotellet renoverer én af hotellets pools (Oasis Pool) fra d. 29/1 til medio februar. Alle andre pools bliver ikke berørt af renoveringen. Noget støj kan forekomme.

Værelserne
Klassiske og smagfuldt indrettede og rummelige værelser. Hvert værelse har aircondition, sikkerhedsboks, klinkegulv, minibar (mod tillæg), satellit-tv, telefon, el-kedel og balkon eller terrasse. Badeværelserne har toilet, hårtørrer og brusekabine eller badekar med bruser.
Standardværelse (42 m2) er med to enkeltsenge eller en dobbeltseng og mulighed for en ekstra opredning på sofa.

Handicapværelse til rådighed på anmodning.

Måltider
Morgenmad / Halvpension

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
690 kr. for rejsende med Morgenmad
520 kr. for rejsende med Halvpension
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
1.250 kr. for rejsende med Morgenmad
1.100 kr. for rejsende med Halvpension
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Strand/turistområde. Bygget i 1996, renoveret i 2010. I alt 420 værelser fordelt på 7 blokke á 2-4 etager. Elevator i hovedbygning og blok 1,3 og 7. Konferencefaciliteter. Nogle forskelle i niveau men ramper findes mange steder – her er imidlertid store afstande på området. Hotellet frabeder sig shorts, badetøj, sandaler, bare skuldre og lignende ved middagen. ATM/hæveautomat på hotellet. Gratis wifi i værelser og på hotellets område, internethjørne med to computere mod betaling.

Adresse: El Gouna, Red Sea
Tlf. / Fax.: +20 65 354 45 01 // + 20 65 354 51 60