Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Steigenberger Golf Resort El Gouna

Steigenberger Golf Resort El Gouna

Luksushotel i Hurghada med lagune og tæt på golf
Steigenberger Golf Resort er, som navnet antyder, et oplagt hotel for dig, der ønsker en golfferie til Hurghada og El Gouna. Fra hotellet har du 300 m til golfbane i El Gouna. Hotellet tilbyder også gode faciliteter for hele familien, som kan tage med på en afslappende ferie. Hotellet har en dejlig lagunestrand, hvortil hotellets egen shuttlebåd sejler til, og på hotellets område er fire pools, 2 for voksne og 2 børnepools. Alle er opvarmet om vinteren. Solterrasser med solstole og parasoller.

Rundt på Steigenberger Golf Resorts store område finder du også spa, skønhedscenter, sauna, fitnessrum, billard, bordtennis, tennisbane. Og på stranden er der mulighed for beach volley og vandsportsaktiviteter. For børn er her en legeplads. Hotellet arrangerer musik, underholdning og aktiviteter. Er du tørstig eller sulten kan du nyde godt af All Inclusive og besøge flere barer, både strandbar og bar med udsigt til golfbanen, buffet og a la carte restaurant (mod betaling, hotellets gæster får rabat).

Værelser
Rummelige, klassiske værelser udsmykket med træmøbler, marmor og billeder. Alle værelser er indrettet med sikkerhedsboks, aircondition, minibar, satellit-tv, telefon, kedel med te- og kaffetilbehør samt balkon eller terrasse. Badeværelser med brusekabine, toilet og hårtørrer.
Standardværelse (54 m2) med plads til 2 voksne og 1 barn under 12 år. Dobbeltseng og ekstra opredning på normal seng.
Superiorværelse (54 m2) med plads til 2 voksne og 1 barn under 12 år. Dobbeltseng og ekstra opredning på normal seng.
Familie-suite (72 m2) med plads til 2 voksne og 2 børn under 12 år. Dobbeltseng og to ekstra opredninger på normal seng.

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg for julemiddag:
550 kr. for rejsende med All Inclusive
Obligatorisk tillæg for nytårsmiddag:
1.000 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Turistområde i rolige omgivelser tæt på golfbane. Bygget i 1999, senest renoveret i 2015. I alt 268 værelser, og hoteller består af 9 bygninger á 3 etager. Ingen elevator. Trin på hotelområdet. Minimarked, butikker og frisør på hotellet (mod betaling). ATM/hæveautomat lige uden for receptionen. Konferencefaciliteter. Wifi uden beregning på hele hotellet. Intercafe-hjørne mod betaling. Poolhåndklæde til rådighed.

Adresse: El Gouna, Hurghada
Tlf.: +206535801402141
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Opført år ( 1999 )
  • Renoveret ( last renovation 2015 )
  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 3 )

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE