Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Ancient Sands

Ancient Sands

Godt hotel med skøn beliggenhed
Ancient Sands Hotel ligger placeret i rolige omgivelser i den luksuriøse del af El Gouna og omringet af laguner, sand og egen golfbane, som du kan spille på (mod betaling). Så her kan kombinere golfferien med sol og badning – enten ved at slappe af i hotellets have på solterrassen og tage en kølig dukkert i en af hotellets pools eller på stranden ud til Rødehavet.

I hotellets have finder du fem pools og én jacuzzi, hvoraf fire er opvarmet om vinteren, og én af poolsne har udsigt over Rødehavet og omgivelserne. Til Marina Beach afgår fri shuttle hver time (til kl. 17). Her er solstole og parasoller til rådighed samt vand og sodavand ift. All Inclusive. På stranden er mulighed for beach volley og vandsportsaktiviteter. Stranden er nær Abi Tig Marina, hvor du finder butikker, barer og restauranter.

På Ancient Sands Hotel finder du skønhedscenter, billard og bordtennis. Her er flere barer, én buffetrestaurant med siddepladser inde og ude og én a la carte restaurant (1 gang gratis pr. ophold, ellers mod betaling). Hotellet arrangerer nogle gange livemusik. Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

Værelser
Rummelige, moderne og lyse værelser indrettet med sikkerhedsboks, aircondition, minibar (vand inkluderet, andet mod betaling), satellit-tv, telefon, kedel og klinkegulv med gulvtæppe. Balkon eller terrasse. Læs mere om specifikke værelser her:
Deluxeværelser (33 m2) med plads til 3 personer i dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning på normal seng. Badeværelser med brusekabine, toilet og hårtørrer.
Juniorsuite (56 m2) er 1 seng og opholdsrum med plads til 2 voksne og 1 barn under 12 år. Dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning på normal seng. Badeværelser med brusekabine eller badekar samt toilet og hårtørrer. Køkkenhjørne med enkelt køkkenudstyr, køleskab, vaskemaskine, kogeplade, ovn og mikrobølgeovn.
Executive suite (77 m2) er 1 soveværelse og opholdsrum med plads til 2 voksne og 1 barn under 12 år. Dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning på normal seng. Badeværelser med brusekabine eller badekar samt toilet og hårtørrer. Køkkenhjørne med enkelt køkkenudstyr, køleskab, vaskemaskine, kogeplade, ovn og mikrobølgeovn.
Familie-suite (105 m2) er 2 soveværelser og 1 opholdsrum med plads til 4 personer. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Badeværelser med brusekabine eller badekar samt toilet og hårtørrer. Køkkenhjørne med enkelt køkkenudstyr, køleskab, vaskemaskine, kogeplade, ovn og mikrobølgeovn.

2 handicapvenlige værelser til rådighed på anmodning (begrænset adgang til hele hotellets område)

Måltider
All Inclusive

Gæster til jule- eller nytårsaften;
Obligatorisk tillæg på julemiddag:
550 kr. for rejsende med All Inclusive
Obligatorisk tillæg på nytårsmiddag:
1.000 kr. for rejsende med All Inclusive
Disse indgår ikke i valgte måltider. Tillægget bliver tilføjet til rejsens pris og fremgår af din bestilling, inden du bekræfter.

Øvrigt
Turistområde. Trin og store niveauforskelle på hotellet og i området. Bygget i 2016. I alt 56 hotelværelser og 95 lejligheder fordelt på 4 blokke á 3 etager. Elevator, men ikke muligt til alle værelser. Minimarked, frisør og andre butikker såsom smykkebutik og golfbutik findes på hotelområdet (mod betaling). ATM/hæveautomat i receptionen. Konferencefaciliteter. Wifi uden beregning i lobbyområde. Poolhåndklæder til rådighed.

Adresse: Hilltop Village - El Gouna, Hurghada
Tlf.: +20653545682
 


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

RECEPTION

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service
GOOGLE REMARKETING CODE