Særlige tilbud

Black Friday starter nu!

 
Når du bestiller din rejse hos Detur, får du altid en god pris! Med vores Black Friday-tilbud på rejser i 2021 kan du få rejsen til endnu bedre pris - men stadig samme kvalitet og standard.
 
Book solskin og glade ferieminder hér i den mørke efterårstid, så du kan give dig selv noget solrigt og dejligt at se frem til. Vi har gjort det nemt for dig at vælge ved at udvælge hoteller, der hver især har noget godt at byde på. Der er både billige hoteller og luksushoteller - eller måske du drømmer om at bo på hotel med udsigt over vandet og lige ved stranden? Se bare de udvalgte hoteller nedenfor - og vælg den måned, du gerne vil rejse i, for vores rejser med Black Friday tilbud gælder hele sommersæsonen!
 
Er du usikker på, om du tør bestille en rejse nu? Detur giver dig Åbent Køb indtil 60 dage før din afrejse! Deturs Åbent Køb betyder, at hvis du bestiller en rejse med afgang i 2021, kan du ombooke eller annullere gratis op til 60 dage før afgang. Ingen lægeerklæring, rejseforbud eller andet er nødvendigt. Hvis du ikke ønsker at rejse, er det fint med os. Vi refunderer dit depositum, som skal betales i henhold til vores almindelige rejsebetingelser.
 
Rigtig god ferie - vi glæder os til at byde velkommen på rejsen.
Pakketilbud

Eva Suites Hotel

Eva Suites Hotel

Eva Suites er et virkelig populært lejlighedskompleks med All Inclusive-koncept med mange tilbagevendende gæster. Hotellet ligger godt i gåafstand til de fleste ting. Eva Suites er et lille og hyggeligt hotel i typisk græsk stil med hvide huse og blå døre, pænt indrammet af blomstrende bougainvillea, grønne plæner og palmer. Her er to poolområder med en poolbar, som serverer drikkevarer (gratis til kl. 23), dagens tre hovedmåltider indtages i hovedrestauranten. I poolbaren kan snacks tilkøbes i løbet af dagen.
Se dagspriser

Selini Suites & Aquapark

Selini Suites & Aquapark

Selini Suites & Aquapark, der er både for par og familier, ligger i Rapaniana, Kolymbari med kun ca. 400 m til havet, hvor der ligger en stenstrand. Hotelbygningerne er omgivet af en stor grøn have, hvor der er masser af plads til at nyde omgivelserne, duften af sommer og Kreta. På hotellet ligger flere poolområder - en hovedpool og annekspool, både for børn og voksne, og en relax-pool for voksne.

Se dagspriser

All Senses Nautica Blue Exclusive Resort

All Senses Nautica Blue Exclusive Resort

Placeret helt ned til stranden finder du det 5-stjernede hotel All Senses Nautica Blue. Hotellet har adgang til egen strand, og er du mere til poollivet, har du også fri adgang til de 5 pools, som hotellet kan bryste sig af. De 5 pools henvender sig til børn i alle aldre og voksne, og der er masser af solstole og parasoller at lægge sig på. Hotellet er fra 2009, men det blev totalrenoveret i 2016. Hotellet fremstår derfor helt nyt og lækkert, og der er masser af sportsaktiviteter og underholdning at vælge mellem.
Se dagspriser

Labranda Blue Bay Resort

Labranda Blue Bay Resort

Labranda Blue Bay Resort passer familier, der ønsker at bo fredeligt, tæt ved stranden og med masser af plads til sjov og leg. Hotelområdet er stort, og der er masser af faciliteter, herunder spa med indendørs swimmingpool (kun adgang for +18 år), sauna, lille fitnessområde med cardiomaskiner, billard, bordtennis, tennis, 2 legepladser, beachvolley, vandsport og en animation team, der arrangerer lege, motionshold og underholdning. For de små er her legeplads og miniklub (ikke dansktalende, 4-12 år). Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.
Se dagspriser

Belair Beach

Belair Beach

Belair Beach Hotel ligger ved den strand, som går hele vejen ind til Rhodos by. Hotellet er et godt valg for dig, som vil have en afslappende ferie med sol og varme og tæt på pool, strand og by. Her er 50 m til stranden, og Ixia byder på et bredt udvalg af restauranter og butikker. Ønsker du mere byliv, er det let at komme til Rhodos by.
Se dagspriser

Cleopatra Tac Hotel & Apart

Cleopatra Tac Hotel & Apart

Cleopatra Tac Apart hotel är ett trevligt lägenhetshotell med mellanklass standard beläget med endast 200 m till Kleopatrastranden. Här bor du centralt och har vad du behöver nära hotellet med allt från restauranger, barer shopping till vanliga matbutiker. 

Se dagspriser

Arsi Hotel

Arsi Hotel

Arsi er et populært og hyggeligt hotel beliggende med få minutters gang mod øst stranden og er populær blandt skandinaver med mange tilbagevendende gæster. Dette er et prisvenlig hotel, som anvender enkel All Inclusive og som passer til alt fra familie til venner og par. Solterrassen omkring det behagelige poolområde med vandrutschebane er et populært samlingssted for behageligt selskab eller til et øjeblik af afslapning. Mange mennesker sætter pris på at bo på den østlige side af Alanya, hvor stranden breder ud, og det er meget let at komme ind til centrum.

Se dagspriser

Arsi Enfi City Beach Hotel

Arsi Enfi City Beach Hotel

Here is a newly built and stylish hotel located right on the east beach. The hotel consists of two buildings, one of which is called the annex part, as this only has 2 floors compared to the main building 6.
There is a nice pool area that is fresh with a wooden deck and sun loungers and parasols. The pool is quietly located at the back of the hotel and for the kids there is a waterslide and separate children's pool. 
Se dagspriser

Kleopatra Arsi Hotel

Kleopatra Arsi Hotel

Kleopatra Arsi is a basic and pleasant All Inclusive hotel with only 100 meters distance to the popular and famous Cleopatra beach and it is therefore easy to start the day with a refreshing morning swim.
The hotel consists of a building which has a restaurant adjacent to the small pool area and which is well maintained and functional. The hotel applies basic All inclusive meals are served from buffet and you can choose to sit outdoors or indoors.
Se dagspriser

Arsi Blue Beach Hotel

Arsi Blue Beach Hotel

Et nyrenoveret 4-stjernet All inclusive hotel i det hyggelige område Tosmur, ikke langt fra Alanyas centrum. Stranden er et stenkast væk med kun 50 m og gør det let at skifte mellem salt vandet og poolens smukke ferieatmosfære. Med All inclusive inkluderet i prisen og placeringen til stranden, er dette et perfekt udgangspunkt for en vellykket og vidunderlig ferie. Selvfølgelig bidrager det faktum, at hotellet også er nyrenoveret og føles nyt og frisk. Hotellet henvender sig til venner, par og familier, der gerne vil have en rimelig afstand til det pulserende tempo, der hersker i det centrale Alanya.

Se dagspriser

Doganay Beach Club

Doganay Beach Club

Beach Club Doganay hotel er et moderne, All inclusive familiehotel. Hotellet består af en stor bygning ud mod havet. Alle værelser har delvis havudsigt eller direkte havudsigt og giver en afslappende følelse. Stranden er på den anden side af vejen, og af sikkerhedsmæssige årsager er der en fodgængertunnel under vejen, der giver dig mulighed for at gå frit mellem hotellet og stranden. 
Se dagspriser

Arsi Paradise Beach Hotel

Arsi Paradise Beach Hotel

Dette er et stilfuldt og moderne hotel, der hører til vores mest prisvenlige hotel og er meget værdsat. Hotellet ligger ikke langt fra Alanyas centrum og er nyrenoveret og med kun en vej, der adskiller hotellet fra stranden. På Arsi paradise beach er All Inclusive inkluderet i prisen, hvilket betyder, at du ikke behøver at lede efter restauranter, og du kan dermed slappe ordentligt af og nyde ferien i virkeligheden. På dette hotel bydes venner og par velkommen såvel som den mindre familie, der ønsker en dejlig ferie.

Se dagspriser

Royalisa Hotel

Royalisa Hotel

På Royalisa hotel boer du på den østlige side af Alanya med perfekt nærhed til både stranden og centrum. Hotellet er beliggende på en sidegade op fra hovedvejen og afstanden til Middelhavet er kun 150 m, så det er let at skifte mellem havet og poolen. Hotelområdet består af en bygning og et dejligt poolområde med tilstødende restaurant og bar og en frodig have

Se dagspriser

Fun & Sun Smart Club Hotel Mirabell

Fun & Sun Smart Club Hotel Mirabell

Smart Club Mirabell Hotel er et dejligt hotel med All inclusive, der tiltrækker både familier og venner og par. Hotellet består af en bygning, og som har et poolområde. Stranden er på den anden side af vejen, og for sikkerheden er der en tunnel under vejen, der giver dig mulighed for at gå uhindret mellem hotellet og stranden.
Se dagspriser

Orient Suite Hotel

Orient Suite Hotel

På dette hotel trives både store og små, og den centrale beliggenhed i Alanya gør hotellet til første valg for mange rejsende. Hotellet består af en bygning og et dejligt poolområde med liggestole og parasoller, hvilket er et åbenlyst sted for dovne dage og pool afslapning. Ved siden af poolområdet ligger hotellets restaurant med både udendørs og indendørs siddepladser. På Orient Suite hotel er der ekstra fokus på børnene, der hygger sig såvel som voksne, og man har derfor en miniklub, der er centralt beliggende i hotelområdet.

Se dagspriser

Kleopatra Fatih Hotel

Kleopatra Fatih Hotel

Kleopatra Fatih er et værdsat hotel med en dejlig beliggenhed i begyndelsen af strandpromenaden og kun 150 m fra den dejlige Cleopatra-strand.
Hotellet består af en bygning omkring et lille poolområde, og der er en afslappet og gæstfri atmosfære. Området omkring poolen er hotellets naturlige samlingspunkt om dagen, og der er liggestole og parasoller, og for de yngste børn er der også en børnepool.
Se dagspriser

Senza The Inn Resort & Spa Hotel

Senza The Inn Resort & Spa Hotel

Senza The Inn Resort & Spa Hotel er et dejligt og moderne Ultra All Inclusive-hotel beliggende uden for Alanya med mange faciliteter for familier med børn såvel som for dem, der rejser uden børn. Hotellet består af en stor bygning formet som en hestesko omkring et stort poolområde, og stranden ligger kun 400 m væk.
Hotellet anvender Ultra All inclusive, hvilket betyder, at der er mad og drikke til rådighed næsten alle timer på dagen. 
Se dagspriser

Sun Side Family Hotel

Sun Side Family Hotel

Sun Side Family Hotel er et dejligt hotel, hvor man trives og nyder sin ferie. Hotellet består af flere bygninger, og ved hovedbygningen ligger det lille hyggelige poolområde samt en restaurant og bar.
Da mad og drikke allerede er arrangeret, iform af enkel All inclusive kan al energi lægges i at stress af og føle sig godt.           
Se dagspriser

Kontakt os
Besked

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

±3 ±7 ±14