Særlige tilbud

Golf i Tunesien

Golf i Tunesien

Tunesien tilbyder golf i verdensklasse med meget overkommelige greenfees. Her ligger hotellerne i en bekvem afstand fra utroligt fine golfbaner i vidunderlige omgivelser, og her går den svenske krone langt. Landet har sejlet til toppen blandt destinationer for golfspillere, og vi kan virkelig forstå hvorfor. En golfferie strækker sig mere end bare din køretur.

Når du spiller golf i Tunesien, kan du vælge mellem forskellige destinationer og baner.

 Port el Kantaoui i byen Sousse med sine to meget spektakulære 18-hullers baner Sea- og Panorama Course og i Hammamen tilbyder Citrus Golf Club, som med sine to 18-hullers baner og en 9-hullers bane er en af de største golfbaner i landet. Lige ved siden af Citrus ligger Yasmine Golf Club, som også har en høj klasse. I Monastir finder du Flamingo Golf Club og Palm Links Golf Club. Flamingo har for nylig gennemgået en renovering og er med sine bakker ikke helt let at spille. Palm Links er lidt lettere uden at blive kedeligt.

Tunesien er noget af en kulturel smeltedigel og har gennem århundrederne været præget af mange forskellige påvirkninger, fra romerne til araberne, tyrkerne og franskmændene, indtil det blev uafhængigt i 1956. Al denne historie har skabt levende, inspirerende miljøer og en fantastisk madkultur. Så når du ikke har travlt med greenen, anbefaler vi virkelig, at du går ud og opdager landet.

Tunesien tilbyder historiske steder som romerske rester i Dougga og Bulla Regia, en spændende to-dages udflugt i Sahara og meget mere. Besøg de spændende berbers nær Matmata, se saltsøen midt i ørkenen ved Douz eller besøg de steder midt i ørkenen, hvor både Star Wars og Gladiator blev filmet.

Der er meget at opdage!

Som sædvanligt anbefaler vi kraftigt, at du rejser All Inclusive, hvis du er et større firma, der spiller golf sammen. Det giver ro i sindet at fokusere på golf og afslapning. Man kan spontant tænke, at All Inclusive primært er for familier med børn, men det er også fremragende for dig, der ønsker at spille golf i Tunesien. Logistikken bliver simpelthen nemmere.

Tilbud
Intet tilbud fundet
Kontakt os
Besked

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Dine noter er ikke leveret

Sender

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender