Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

OBS. Vi gør opmærksom på ændrede telefontider over jul og nytår:
24/12 - Lukket
25/12 - 10-13
26/12 - 10-16
31/12 - Lukket
01/01 - Lukket  

Singlerejser

Grupperejser for voksne singler

Grupperejser for voksne singler. Her deltager gæster fra 28 år og opefter – her findes ingen øvre grænse. Her har du garanti for at få rørt dine lattermuskler, få skabt nye venskaber, få kulør og ikke mindst få festet en masse, hygget ved poolen og slappet af i dejligt selskab.

På grupperejsen rejser en gruppeleder med hjemmefra og er sammen med gruppen på hotellet. Gruppelederen er med til at ryste gruppen sammen og sætte dagsordenen.

Rejserne roses af tidligere deltagere, og flere af deltagerne rejser med igen og igen. Tidligere deltagere er rigtig gode til at tage imod helt nye og sørge for, at der ikke er forskel på, om du deltager som tidligere gæst eller som helt ny gæst med dette koncept. 

Rejser du alene sættes du på værelse sammen med én af samme køn, så tæt på din egen alder som muligt. Tillæg for eneværelse. Tilmeldning anbefales hurtigt, da rejserne de sidste par år har været udsolgt 3-4 måneder før afrejse. 

Spørgsmål og bestilling

Kontakt Rikke Dreyer Nicolaisen på telefon 28 28 22 62 eller på rikke.dreyer@detur.dk

Singlerejser i 2019

Tropitel Naama Bay

Afrejse den 25. marts fra Kastrup - AFVIKLET

Rejs med til Egypten og Sharm El Sheik. Her har du et ”akvarium” knap 200 m fra hotellet. Hotellet har hele 4 pools, hvoraf den ene er med saltvand og 3 af dem opvarmes om vinteren afhængig af vejret. Hotellet tilbyder All Inclusive, dvs. mad og drikke (øl, vin, vand, sodavand, kaffe&te og lokalproducerede alkoholiske drikkevarer) fra morgen til aften. Vi rejser som en gruppe og nyder hinandens selskab med bl.a. fællesspisning, udflugter, shopping, hygge og uden tvivl mange grin og ikke mindst afslapning. Alt sammen selvfølgelig frivilligt. Temperaturen i Egypten i marts måned ligger med en gennemsnitstemperatur på 25 grader om dagen og 10 soltimer i døgnet. Så der er sikkerhed for at få en dejlig sol-ferie, når vinteren ikke har sluppet sit tag på Danmark.

AFVIKLET
Inkluderet:
 • Fly tur/retur fra Kastrup
 • Transfer
 • All Inclusive
 • Ugeprogram
 • Medrejsende gruppeleder (Eva Hansen)
Priser:
Standardværelse: 5.550,-
Enkeltværelse: 6.500,- 

Kahya Hotel

Afrejse den 19. maj fra Kastrup og Billund - AFVIKLET

Skønne Alanya med sol, varme, strand og pool. Hygge og afslapning – fest og ballade. Du bestemmer helt selv. Men med garanti for godt selskab, masser af grin og historier. En aften eller to med lækre cocktails, dans og god musik. Og en stor gruppe af glade mennesker. Kan man ønske mere af sin ferie?

AFVIKLET
Inkluderet:
 • Fly tur/retur fra Kastrup og Billund
 • Transfer
 • All Inclusive
 • Ugeprogram
 • Medrejsende gruppeleder (Rikke Dreyer Nicolaisen)
Priser:
Standardværelse: 4.125,-
Enkeltværelse: 5.250,- 

Marabout Hotel

Afrejse den 14. juni fra Kastrup - AFVIKLET

Tunesien har de lækreste hvide sandstrande, og dejligt klima. På rejsen her er solbadning, hygge, shopping og afslapning højeste prioritet. Og som de øvrige grupperejser for singler er gruppelederen med til at få rystet gruppen sammen med fællesspisning, fælles ture til Sousse by og måske tage med på en udflugt eller to, der vil fremgå af ugeprogrammet. Udflugterne betales på destinationen og du bestemmer helt selv om der er noget der falder i din smag. Hotellet ligger tæt ved Sousse by og lige ned til den lækreste strand.

AFVIKLET
Inkluderet:
 • Fly tur/retur fra Kastrup og Billund
 • Transfer
 • All Inclusive
 • Ugeprogram
 • Medrejsende gruppeleder (Martin Pedersen)
Priser:


Standardværelse: 3.825,-
Enkeltværelse: 4.250,- 

Belair Beach

Afrejse den 4. juli fra Kastrup

Rejs med dit skønne barn/børn eller måske barnebarn? I et par år har det været super hyggeligt at have en enkelt eller 2 bedsteforældre, der gerne vil have en uge sammen med barnebarnet og sikre sig, at børnene finder sammen med andre danske børn. Vi hygger os, morer os rigtig meget – og når børnene har det fantastisk, så nyder vi voksne det jo endnu mere. Her er selvfølgelig også plads til, at du har oplevelser alene med dit barn/børn! Vi bor på et hotel tæt ved stranden med et dejligt poolområde og kun 3,5 km fra den gamle smukke by – Rhodos. Tæt ved hotellet er der lidt shopping-muligheder. Vi har All Inclusive på hotellet, og det betyder mad og drikke fra morgen til aften.

Inkluderet:
 • Fly tur/retur fra Kastrup
 • Transfer
 • All Inclusive
 • Ugeprogram
 • Medrejsende gruppeleder (Rikke Dreyer Nicolaisen)
Priser:
Standardværelse: 11.950,- (1 voksen + 1 barn)
Standardværelse: 16.300,- (2 voksne + 1 barn)
Standardværelse: 16.300,- (1 voksen + 2 børn)
Standardværelse: 21.950,- (2 voksne + 2 børn)
Standardværelse: 18.300,- (3 personer (over 12 år))

Kahya Hotel

Afrejse den 11. august fra Kastrup og Billund

Alanya tilbyder alt, hvad man kan ønske sig på sin ferie. Fest og farver, afslapning og solbadning, shopping og en vifte af restauranter, barer og caféer. Byen summer af liv på dette tidspunkt af året, og solen er varm, og der er sjældent en sky på himlen. Tag med en gruppe ned og nyd sol, varme, strand og pool. Du bestemmer helt selv. Men med garanti for godt selskab, masser af grin og historier. En aften eller to med lækre cocktails, dans og god musik. Og en gruppe af glade mennesker. Kan man ønske mere af sin ferie?

Inkluderet:
 • Fly tur/retur fra Kastrup og Billund
 • Transfer
 • All Inclusive
 • Ugeprogram
 • Medrejsende gruppeleder (Jannie Brockmann)
Priser:


Standardværelse: 5.000,- 
Enkeltværelse: 6.750,- 

Sirius Deluxe Hotel

Afrejse den 22. september fra Kastrup og Billund

For 4. år i træk indtager jeg sammen med en gruppe det fantastisk lækre hotel Sirius. Her har vi baren åben 24 timer i døgnet med drinks og cocktails mm. Maden er i top, servicen ultimativ, og der er ikke en finger at sætte på dette dejlige hotel. Og så i godt selskab med masser af varme og sol – hvad mere kan man ønske sig?

Inkluderet:
 • Fly tur/retur fra Kastrup og Billund
 • Transfer
 • All Inclusive
 • Ugeprogram
 • Medrejsende gruppeleder (Rikke Dreyer Nicolaisen)
Priser:
Standardværelse: 5.800,- 
Enkeltværelse: 8.100,-

Continental Hotel

Afrejse den 6. oktober fra Kastrup

Placeret et stenkast fra vandet med egen strand og i et roligt område i Hurghada ligger Continental Hotel med god beliggenhed, hvor du finder en fredelig og idyllisk feriestemning på hotellets område. Vi hygger os på hotellet og nyder solen og varmen. Du får samtidig mulighed for at tage med på forskellige udflugter.

Inkluderet:
 • Fly tur/retur fra Kastrup
 • Transfer
 • All Inclusive
 • Ugeprogram
 • Medrejsende gruppeleder (Martin Pedersen)
Priser:
Standardværelse: 5.925,- 
Enkeltværelse: 7.050,-

Sandy Beach

Afrejse den 20. oktober fra Kastrup og Billund

Side er en smuk og historisk by med ruiner og en charmerende lille havneby med butikker, restauranter og barer, der omfavner den. Hotellet, vi skal bo på, er det dejlige Sandy Beach. Vi tager en flok afsted og hygger os, spiser lækker mad i godt selskab og nyder hotellet og området med en vifte af udflugter.

Inkluderet:
 • Fly tur/retur fra Kastrup og Billund
 • Transfer
 • All Inclusive
 • Ugeprogram
 • Medrejsende gruppeleder (Eva Hansen)
Priser:
Standardværelse: 4.625,- 
Enkeltværelse: 5.250,- 

Tidligere deltagere har sagt

"Tusind tak for en dejlig ferie. Den energi vores grupperejseleder lægger i alle de medrejsendes velbefindende er prisværdig, og hun overser ikke nogen og respekterer virkelig folks forskelligheder, såsom nogle er mere stille end andre, og kan ikke følge med på natholdet, følte ikke at man/jeg blev degraderet som kedelig, det var noget jeg havde frygtet. Hun var professionel når hun skulle sætte rammerne for god opførsel, og ydmygede ikke de involverede, men gav dem lov til stadig at være sig selv, dog med en tænker i rygsækken , så vi danskere bevarer lidt af værdigheden. Beundrer hendes energi og engagement." - Eva

"Jeg vil sige stor tak til vores gruppeleder, der havde arrangeret turen for en masse singler. Jeg skal igen med til September sammen med hende. Stor TAK - hun gør det super godt. Og takker også den anden Detur guide i Alanya der var vores faste guide. Jeg håber inderligt, at disse rejser fortsætter." - Lene

"Jeg har aldrig grinet og hygget mig så meget, som på den tur jeg var på sammen med alle de dejlige singler i maj måned. Jeg har fået utrolig mange venner som jeg snakker med mindst én gang om ugen og nogle endda dagligt. Kan kun sige, at det skal opleves for det kan ikke beskrives på den rigtige måde." - Henning

"Mange Tak. Alt i alt en fantastisk god rejse, med vores rigtig gode gruppeleder og Detur´s guide i Alanya. Vender tilbage i september." - Lone

"Super skøn tur. Fantastisk rejseguide med mange års erfaring/viden om både landet/området/befolkningen. Singleferie med Rikke hos Detur slår ALLE tidligere ferier!" - Susanne

"Rejs med på Detur´s singlerejse. Her lærer du en masse nye dejlige mennesker at kende. Der er stadig plads til at gøre hvad man har lyst til - man er ikke tvunget til at deltage på nogle udflugter/ture. Hvis det er første gang man er i Alanya, så har vores gruppeleder været der så mange gange at hun kender Alanya særdeles godt og kan give en super info om byen og dets seværdigheder. Ligeledes er der jo rent faktisk nogen der ender med ikke at være single når de kommer til Danmark, hvilket jo er super dejligt." - Pia

"I maj måned var jeg på min første single-rejse. Detur var rejsearrangør med Rikke Dreyer som gruppeleder og jeg må sige, at bureauet var god til at sørge for at man følte sig godt tilpas. Jeg var spændt på om man skulle være sammen alle 50 gæster konstant eller om der var plads til også at være på egen hånd, især når rejsen var med all-inclusive. Jeg blev positiv overrasket, idet Detur´s guider både skabte plads til at hele selskabet kunne spise sammen, men at det også var ok, at være på egen hånd eller sammen med få nye venner. På denne måde slappede selskabet af og følte ingen tvang til det ene eller andet og dette gjorde, at stemningen var god. Tak Detur." - Anja

"Her har du garanti for at få rørt dine lattermuskler og få skabt nye venskaber."

Spørgsmål?

Kontakt Rikke Dreyer Nicolaisen på telefon 28 28 22 62 eller på rikke.dreyer@detur.dk for mere information om vores singlerejser.

Rejserne udbydes i samarbejde med RikkesRejser.

Bestil online

 • Fly & hotel
 • Flybillet