Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Eller kontakt os på mail info@detur.dk. 

Behandlingsferie

Behandlingsferie

Hvorfor behandlingsferie i Tyrkiet?

Medicinsk ferie og turisme dækker over en stigende tendens inden for sundhedspleje. Her på siderne kan du læse mere om de behandlinger og metoder, der udbydes på Dünyagöz Hospitals Group, Anatolia Hospital og Healthy Smile som fx øjenkirurgi med laserbehandling, tandbehandling, hårtransplantation, thermal/spa wellness, fertilitetsbehandling, kosmetisk kirurgi og rehabilitering. Bestemmer du dig fx for at gennemgå en medicinsk behandling i Tyrkiet, kan du ofte spare fra 30-70% i forhold til samme behandling i Danmark. Detur tager sig af rejsebestillingen (fly, hotel, mv), og du er selv i direkte kontakt med klinik eller hospital, hvad din behandling angår. 

Kombinér ferie og behandling 

Du behøver ikke at skulle vælge mellem en afslappende ferie og en behandlingsferie. Her kan du få begge dele! Vi sørger for din rejsebestilling (hotel og fly), når den tid kommer, og du er selv i direkte forbindelse hospital/klinik. Med en spændende historie og klassisk arkitektur, rolige opholdssteder i bjergene og bølgende bakker dækket med duftende appelsinlunde og ikke mindst sandstrande med turkis vand og romantiske kystbyer sikrer Tyrkiet, at der er noget for enhver smag. 

Sikker og pålidelig medicinsk rejseservice 

I Tyrkiet har behandlingsferier længe været et velkendt fænomen, og landet har generelt en høj standard inden for den private sundhedspleje. Her på siderne kan du læse om både standard pakkeløsninger til overkommelige priser eller individuelt tilpassede løsninger. Alle behandlinger udføres på klinikker og hospitaler af autoriserede læger og personale, og hver enkelt institution er registreret i det tyrkiske sundhedsministerium. 

Derfor skal du rejse med Detur

Detur har mange års erfaring med at arrangere rejser, og Dünyagöz Hospitals Group, Anatolia Hospital og Healthy Smile har mange års erfaring inden for deres respektive områder. Her kan du spare mange penge på din behandling og samtidigt nyde din rekreation i smukke omgivelser på nogle af landets bedste hoteller. Du er i helt trygge hænder. Du kan til enhver tid kontakte klinikken/hospitalet via formularerne under hvert afsnit.