Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Golfrejser til Tyrkiet

Golftilbud Tyrkiet

I den lille by Belek finder du Tyrkiets bedste muligheder for golf. Med suveræne golfbaner og resorts får du en oplevelse ud over det sædvanlige. Belek har 14 mesterskabsbaner, alle af højste klasse med udfordringer for golfspillere på alle niveauer, og designet er af så kompetente personer som fx Nick Faldo, Colin Montgomerie, Pete Dye, Philip Spogárd og Hawtree. 

I Belek kan du bla. vælge imellem den nyanlagte bane Carya med inspiration fra England, som åbnede i november 2008, Gloria med de to 18-hullers baner New og Old Course og Antalya med sine to 18-hullers baner, Sultan og Pasha Course. 

Skov- og parkbanen Cornelia på Kaya er Nick Faldos bidrag til Belek, og Papillon, som åbnede i november 2008, er tegnet af Colin Montgomery og er en af de fornemste baner i Belek. Indramningen er dramatisk med Taurusbjergene som kulisse i baggrunden og Middelhavet i forgrunden. Her er du og køllerne i centrum.

Ovenstående er blot eksempler på vores golfpakker til Tyrkiet. Har du andre ønsker mht hoteller og golfbaner, så kontakt os gerne. Vi sammensætter din golf-rejse, som du ønsker det. Send os en mail på golf@detur.dk eller ring på 7020 6776. 

GOOGLE REMARKETING CODE