Særlige tilbud

Black Month – hele December! De gode priser fortsætter ...

 
December er måneden, hvor vi giver til hinanden, og hvad er bedre end en rejse sydpå til sol og varme til en virkelig god pris? Du får nu endnu en chance for at bestille næste års sommerferie til en overkommelig pris. Vi forlænger vores Black Friday-tilbud, så vores priser fortsætter med at gå i sort i hele december! Vi kalder det Black Month!

Husk, når du bestiller din rejse hos Detur, får du Åbent Køb indtil 60 dage før din afrejse. Bestiller du en rejse med afgang i 2021, kan du ombooke eller annullere gratis op til 60 dage før afgang. Ingen lægeerklæring, rejseforbud eller andet er nødvendigt.

Bemærk, der er et begrænset antal af pladser pr. afgang og hotel. Vi tager forbehold for, at rejser til oplyste pris kan være udsolgt på visse afgange.
Pakketilbud

Iolida Star

Iolida Star

Iolida Star ligger tæt ved centrum i Agia Marina, så der er kun kort gåafstand til områdets butikker, caféer og restauranter. Iolida Star ligger i forlængelse af og deler faciliteter med søsterhotellet Iolida Beach, og stranden kommer du til ved at benytte en lille gangbro fra Iolida Beach over gaden.

Se dagspriser

Cretan Dream Royal Beach Resort

Cretan Dream Royal Beach Resort

Cretan Dream Royal Beach Resort er ideel indkvartering for dig, der ønsker det bedste. Hotellet har et meget indbydende poolområde og ligger tæt ved den offentlige strand, hvilket er perfekt for dovne dage i solen! Hotellet og området i sig selv er stille, men med sin fordelagtige beliggenhed er det tæt på tavernaer og små butikker.

Se dagspriser

Mitsis Faliraki Beach

Mitsis Faliraki Beach

A nice hotel that suits those who want to be able to enjoy sun and swimming during the day and the resort's range of shopping, restaurants and bars in the evenings. The hotel has a high standard and feels stylish and modern. It is located right on the beach and in the garden there are several pools each of which has a water slide. In the area there is a nice Spa, a small outdoor gym, billiards, table tennis, tennis court, playground, water sports, several bars and restaurants. Entertainment and activities are arranged daily. Some activities / facilities for a fee.

Se dagspriser

Sultan Sipahi Resort Hotel

Sultan Sipahi Resort Hotel

Sultan Sipahi er et dejligt og velholdt hotel beliggende på det absolut bedst mulige sted i Damlatas-området. Her bor du kun få hundrede meter fra turistinformationen, den nye gondolbane til Alanya slot, hovedgaden Atatürk og ikke mindst Cleopatra-stranden på tværs af gaden. Situationen kunne ikke være bedre. Du går også ind i Alanya centrum på cirka 10 minutter.
Se dagspriser

Cleopatra Tac Apart Hotel

Cleopatra Tac Apart Hotel

Cleopatra Tac Apart hotel er en favorit hotel med mange tilbagevendende rejsende. Dette dejlige lejlighedshotel med middelklassestandard er beliggende med kun 200 m til Cleopatra Beach. Her bor du centralt og har hvad du har brug for nærheden af hotellet med alt fra restauranter, barer, shopping til almindelige købmandsforretninger.
Se dagspriser

Arsi Hotel

Arsi Hotel

Arsi er et populært og hyggeligt hotel beliggende med få minutters gang mod øst stranden og er populær blandt skandinaver med mange tilbagevendende gæster. Dette er et prisvenlig hotel, som anvender enkel All Inclusive og som passer til alt fra familie til venner og par. Solterrassen omkring det behagelige poolområde med vandrutschebane er et populært samlingssted for behageligt selskab eller til et øjeblik af afslapning. Mange mennesker sætter pris på at bo på den østlige side af Alanya, hvor stranden breder ud, og det er meget let at komme ind til centrum.

Se dagspriser

Arsi Enfi City Beach Hotel

Arsi Enfi City Beach Hotel

Dette hotel har mange tilfredse og tilbagevendende gæster, der rejser her året rundt og sætter pris på et pænt dekoreret hotel med en perfekt beliggenhed, som også er meget prisvenlig.
Arsi Enfi City-hotel ligger på østsiden med stranden på tværs af gaden og i gåafstand til Alanyas livlige og folkeglade centrum. På Arsi Enfi City Hotel får du enkel All inclusive, som er inkluderet i prisen og i restauranten serveres morgenmad, frokost og middag i form af buffet. Så snart du træder ud af døren, kan du tage del af, hvad Alanya har at tilbyde.

Se dagspriser

Kleopatra Arsi Hotel

Kleopatra Arsi Hotel

Dejligt og simpelt All inclusive hotel med kun 100 m til den populære og berømte Cleopatra strand, hvilket gør det let at starte dagen med en forfriskende dukkert om morgenen. Alanyas centrum ligger inden for rimelig gåafstand fra hotellet, og placeringen er virkelig god for dem, der ønsker at være tæt på stranden, men også til Alanyas brede udvalg af shopping, attraktioner og natteliv. Mange tilbagevendende gæster sætter pris på enkelheden og synes, at dette er et godt og prisvenligt hotel, der er velegnet til rejser hele året rundt.

Se dagspriser

Arsi Blue Beach Hotel

Arsi Blue Beach Hotel

Et nyrenoveret 4-stjernet All inclusive hotel i det hyggelige område Tosmur, ikke langt fra Alanyas centrum. Stranden er et stenkast væk med kun 50 m og gør det let at skifte mellem salt vandet og poolens smukke ferieatmosfære. Med All inclusive inkluderet i prisen og placeringen til stranden, er dette et perfekt udgangspunkt for en vellykket og vidunderlig ferie. Selvfølgelig bidrager det faktum, at hotellet også er nyrenoveret og føles nyt og frisk. Hotellet henvender sig til venner, par og familier, der gerne vil have en rimelig afstand til det pulserende tempo, der hersker i det centrale Alanya.

Se dagspriser

Doganay Beach Club

Doganay Beach Club

Beach Club Doganay hotel er et moderne, All inclusive familiehotel. Hotellet består af en stor bygning ud mod havet. Alle værelser har delvis havudsigt eller direkte havudsigt og giver en afslappende følelse. Stranden er på den anden side af vejen, og af sikkerhedsmæssige årsager er der en fodgængertunnel under vejen, der giver dig mulighed for at gå frit mellem hotellet og stranden. 
Se dagspriser

Arsi Paradise Beach Hotel

Arsi Paradise Beach Hotel

Arsi paradis er et søsterhotel til Arsi Blue Beach og er lidt mindre. Hotellet ligger i det behagelige område Tosmur, ikke langt fra Alanya og er nyrenoveret med All inclusive. Kun vejen adskiller stranden fra hotellet, og der er offentlige gangtunneller for at undgå trafik.

Se dagspriser

Royalisa Hotel

Royalisa Hotel

På Royalisa hotel boer du på den østlige side af Alanya med perfekt nærhed til både stranden og centrum. Hotellet er beliggende på en sidegade op fra hovedvejen og afstanden til Middelhavet er kun 150 m, så det er let at skifte mellem havet og poolen. Hotelområdet består af en bygning og et dejligt poolområde med tilstødende restaurant og bar og en frodig have

Se dagspriser

Fun & Sun Smart Club Hotel Mirabell

Fun & Sun Smart Club Hotel Mirabell

Smart Club Mirabell Hotel er et dejligt hotel med All inclusive, der tiltrækker både familier og venner og par. Hotellet består af en bygning, og som har et poolområde. Stranden er på den anden side af vejen, og for sikkerheden er der en tunnel under vejen, der giver dig mulighed for at gå uhindret mellem hotellet og stranden.
Se dagspriser

Kleopatra Fatih Hotel

Kleopatra Fatih Hotel

Kleopatra Fatih er et værdsat hotel med en dejlig beliggenhed i begyndelsen af strandpromenaden og kun 150 m fra den dejlige Cleopatra-strand.
Hotellet består af en bygning omkring et lille poolområde, og der er en afslappet og gæstfri atmosfære. Området omkring poolen er hotellets naturlige samlingspunkt om dagen, og der er liggestole og parasoller, og for de yngste børn er der også en børnepool.
Se dagspriser

Senza The Inn Resort & Spa Hotel

Senza The Inn Resort & Spa Hotel

Senza The Inn Resort & Spa Hotel er et dejligt og moderne Ultra All Inclusive-hotel beliggende uden for Alanya med mange faciliteter for familier med børn såvel som for dem, der rejser uden børn. Hotellet består af en stor bygning formet som en hestesko omkring et stort poolområde, og stranden ligger kun 400 m væk.
Hotellet anvender Ultra All inclusive, hvilket betyder, at der er mad og drikke til rådighed næsten alle timer på dagen. 
Se dagspriser

Sun Side Family Hotel

Sun Side Family Hotel

Sun Side Family Hotel er et dejligt hotel, hvor man trives og nyder sin ferie. Hotellet består af flere bygninger, og ved hovedbygningen ligger det lille hyggelige poolområde samt en restaurant og bar.
Da mad og drikke allerede er arrangeret, iform af enkel All inclusive kan al energi lægges i at stress af og føle sig godt.           
Se dagspriser

Kontakt os
Besked

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Dine noter er ikke leveret

Sender

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender