Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Eller kontakt os på mail info@detur.dk. 

Dermatologi

Ikke-kirurgisk dermatologi og æstetiske behandlinger

Anti-rynkebehandling med Botox

Musklerne i ansigtet og på halsen bruges hele tiden ved bevægelser og sammentrækninger, og dette kan give dynamiske eller blivende rynker. Botox-teknikken til fjernelse af sådanne rynker er et toksin, der fremstilles kommercielt med en bakterie, der hedder Clostridium botilinum. Botox til ansigt og hals indføres ved hjælp af injektion. Indgrebet laves i panden, mellem øjenbrynene, i øjenomgivelserne, i næselinjen, læbekonturen og halsen. Efter indgrebet kan patienten med det samme vende tilbage til dagligdagen. Inden for maksimalt 15 dage indtræffer virkningen. 

Migrænebehandling med Botox

Kronisk migræne (hovedpine) kan behandles med Botox, hvorved hyppigheden af hovedpine og smerteniveau nedsættes, og livskvaliteten øges mærkbart.

Botox antiperspirantbehandling 

Især voldsom transpiration (hyperhidrosis) kan bringes under kontrol ved anvendelse af botulinum toksin. Specielt i armhuler, hænder, fødder og ansigt kan der være problemer med voldsom transpiration. Ved brug af Botox kan transpirationen reduceres med 80%, og kroppen vil stadig producere den nødvendige mængde sved.

Udfyldning af udvalgte detaljer

Effekten af tyngdeloven og alder viser sig som tab i det subkutane væv, hvilket skaber bl.a. rynker og markerede linjer. Vævstabet kan let erstattes ved at indsprøjte Hyaluronsyre. Da Hyaluronsyre findes naturligt i kroppen, er risikoen for at man får en allergisk reaktion lille. Sædvanligvis injicerer man ved siden af næsen, kinder, mundvigene, læbelinjen og rundt om øjnene. Resultatet er hurtigt synligt og ser naturligt ud. Efter indgrebet kan patienten med det samme vende tilbage til dagligdagen. Små, blå mærker kan i sjældne tilfælde forekomme men vil aftage i løbet af 3-4 dage. Resultatet holder i mellem 1 til 1,5 år, men kan ved gentagen behandling forlænges.

PRP (Platelet Rich Plasma)

PRP (blodpladeberiget plasma) er en cellebiologisk behandlingsmetode til genopbyggelse af ældet og beskadiget hud og rynker, bla. ved at stimulere hudens celler. Behandling er fortrinsvis af rødmen og rynker og bruges mest til ældre ansigter, halsområde og hænder.

Behandlingen udføres ved at udtage patientens eget blod, ekstrahere blodpladeberiget plasma (PRP), og indsprøjte stoffet i form af flere indsprøjtninger. Med denne metode bliver patientens egne blodplader og hvide blodlegemer i de koncentrerede blodceller aktiveret, og processen starter en regenerering på celleniveau, og gendannelse kan dermed sikres på naturlig måde. 

For at sikre varig effekt skal behandlingerne gentages 1-2 gange om året. Behandlingen er praktisk og nem, og der ses sjældent bivirkninger andet end evt. små, blå mærker, som forsvinder fuldstændigt efter 3-4 dage.

Hovedformålet med PRP er at give patienten et fuldstændig naturligt stof tilbage for at øge hastigheden af blodgennemstrømning i de pågældende områder.

Behandling med stamceller

Behandling med stamceller giver en fornyelse af kroppen lavet af dens egne celler. Der tilbydes to forskellige metoder. 

Fibroblastkulturer, der udtages bag øret, reproduceres i laboratoriet med et stykke af patientens hud. Disse fibroblastceller indsprøjtes derefter i de pågældende områder. Dette kræver ikke operative indgreb, og patienten kan vende tilbage til dagligdagen efter behandlingen.

SVF (Stromal Vascular Fraction) fedtvæv tages fra hofte og mave, og in vitro fremdyrkes ca. 500 millioner stamceller, som indsprøjtes i det planlagte område. Operationen kan udføres under lokalbedøvelse. Med denne behandling øges ansigtsfylden og dermed kan der ske en fjernelse af ar og arvæv, permanent brystforøgelse eller udbedring af ben og hofter.

Ansigtsløftning med Plexus System (PDO tråd)

Ved PDO anbringes der specielt udformede tråde i forskellige størrelser på passende steder i det subkutane væv ved hjælp af meget fine nåle. Disse tråde absorberes af kroppen, og samtidigt aktiveres fibroblastceller og produktion af kollagen (fibrosis). Hudens fasthed og genopbygning øges, og resultatet er en opstramning. Behandlingen sker under lokalbedøvelse; der kan forekomme svage mærker i op til 4-5 dage efter indgrebet.

Mesh Face-opstramning

Bruges til personer, der ikke ønsker et operativt indgreb, især til slap ansigtshud og synlig aldring. Man går ind under huden under lokalbedøvelse på halsen, kinderne og nedsunket væv. Opløselige, midlertidige tråde (blød silhouet) og uopløselige (fjedertråd) kan anvendes. Opløsning af tråde tager 1,5-2 år; ved ikke-opløsende tråde tager det 4-5 år. Mærker og hævelser efter indgrebet bliver normalt bedres efter 4-5 dage. 

Sådan gør du:

Medicinsk behandling og vejledning foregår hos Anatolia Hospital i Antalya. Du kan læse mere på hospitalets hjemmeside.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt komme direkte i kontakt med en læge, inden du træffer en beslutning eller forpligter dig til en behandling. Da alle er forskellige, vurderes hver sag individuelt for at sikre den allerbedste kvalitet og pris. 

Kontakt evt. Detur ang. rejsearrangement på medicalholidays@detur.com.

Du kontakter Anatolia Hospital ved at udfylde og sende formularen herunder.

Fornavn
Efternavn
e-mail
Mobiltelefon
Adresse
By
Besked