Særlige tilbud
Pakketilbud

Kreta, Agia Marina

Agia Marina

fra 3.398 DKK

Kreta, Agioi Apostoli

Agioi Apostoli

fra 3.598 DKK

Kreta, Almyrida

Almyrida

fra 3.698 DKK

Kreta, Georgioupolis

Georgioupolis

fra 4.898 DKK

Kreta, Gerani

Gerani

fra 3.498 DKK

Kreta, Kalives

Kalives

fra 5.198 DKK

Kreta, Kato Stalos

Kato Stalos

fra 4.998 DKK

Kreta, Kolymbari

Kolymbari

fra 4.098 DKK

Kreta, Maleme

Maleme

fra 3.198 DKK

Kreta, Platanias

Platanias

fra 4.498 DKK

Kreta, Rethymno

Rethymno

fra 3.598 DKK

Kreta, Tavronitis

Tavronitis

fra 3.398 DKK

Rhodos, Faliraki

Faliraki

fra 3.598 DKK

Rhodos, Fanes

Fanes

fra 3.898 DKK

Rhodos, Ialyssos

Ialyssos

fra 3.498 DKK

Rhodos, Ixia

Ixia

fra 3.098 DKK

Rhodos, Kalithea

Kalithea

Rejsemål Kalithea

Kalithea er et gammelt spa-område med naturlige kilder som oprindeligt hørte til Rhodos by. Byen ligger på Rhodos’ østkyst ca 5 km fra Rhodos by. Det er et stille og roligt område, som er oplagt til en afslappende ferie. 
fra 4.198 DKK

Rhodos, Rhodos by

Rhodos by

Rejser til Rhodos

Billige Rejser til Rhodos med Detur

Ferie på Rhodos – dejlige badestrande og turkisblåt vand

Rhodos er bjergtagende udsigt fra antikke fæstningsanlæg, livlige barer i gamle, krogede gader i Rhodos by og flotte sandstrande overalt. Den græske ferieklassiker, Rhodos, er fortsat et af de mest populære steder at holde ferie i det græske ø-hav og et sted, som mange vender tilbage til igen og igen. På Rhodos kan du vælge mellem alt fra billige hotellejligheder til All Inclusive eller femstjernet luksus. Med Detur rejser du med direkte fly fra både Billund og  København Lufthavn.

fra 3.598 DKK

Tunesien, Hammamet

Hammamet

fra 3.699 DKK

Tunesien, Monastir center

Monastir center

fra 4.198 DKK

Tunesien, Sousse

Sousse

fra 3.098 DKK

Tyrkiet, Alanya

Alanya

Skandinaver har rejst til Alanya i mere end 20 år, og populariteten er stadig i top. Det er ikke så mærkeligt, for her findes den perfekte kombination af by, strand, shopping, restauranter og natteliv samt kulturelle seværdigheder. Alt, hvad man kan ønske sig af den bedste ferie i et af Tyrkiets smukkeste turiststeder. Hvad der gør Alanya særlig populær er, at turisme blandes her med det lokale liv. Hverdagen fortsætter med, at børn går i skole, lokale markeder, små lokale caféer, hvor man sidder og drikker te og spiller backgammon. Midt i dette går turister rundt og tager en del af byen på deres egen måde. I årenes løb er man blevet vant til at sådan er det, dette er moderne Alanya.
fra 1.498 DKK

Tyrkiet, Antalya & Lara

Antalya & Lara

Antalya kaldes den "Tyrkiske hovedstad" på den Tyrkiske riviera. En pulserende storby med over 1 million indbyggere og med by- og kulturliv, gode shoppingmuligheder, barer, restauranter, diskoteker og natklubber for enhver smag. Byen har en historie på mere end 2.000 år med mange attraktioner. Der er også to strande med fint, rent og klart vand, så du får en perfekt kombination af sol, bad og storby. Da det er en storby, finder du også mange aktiviteter, der er børnevenlige, f.eks akvarium og vandland. Til Antalya rejser man året rundt, og når du ikke soler og svømmer, er shopping højt på beskæftigelseslisten. I centrum er der masser af butikker og basarer og flere store indkøbscentre med stort udvalg af butikker.


 
fra 3.298 DKK

Tyrkiet, Belek

Belek

Belek er det perfekte sted for dem, der ønsker fred og ro, smuk natur og høj kvalitet på deres ferie. Der er imponerende udvalg af luksushoteller med udsøgt All Inclusive, høj klasses service og faciliteter og underholdning for de mere kræsne. Belek er et af de mest populære golfdestinationer i Europa - et ægte golfparadis. Der er ikke mindre end 14 førsteklasses golfbaner her! I den nærliggende Kadriye og i Belek finder du butikker, restauranter og caféer. Men det er ingen stor by med et stort udvalg, så hvis du vil bryde freden for en dag og vil have mere gadeliv og shopping, så er Antalya inden for en 45 minutters kørsel.
fra 4.798 DKK

Tyrkiet, Side

Side

Side er en lille halvø beliggende mellem to lange strande. Den lille halvø har eksisteret siden romertiden og med 2.000 års historie er Side en af Tyrkiets ældste byer. I gamle tider var Side et kommercielt centrum, og området er fuld af gamle kulturskatte, inklusive den gamle ringmur og det bevarede romerske teater. Her er gamle tempelruiner overfyldt med moderne caféer, restauranter, barer og butikker. Biltrafik er forbudt i byens centrum, og de fleste kommer til fods eller med bus til busstationen, der ligger 500 m uden for byporten.
fra 1.598 DKK
Kontakt os
Besked

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Your notes not provided

Sender

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender