Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

All Inclusive

Alt betalt hjemmefra

All Inclusive er det indlysende valg, hvis I bare vil slappe af uden at bekymre jer om de ekstra omkostninger, der nemt kan opstå på en ferie. Vores All Inclusive rejser passer til alle, uanset om I er en børnefamilie, unge, eller ganske enkelt bare gerne vil have det nemt og bekvemt på ferien. 

Mere om All Inclusive

Alanya og Side

Nyd det gode vejr og skønne strande ved to af de mest populære feriebyer Alanya og Side i Tyrkiet. Direkte fly fra København, Billund og Aalborg lufthavn.

Kreta

Kreta har længe været en af de mest populære ferieøer i det græske øhav. Her finder du gode badestrande, hyggelige byer og flot natur - og masser af solskinstimer. 

Rhodos

Rhodos er en af de meget populære græske ferieøer. Her er maleriske byer, turkisblåt vand og gode badestrande.

Gran Canaria

Gran Canarias varme og solrige vintre har gjort øen til et populært feriemål i vintersæsonen. Øen byder på flotte badestrande og spektakulær natur. 

Tenerife

Tenerife er et populært rejsemål, hvor dage med sol og varme er mange. Nyd vinterferien på Tenerife med smuk natur, gode badestrande, fine golfbaner og hyggelige feriebyer.

Hurghada

Hurghada, Makadi Bay, El Gouna og Sahl Hasheesh er med lange fantastiske strande perfekt til badning og snorkling. Her er sol og varme året rundt.

Sharm el Sheikh

Sharm el Sheikh har både lange sandstrande og fantastiske koralrev helt inde ved kysten. Perfekt til en dejlig ferie med sol og varme hele året.

Tunesien

I det nordlige Afrika, lige ud til Middelhavet, ligger Tunesien skønt placeret med et dejligt varmt klima, lækre hvide sandstrande og gode sol- og badebyer

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Flybillet

  • Direkte fly og hotel 
  • Mindst 20 + 5 kg bagage 
  • Alle lufthavnsafgifter og -skatter 
  • Alle flyafgifter og -tillæg 
  • Mulighed for Rente- og gebyrfri finansiering