Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Eller kontakt os på mail info@detur.dk. 

Laser øjenkirurgi

Få nyt syn for sagen

Du kan få korrigeret dit syn ved hjælp af laserkirurgi i et moderne og veludstyret miljø og efterfølgende rekreere i kystbyen Antalya.

Dünyagöz Hospitals Group, som holder til i centrum af Antalya, er et anset lægecenter på grund af dets teknologi og erfarne personale. Dünyagöz fokuserer kun på øjet og øjensygdomme og benytter sig af den nyeste teknologi og behandlingsmetoder.

Dünyagöz Hospitals Group tilbyder løsninger inden for alle former for øjenbehandling med flere hundrede forskellige behandlingsmetoder. Ud over at bidrage til fagområdet oftalmologi (øjensygdomme) med revolutionerende nyskabelser under medicinsk ledelse af opfinderen af Lasik-metoden, Prof. Dr. Ioannis Pallikaris, udfører Dünyagöz behandling med laser og okulær plastkirurgi mod fx grå stær, hornhinde og andre øjenskader.

Dünyagöz Hospitals Group tilbyder behandlinger på 17 afdelinger fordelt over hele Tyrkiet inklusive Istanbul, Ankara, Antalya, İzmit, Adana, Samsun, Bursa, Erzincan Sakarya og Tekirdağ, og har yderligere afdelinger i Tyskland, England og Georgien. Koncernen har en førende rolle inden for medicinsk turisme i Tyrkiet og behandler tusindvis af patienter om året fra hele verden. 

Behandlingsformer

Laser-behandlinger 

Laser er den mest almindelige metode til behandling af myopia (nærsynethed), hypermetropia (langsynethed) og astigmatisme samt til korrektion af synsfejl. I Dünyagöz Hospitals Group anvendes Relex Smile, i-Lasik, PRK, Intralase og Wavefront teknologier af læger, der er specialister indenfor laserbehandling.

Hornhindetransplantationer

Hornhindesygdomme kan være medfødte, genetiske eller mikrobielle. Nogle sygdomme så som keratoconus nedbryder hornhinden og kan kræve hornhindetransplantation. I Dünyagöz Hospitals Group udføres hornhindetransplantationer af øjenkirurger, der er specialister inden for dette område, med den nyeste teknologi, der muliggør alt fra mindre øjenoperationer til kompliceret øjenkirurgi.

Grå stær

Bag pupillen sidder en naturlig, transparent linse. Når denne naturlige linse bliver sløret, kaldes det for grå stær. Synet forringes gradvist, efterhånden som den grå stær udvikler sig. Operativ fjernelse er den eneste behandling, og hornhindekirurgi udføres normalt under lokalbedøvelse. Hornhindekirurgi udføres normalt ambulant, dvs. at du kan forlade hospitalet et par minutter efter operationen, og du kan vende tilbage til dagligdagen efter et par dage.

Behandling af nethinden

Nethinden er et lag af øjenæblet og består af lysfølsomme celler. Nethindesygdomme kan skyldes aldring, diabetes eller andre sygdomme, trauma i øjet eller noget arveligt. Nethindesygdomme er en direkte trussel mod synet. Et pludseligt eller gradvist tab af synet, forvrænget syn, lysglimt, løbende øjne, sløret syn eller midlertidigt synstab kan skyldes mange ting. Tidlig diagnosticering, forebyggende medicinsk behandling og hurtigt og omhyggeligt operativt indgreb er af afgørende betydning. 

Bionisk øjenkirurgi

Bionisk øje, også kendt som Argus II Retinal Prosthesis System eller nethindeimplantat har til formål at øge synsevnen hos patienter, der lider af retinitis pigmentosa, og dermed øge registrering af lys og skygge.  Retinitis pigmentosa er en sjælden sygdom, som i daglig tale kaldes natteblindhed, og som kan føre til fuldstændig blindhed. Ved denne sygdom mister lysreceptorerne deres funktion. Argus II bionisk øjenkirurgi kan anvendes på personer, der ikke har lysreceptorer eller har alvorlige skader, men hvor nerverne er sunde. 

Okulær plastkirurgi

Okulær plastkirurgi er den del af synskorrektionen, der angår øjenlåg, tårekanaler og øjenhulesygdomme. Det omfatter fjernelse af poser under øjnene og intraokulær tumor, kunstige øjne og æstetiske formål og behandlinger med botox.  

Andre mulige behandlinger: 

 • Strabismus (skelen) 
 • Øjensygdomme hos børn 
 • Glaucom (grøn stær) 
 • Neuro oftalmologi 
 • Uveitis (betændelse i øjet) 

 • Sådan gør du: 

  Medicinsk behandling og vejledning foregår på Dünyagöz Hospitals Group i Antalya. Du kan læse mere på Dünyagöz's hjemmeside.

  Du kan på et hvilket som helst tidspunkt komme direkte i kontakt med en læge, inden du træffer en beslutning eller forpligter dig til en behandling. Da alle er forskellige, vurderes hver sag individuelt for at sikre den allerbedste kvalitet og pris. 

  Kontakt evt. Detur ang. rejsearrangement på medicalholidays@detur.com. 

  Du kontakter Dünyagöz ved at udfylde og sende formularen herunder.  

  Fornavn
  Efternavn
  e-mail
  Mobiltelefon
  Adresse
  By
  Besked