Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Eller kontakt os på mail info@detur.dk. 

Tandbehandlinger

Få smilet tilbage

Fra rådgivning om tandpleje over æstetisk tandlægearbejde til tandoperationer – uanset hvad tilstand tænderne er i, kan du få det lavet hos tandklinikken Dental Care Service i Alanya, Tyrkiet. 

Kvaliteten af medicinske ydelser 

Dental Care Service i Alanya har en stab af kvalificerede medarbejdere, der er uddannet på førende tyrkiske og europæiske universiteter, og som i mange tilfælde underviser på tandlægehøjskoler i Tyrkiet. Her tales også flere sprog, og man er vant til at tage sig af udenlandske patienter. 

En indledende vurdering starter med en gennemgang af din tandjournal og røntgenbilleder, således at tandlægen kan vurdere den nødvendige behandling og udarbejde passende forslag. Dermed sparer du tid og rejser, og tandlægen kan forberede sig i forhold til lige præcist dine behov. 

Udgifterne til æstetisk tandpleje og proteser er væsentligt lavere end i Danmark, uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten.  De produkter, der anvendes i tandplejen, er fortrinsvis fremstillet i Europa, mens der til fx implantater og proteser bruges lokale leverandører, hvilket minimerer ventetider og sikrer en bedre kontrol af slutproduktet. 

Behandlinger og metoder 

Alle tandmæssige forhold kan behandles. Fra æstetisk tandpleje til proteser og rodbehandlingskirurgi bruges de allernyeste metoder med fokus på dit behov og velbefindende. Hos Dental Care Services finder du bl.a. følgende behandlinger og metoder. Du er velkommen til at kontakte Dental Care Services for flere detaljer. 

 • Tandblegning med UV-lys eller laser
 • Ætsning af porcelænstænder og efterfølgende binding på tændernes emalje for at ændre form og farve. 
 • Kroner til at dække eller "indkapsle" en tand og genskabe dens normale funktion og udseende. Valgmulighederne for kroner omfatter alle former for metal, porcelæn, der smeltes sammen med metal, eller porcelæn.
 • Broer, som traditionelt erstatter manglende tænder. For at erstatte en manglende tand med en bro, skal mindst én tand på hver side af det hul, der skyldes den manglende tand, forberedes til en krone. Der sættes så en kunstig tand fast på kronen, og hele konstruktionen cementeres fast på de kunstige tænder.
 • Titanium tandimplantater anvendes og kan have parallelle sider eller kan være koniske og kan evt. have gevind. Sådanne fastgørelser udføres ind i kæbebenet og skal hele, til de er "integreret" i knoglen.
 • Acryl-proteser. Mange patienter oplever problemer med at bruge en traditionel tandprotese på grund af dårlig stabilitet og nedsat tyggefunktion. Brug af tandimplantater til forbedring af stabilitet og bevaring af tandproteser er derfor en populær løsning.

 • For din pleje og dit velbefindende 

 • Erfarent, flersproget personale
 • Rolige og rene omgivelser  
 • Mulighed for transport til og fra dit hotel  
 • Nem adgang til områder tæt på lokale bekvemmeligheder   
 • Sådan gør du:

  Medicinsk behandling og vejledning foregår hos Dental Care Services i Alanya. Du kan læse mere på klinikkens hjemmeside.

  Du kan på et hvilket som helst tidspunkt komme direkte i kontakt med en læge, inden du træffer en beslutning eller forpligter dig til en behandling. Da alle er forskellige, vurderes hver sag individuelt for at sikre den allerbedste kvalitet og pris. 

  Kontakt evt. Detur ang. rejsearrangement på medicalholidays@detur.com.

  Du kontakter Dental Care Services ved at udfylde og sende formularen herunder.

  Fornavn
  Efternavn
  E-mail
  Mobiltelefon
  Adresse
  By
  Besked