Særlige tilbud

Book roligt med åbent køb

 

Gå ikke glip af chancen for at booke din drømmerejse!

Øv, vi er mange, der mener, at 2020 ikke blev det rejseår, som vi havde ønsket os. Vi måtte desværre kigge langt efter en flyvetur sydpå til solrige strande, Middelhavet og kølige drinks i poolkanten! Men det forbereder vi os på igen bliver muligt i 2021. Vi har derfor åbnet for salg af rejser til 2021 - og med Åbent Køb kan du bestille din ferie med ro i maven og uden bekymringer.


Vi ønsker, at du skal være i stand til at planlægge din ferie uden bekymringer og økonomiske risici. Derfor introducerer vi ”Åbent Køb”. Det betyder, at du kan bestille din rejse nu, og hvis du så vil annullere på et senere tidspunkt, gør du det - gratis. Det kalder vi god service og er for dig, der måske lige som os drømmer om at rejse i 2021 og gerne vil være sikker på det ønskede hotel, værelse og afrejsedato, men føler sig usikker på, om du virkelig kan/vil rejse derefter og ikke vil risikere at betale en masse penge, hvis du fortryder det.
Vi glæder os til at byde dig velkommen på din rejse i 2021. 


Når du bestiller en rejse med Detur, kan du roligt bestille med Åbent Køb. Bemærk venligst, at aflysningen skal ske senest 60 dage før afrejse og senest den 1. juni 2021.

Betingelser for at gøre brug af Åbent Køb:

  •  Åbent Køb gælder for nye bestillinger foretaget mellem d. 16.10.2020-31.05.2021
  • Aflysning skal ske senest 60 dage før afrejse og senest den 1. juni 2021
  • Åbent Køb gælder alle rejser mellem d. 15.12.2020-31.07.2021
  • Du kan benytte dig af Åbent Køb én gang, og det kan ikke fortrydes
  • Åbent Køb gælder for alle rejsende på samme rejsebevis. Det er derfor ikke muligt for kun halvdelen af personerne på et rejsebevis at benytte sig af tilbuddet
  • Det er kun den rejseansvarlige, der kan informere om at gøre brug af Åbent Køb. Dette gøres ved at skrive til info@detur.dk eller ringe på tlf. 7020 67776.

Pakketilbud

Amalthia Beach Resort

Amalthia Beach Resort

I centrum af Agia Marina med en skøn beliggenhed direkte ved stranden finder du dette populære voksenhotel. Hotellet består af 6 bygninger, hvoraf 2 er nybygget og ligger på modsatte side af vejen, men er forbundet til resten af hotellet via en gangbro. Det fremstår moderne med flot arkitektur og design, som giver en dejlig atmosfære. Og du vil føle dig velkommen fra du træder ind i den nydelige lobby.         

Se dagspriser

CHC Galini Sea View

CHC Galini Sea View

CHC Galini Sea View ligger oppe i bakkerne i udkanten af Agia Marina, hvor der er en fantastisk udsigt over byen og havet fra hotellets terrasser. Der går shuttle bus nogle gange om dagen ned til hotellets egen strand, hvor solsenge og parasoller er til fri afbenyttelse for hotellets gæster. Der findes også en elevator man kan tage direkte ned til hovedgaden. Udover hovedrestauranten, hvor der dækkes op til international buffet, er der både en kinesisk og en italiensk a la carte-restaurant. Det er muligt at benytte en af a la carte-restauranterne uden beregning én gang i løbet af opholdet. Der er et lille cafeteria samt bar både inde og ude og på stranden.
Se dagspriser

Dore Hotel

Dore Hotel

Dore hotel is a popular and well-run and slightly smaller All-inclusive hotel located in a quiet location one block up from the main street on a small hill. As the hotel only has 47 rooms, there is a cozy and family atmosphere and it has recently undergone a major renovation so everything feels modern and fresh. The hotel consists of a building with a pleasant pool area with both adult pool and children's pool and a restaurant.

Se dagspriser

Ekavi Apartments

Ekavi Apartments

Ekavi Hotellejligheder er et enkelt, lille lejlighedshotel beliggende i centrum af Agia Marina med kort afstand til restauranter, butikker og sandstrand. Hotellet ligger på en bakke kun ca. 300 m fra stranden, så du har en fin havudsigt fra hotelområdet. Hotellet er velegnet til dig, der ønsker at nyde din ferie med frihed, hvor du selv kan bestemme, om du vil spise ude på en hyggelig restaurant, hvor du bl.a. kan nyde det græske køkken, eller lave mad i lejlighedens lille køkken med lokale råvarer.
Se dagspriser

Eleftheria Hotel

Eleftheria Hotel

Eleftheria Hotel ligger på en lille bakketop omtrent 850 m fra stranden. Her er en dejlig panoramaudsigt ud over havet ved Agia Marina. Hotellet er familieejet og omgivet af en dejlige have og en masse olivenlunde. Området er roligt og stille og perfekt for par eller familier, der ønsker at holde ferie i fred og ro. Til børn er her også en lille legeplads.

Se dagspriser

Elotis Suites

Elotis Suites

Elotis suites is a welcoming hotel with excellent hospitality. This is a charming hotel with good comfort and which consists of several buildings in quiet surroundings with lots of greenery between the houses. In the pleasant pool area there is an adult pool and a separate children's pool for the youngest children as well as a small number of sun loungers and parasols.

Se dagspriser

Eva Suites Hotel

Eva Suites Hotel

På dette hyggelige hotel, tilbydes der All inclusive, og som er blevet en favorit hos vores gæster. Hotellet ligger i en god placering med gåafstand til de fleste ting. Eva Suites er lille og hyggelig og bygget i typisk græsk stil; hvide huse med blå døre pænt indrammet af blomstrende bougainvillea, grønne græsplæner og palmer.
Se dagspriser

Georgina Apartments

Georgina Apartments

Georgina Lejligheder er et skønt lille lejlighedshotel med en rigtig god beliggenhed i hjertet af Agia Marina, mellem hovedvejen og stranden. Ejerne af hotellet bor her selv, og de er meget imødekommende og venlige. Hotellets lejligheder er fordelt i 3 bygninger. 
Se dagspriser

Minos Village

Minos Village

Minos Village hotel is typical of what we associate with a typical Greek small village with white houses and blue elements. This is a modern apartment hotel on the end of Agia Marina close to both beach and entertainment. The hotel's cozy little pool area is surrounded by trees and shrubs as well as the four hotel buildings.

Se dagspriser

Relax Hotel

Relax Hotel

Relax hotel is a basic and affordable apartment hotel located behind the main street in the center of Agia Marina. The hotel consists of 5 buildings located in different sections up on a hill so you get a nice view. There are two bright pool areas with a small number of sun loungers and parasols and each area has a pool bar.

Se dagspriser

Iolida Star

Iolida Star

Dette er et værdsat hotel blandt skandinaviske gæster med en god beliggenhed i den hyggelige ferieby Agia Marina. Iolida Star ligger tæt ved centrum (500 m), så der er kun kort gåafstand til områdets butikker, caféer og restauranter.

Se dagspriser

Elotia Hotel

Elotia Hotel

Elotia Hotel ligger ved Agii Apostolis smukke strande omkring 3,5 km fra Chania centrum. Det er et et behageligt, enkelt hotel med en varm og indbydende atmosfære.

Se dagspriser

Nontas Hotel & Lejligheder

Nontas Hotel & Lejligheder

Nontas apartment er et lille og dejligt lejlighedshotel beliggende langs hovedgaden i Agii Apostoli og inden for gåafstand til stranden. Hotellet består af stilfulde bygninger og et hyggeligt poolområde med både en voksenpool og en børnepool. Der er en hyggelig og intim atmosfære, og fra poolbaren kan du købe drinks og enkle retter.

Se dagspriser

Nontas Suites Lejligheder

Nontas Suites Lejligheder

Nontas Suites er et lille dejligt lejlighedshotel, som er centralt beliggende i den hyggelige Agii Apostolis. Det består af en bygning med kun 21 værelser, og da hotellet er relativt nyrenoveret, føles det moderne, frisk og flot. Hotellet har en lille bar, der serverer morgenmad og forfriskninger, og på søsterhotellet, der er lige rundt om hjørnet, er man velkomen til at bruge poolen og spaområdet.

Se dagspriser

Almyrida Bay

Almyrida Bay

Surrounded by olive fields on a hill just above the small resort of Almyrida, this popular hotel is located. Many guests return here year after year. The hotel area consists of several sand-colored low buildings that are located with a beautiful view of the surroundings and the sea.

Se dagspriser

Aloe Boutique & Suites

Aloe Boutique & Suites

Aloe Boutique & Suites is a stylish and modern boutique hotel that approach to an adult audience. The hotel consists of a main building with reception and 3 smaller buildings around a nice pool area. The hotel is full of peace and quiet in everything from decor to the tempo inside the hotel area.

Se dagspriser

Hydramis Palace Beach Resort

Hydramis Palace Beach Resort

Hydramis Palace Beach Resort ligger i Georgioupolis lige ned til stranden i et roligt og hyggeligt område omgivet af marker og palmer. Også hotellet optræder grønt og frodigt med træer, buske og farverige bougainvillas, der klatrer op ad væggene.

Se dagspriser

Pardalakis Lejligheder

Pardalakis Lejligheder

I Gerani, som er en by med en klassisk græsk karakter, finder du dette dejlige lille familiedrevne lejlighedshotel. Det ejes af to brødre, som gør deres bedste for at gøre deres gæster glade.
Se dagspriser

Proimos Lejligheder

Proimos Lejligheder

Proimos Lejligheder ligger i et stille område i Gerani, 300 m fra hovedvejen og 100 m fra den offentlige strand. Proimos er et ældre, familieejet hotel og er omgivet af en smuk og velplejet gammel have.
Se dagspriser

Viaros Apartments

Viaros Apartments

Viaros Lejligheder er et lille familiedrevet lejlighedshotel med en rolig beliggenhed i den lille landsby Gerani. Viaros passer til dig, der ønsker at tage det roligt og slappe af. Det ligger ved stranden og har et lille poolområde med tilhørende poolbar, der mod betaling serverer morgenmad og lette måltider. Hotellets gæster er velkomne til at medbringe solstole fra poolområdet til stranden lige ved hotellet, som er en stenstrand. 200 m fra hotellet er en sandstrand, hvor solsenge og parasoller kan benyttes mod betaling.

 

Se dagspriser

Kalyves Beach Hotel

Kalyves Beach Hotel

Et velkendt, charmerende og populært hotel med en god beliggenhed i den rolige og afslappende Kalives by. Hotellet passer godt til familier med børn og par, der ønsker en bekvem ferie tæt på strand og by.Hotellets ene poolområde består af to swimmingpools, hvoraf den ene er til de mindste gæster.

Se dagspriser

Kiani Beach Resort

Kiani Beach Resort

Familievenligt hotel med egen sandstrand. Kiani Beach Resort ligger i smukke omgivelser og kun tre km uden for landsbyen Kalives. Hotellet er perfekt til børnefamilier, som gerne vil nyde en afslappende ferie med gode hotelfaciliteter.

Se dagspriser

Cretan Dream Royal Beach Resort

Cretan Dream Royal Beach Resort

I den dejlige ferieby Kato Stalos, der ligger et par kilometer vest for Chania, finder du Cretan Dream Royal Beach Resort Hotel – en ideel indkvartering for dig, der ønsker det bedste. Det ligger tæt ved den offentlige strand, hvilket er perfekt for dovne dage i solen! Hotellet har en dejlig arkitektur, og placeringen på bakken giver en fantastisk udsigt over havet og øen Agioi Theodorou.  

Se dagspriser

Selini Suites & Aquapark

Selini Suites & Aquapark

Selini Suites & Aquapark, der er både for par og familier, ligger i Rapaniana, Kolymbari med kun ca. 400 m til havet, hvor der ligger en stenstrand. Hotelbygningerne er omgivet af en stor grøn have, hvor der er masser af plads til at nyde omgivelserne, duften af sommer og Kreta. På hotellet ligger flere poolområder - en hovedpool og annekspool, både for børn og voksne, og en relax-pool for voksne.

Se dagspriser

Creta Princess Aqua Park & Spa

Creta Princess Aqua Park & Spa

Louis Creta Princess Aquapark & Spa er et rigtigt familiehotel, der ligger fredeligt i Maleme ikke langt fra Gerani, lige ved havet. De tre hotelbygninger er omgivet af en stor grøn have, der løber hele vejen ned til stranden. På hotellets store område er masser af plads til at løbe rundt og lege.
Se dagspriser

Ledra Apart Hotel

Ledra Apart Hotel

Ledra Maleme er et enkelt, hyggeligt lejlighedshotel fordelt i tre bygninger med et poolområde med voksen- og børnepool i midten. Rundt om er en smuk have. Der er en lille legeplads samt mulighed for billard og bordtennis på hotellet. Hotellet har en a la carte-restaurant og poolbar (ekstra betaling). Der arrangeres jævnligt temaaftener i restauranten. Nogle faciliteter/aktiviteter mod ekstra betaling.
Se dagspriser

Porto Platanias Village Resort

Porto Platanias Village Resort

Porto Platanias Village Resort blev oprindeligt bygget som en traditionel kretensisk landsby med enkle, hvide bygninger og blå vinduesrammer. Mellem bygningerne bugter små stier og maleriske torve sig omgivet af bougainvillea-vinstokke. Hotellet er beliggende kun 100 m fra torvet i Platanias, så man kan kalde det en lille landsby i landsbyen. Fra hotellet er ca. 150 m til stranden.

Se dagspriser

Porto Platanias Beach Resort & Spa

Porto Platanias Beach Resort & Spa

Du finder Porto Platanias Beach Resort & Spa i hjertet af Platanis, hvor restauranter og lokale butikker kun er få minutter væk. Hotellet er perfekt til både par, familier og ældre mennesker grundet hotellets mange forskellige faciliteter.


Se dagspriser

Porto Platanias Beach Luxury Selection

Porto Platanias Beach Luxury Selection

Porto Platanias Beach Luxury Selection er et nyrenoveret og lækkert hotel i gåafstand til både centrum og stranden. Hotellet har 100 meter til stranden og 500 meter til det attraktive Platanias, hvor der ligger masser af spændende butikker og hyggelige restauranter. På hotelområdet findes der en smuk have og et stort poolområde.

Se dagspriser

Gortyna Hotel

Gortyna Hotel

Gortyna Hotel er perfekt til dig, som gerne vil opleve Kreta og bo på et traditionelt græsk hotel. Hotellet er enkelt men hyggeligt og med et dejligt poolområde, hvor du kan sole dig, slappe af og få en kølende dukkert. Med sin placering tæt på stranden, ca. 300 m, har Gortyna Hotel rammerne for en afslappet ferie. Hotellets område er grønt med mange træer, ligesom her i området er udsigt til marker og det kuperede terræn bag hotellet, hvor du kan gå op og nyde udsigten over havet.
Se dagspriser

Rethymno Residence Aquapark

Rethymno Residence Aquapark

Rethymno Residence Aquapark er et populært hotel, der ligger centralt i Adelianos Kampos omkring seks kilometer fra centrum i Rethymnon. I det omkringliggende område er der masser af restauranter, barer og butikker. Den fine, brede sandstrand er heller ikke langt væk.
Se dagspriser

Lefkoniko Beach & Bay Hotel

Lefkoniko Beach & Bay Hotel

Dette hotel er et velkendt hotel på det skandinaviske marked og ligger i begyndelsen af centrum af Rethymnon, en gade op fra stranden. Komplekset består af to hotelkomplekser, "Beach" og "Bay", som er placeret på modsatte sider af et kryds. Begge bygninger har et lille poolområde, hvoraf poolområdet i "Beach" kun er til voksne.
Se dagspriser

Petradi Beach Hotel

Petradi Beach Hotel

This is a charming and cozy hotel with a stylish lounge feeling in the restaurant and bar. Here, especially adult friends and couples who want a nice relaxing holiday enjoy, but of course children are also welcome. In the cozy pool area, you can lay back in a sun chair and enjoy life or if you would rather take a refreshing dip in the Mediterranean, the beach is not many steps away.

Se dagspriser

San Antonio Lejligheder

San Antonio Lejligheder

San Antonio Lejlighedshotel er for dig, der blot ønsker indkvartering med pool uden særligt mange faciliteter til rådighed. San Antonio Lejlighedshotel ligger i Kamisiana tilbagetrukket i et dejligt roligt og grønt område. Poolområdet er solrigt og med pool og separat børnepool.

Se dagspriser

Evita Resort

Evita Resort

Evita Resort er beliggende tæt på Faliraki, ca. 1,5 km fra centrum. Fra hotellet har du udsigt til byen, og du har også udsigt til det frodige, kuperede terræn, der omgiver Evita Resort. De grønne områder gør, at hotellet ligger i nydelige, afslappende omgivelser, hvor der ikke er meget støj. Hotellet byder på et solrigt poolområde, hvor børne- og voksenpool er integreret og en pool med tre vandrutsjebaner (fra 6 år). Der er gratis solstole og parasoller ved poolen. Er du til en tur på stranden, ligger Kathara Beach 700 meter fra hotellet.
Se dagspriser

Evita Beach

Evita Beach

Evita Beach er et enkelt hotel som primært henvender sig til par og solorejsende, som ønsker en stille og rolig ferie. Hotellet ligger i rolige omgivelser ved Kathara Beach og med 1,5 km til Faliraki centrum. Hotellet har et dejligt poolområde omgivet af træer og buske, to barer og en buffetrestaurant, som serverer dagens måltider i buffetstil.
Se dagspriser

Lymberia Hotel

Lymberia Hotel

Lymberia Hotel er beliggende i rolige omgivelser og i gåafstand til strand og Faliraki centrum. Hotellet har et solrigt poolområde med bar, hovedpool og en separat swimmingpool til hotellets mindste gæster. På området er desuden tennisbane, billard og bordtennis.

Se dagspriser

Pegasos Deluxe Beach Hotel

Pegasos Deluxe Beach Hotel

Pegasos Beach Hotel er et populært hotel lige ved den dejlige, lange strand i Faliraki. Her finder du alt, hvad du behøver for at have en god ferie. I haven er et dejligt poolområde med separat børnebassin og en god legeplads omgivet af dejlige græsplæner og palmer. Her er også en pool med få vandrutsjebaner (fra 4 år).
Se dagspriser

Mitsis Faliraki Beach

Mitsis Faliraki Beach

A nice hotel that suits those who want to be able to enjoy sun and swimming during the day and the resort's range of shopping, restaurants and bars in the evenings. The hotel has a high standard and feels stylish and modern. It is located right on the beach and in the garden there are several pools each of which has a water slide. In the area there is a nice Spa, a small outdoor gym, billiards, table tennis, tennis court, playground, water sports, several bars and restaurants. Entertainment and activities are arranged daily. Some activities / facilities for a fee.

Se dagspriser

All Senses Nautica Blue Exclusive Resort

All Senses Nautica Blue Exclusive Resort

Placeret helt ned til stranden finder du det 5-stjernede hotel All Senses Nautica Blue. Hotellet har adgang til egen strand, og er du mere til poollivet, har du også fri adgang til de 5 pools, som hotellet kan bryste sig af. De 5 pools henvender sig til børn i alle aldre og voksne, og der er masser af solstole og parasoller at lægge sig på. Hotellet er fra 2009, men det blev totalrenoveret i 2016. Hotellet fremstår derfor helt nyt og lækkert, og der er masser af sportsaktiviteter og underholdning at vælge mellem.
Se dagspriser

All Senses Ocean Blue Sea Side Resort

All Senses Ocean Blue Sea Side Resort

Et stenkast fra Middelhavet ligger All Senses Ocean Blue Sea Side Resort godt placeret, hvis du på din sol- og badeferie er til skønne dukkerter i Middelhavet. Hotellet har en dejlig stor have med græsplæne, legeplads til børn og poolområde med solstole og parasoller til rådighed. Fra græsplænen er adgang til sand- og stenstranden, som er offentlig. Her er parasoller og solstole mod betaling.
Se dagspriser

Kassandra Apartments

Kassandra Apartments

Kassandra lejligheder ligger i udkanten af ??Ialyssos omgivet af smukke græske huse. Her er du i gåafstand til både centrum og strand. På stranden kan man leje solsenge og parasoller mod betaling. Lejlighedskomplekset består af flere bygninger omkring et relativt lille, men hyggeligt poolområde med fire pools, hvoraf to er til børn. På hotellet findes flere barer, en a la carte-restaurant, en lille, men fin spa med sauna og hamam, billard og en lille legeplads.
Se dagspriser

Avra Beach

Avra Beach

Hotellet er populært blandt familier med børn og har en god beliggenhed midt på stranden centralt i Ixia. Her bor du med Middelhavet som din nærmeste nabo, og hotellet består af en hovedbygning og fem mindre bygninger i en grøn have med græsplæner. Her bliver ferien ekstra nem og bekvem, da den inkluderer All Inclusive, så både mad og drikkevarer er allerede betalt forud.
Se dagspriser

Sheraton Rhodes Resort

Sheraton Rhodes Resort

Kæden af Sheraton hoteller er kendt for sin høje standard rundt om i verden, og deres hotel på Rhodos er ingen undtagelse. Hotellet er elegant og passer til dem, der ønsker det bedste på sin velfortjente ferie. Det består af en bygning i forskellige niveauer og har et skønt poolområde i en frodig have. Stranden er på den anden side af vejen, kun 50 m. væk og kan nås via en gangtunnel. 

Se dagspriser

Akti Imperial Deluxe Spa Resort By Wyndham

Akti Imperial Deluxe Spa Resort By Wyndham

Hotel på Rhodos med ideel beliggenhed Det femstjernede Akti Imperial Deluxe hotel er ideelt beliggende langs Ialyssos-kysten i den lille, populære ferieby Ixia. Hotellet ligger små 4 km fra Rhodos gamle bydel og er et godt valg for alle, der søger at kombinere afslapning ved pool og strand med sightseeing, historiske og kulturelle oplevelser og shopping.
Se dagspriser

Eden Roc Resort Hotel

Eden Roc Resort Hotel

Eden Roc Resort ligger i et roligt område lidt udenfor Rhodos by. Hotellet henvender sig til familier med børn og voksne par, der ønsker en fredelig og afslappende All Inclusive-ferie på et skønt hotel, hvor poolområdet er hotellets hjerte med udsigt over havet. Udover privat strand med solsenge og parasoller, så byder hotellet på et poolområde bestående af to swimmingpools med saltvand og en børnepool (4-16 år) med vandrutsjebaner. Her er desuden mange andre faciliteter som mini-club (4-12 år), babyclub (0-3 år), legeplads, fitnessrum, billard, minigolf, bordtennis, tennisbaner (mulighed for leje af udstyr) og minimarked. På hotellets område finder du desuden et spacenter, der tilbyder 15 min gratis massage til hotellets gæster. Nogle faciliteter/aktiviteter mod tillæg. Hotellet har flere inden- og udendørs barer, herunder cocktailbar, buffetrestaurant samt flere a la carte-restauranter med et bredt udvalg (bordreservation er nødvendig). Om aftenen kan du blive underholdt af live musik og i løbet af dagtimerne vil der være forskellige aktiviteter som vandgymnastik og yoga.
Se dagspriser

Kresten Palace

Kresten Palace

Kresten Palace har en majestætisk og høj position på en klippe, der giver en vidunderlig panoramaudsigt over havet og omgivelserne. Hotellet består af fire bygninger bygget på en skråning, og i den store have er der et indbydende poolområde omgivet af palmer. Stranden nås efter en kort gåtur gennem de naturskønne omgivelser
Se dagspriser

Kresten Royal Euphoria Resort

Kresten Royal Euphoria Resort

The Kresten Royal er for dig, der vil forkæles med en skøn sol- og badeferie på hotel på Rhodos med mange faciliteter og udsigt over Middelhavet. Hotellet ligger midt mellem Faliraki og Rhodos med ca. 6 km til hver by, omgivet af hvidvaskede bygninger og en frodig have med masser af græs. På The Kresten Royal kan du gå til sand- og stenstranden med krystalklar vand og få solsenge, ca. 50 m, eller nyde ferien ved en af de mange pools. Her er pool med saltvand, normal pool og børnepool. Så både børn og voksne kan få en dejlig dukkert og slappe af ved poolen. 

Se dagspriser

Europa Hotel

Europa Hotel

Europa Hotel er centralt beliggende i Rhodos by, og er et enkelt men hyggeligt hotel, som tiltaler den yngre generation. Byens berømte bargade ligger lige bag ved hotellet. Der er et stort udvalg af shopping muligheder, restauranter og barer i kvarteret. Ca. 100 m fra hotellet finder du Psaropola Beach, hvor du mod betaling kan leje parasoller og solsenge.

Se dagspriser

Amphitryon Boutique Hotel

Amphitryon Boutique Hotel

Amphitryon Boutique Hotel har en central beliggende tæt ved havnen og den gamle by og i gåafstand til Elli Beach. Det er moderne og stilfuldt indrettet og henvender sig til et voksent publikum, der ønsker at leve komfortabelt, men samtidigt ønsker at nyde det, Rhodos by kan tilbyde. Hotellet har et lille pool-område med nogle få liggestole og en bar samt en restaurant.

Se dagspriser

Mitsis La Vita Beach Hotel

Mitsis La Vita Beach Hotel

Mitsis La Vita Beach er et pænt og velholdt hotel, der ligger centralt i Rhodos by og samtidig lige ned til vandet. Der er kort til byens forlystelsesliv med hyggelige restauranter, barer og caféer, og stranden ligger blot et stenkast væk. Hotellet har en voksenpool, hvor du kan slappe af og nyde solen på en solseng eller i skyggen under en parasol.
Se dagspriser

Mitsis Grand

Mitsis Grand

This first-class hotel is located in a prime location on the headland of Rhodes Town and right on the beach. Here you will stay in a comfortable hotel with all the facilities you may need during your holiday. There are plenty of restaurants and shops and the area feels bright and inviting. For the sun worshippers there are two adult pools (salt water) and a children's pool (fresh water) outdoors and an indoor pool. Other facilities include Spa, gym, tennis, table tennis, billiards and an activity team that arranges entertainment and exercise sessions daily. There are also bars and a large selection of restaurants. Some facilities / activities for a fee.

Se dagspriser

Cleopatra Balik Hotel

Cleopatra Balik Hotel

Balik er et vellidt og behageligt hotel beliggende med Kleopatra-stranden på den anden side af vejen. Hotellet består af 2 bygninger, hvoraf den ene er med værelser med delvis havudsigt.
Hotellet har et lille poolområde, hvor der er nogle liggestole og parasoller. For de mindste er der en lille børnepool.
Se dagspriser

Sultan Sipahi Resort Hotel

Sultan Sipahi Resort Hotel

Sultan Sipahi er et dejligt og velholdt hotel beliggende på det absolut bedst mulige sted i Damlatas-området. Her bor du kun få hundrede meter fra turistinformationen, den nye gondolbane til Alanya slot, hovedgaden Atatürk og ikke mindst Cleopatra-stranden på tværs af gaden. Situationen kunne ikke være bedre. Du går også ind i Alanya centrum på cirka 10 minutter.
Se dagspriser

Grand Atilla Hotel

Grand Atilla Hotel

I det dejlige og lidt mere afslappende område i Oba finder du Grand Atilla hotellet. Med kun 50 m til stranden og dens gode beliggenhed er hotellet populært hos mange rejsende.
Se dagspriser

Green Park Apart Hotel

Green Park Apart Hotel

Green Park Apartments er et populært lejlighedshotel egnet til store og små familier eller grupper. Hotellet ligger på toppen af Alanya i en roligere del tæt på tirsdagsmarkedet.
Hotellet er populært blandt skandinaverne, og da der er markedshaller, der sælger frisk frugt og grøntsager lige ved siden af hotellet, er det bare at fylde køleskabet med sine egne favoritter.  
Se dagspriser

Cleopatra Tac Apart Hotel

Cleopatra Tac Apart Hotel

Cleopatra Tac Apart hotel er en favorit hotel med mange tilbagevendende rejsende. Dette dejlige lejlighedshotel med middelklassestandard er beliggende med kun 200 m til Cleopatra Beach. Her bor du centralt og har hvad du har brug for nærheden af hotellet med alt fra restauranter, barer, shopping til almindelige købmandsforretninger.
Se dagspriser

Arsi Hotel

Arsi Hotel

Arsi er et populært og hyggeligt hotel beliggende med få minutters gang mod øst stranden og er populær blandt skandinaver med mange tilbagevendende gæster. Dette er et prisvenlig hotel, som anvender enkel All Inclusive og som passer til alt fra familie til venner og par. Solterrassen omkring det behagelige poolområde med vandrutschebane er et populært samlingssted for behageligt selskab eller til et øjeblik af afslapning. Mange mennesker sætter pris på at bo på den østlige side af Alanya, hvor stranden breder ud, og det er meget let at komme ind til centrum.

Se dagspriser

Kleopatra Arsi Hotel

Kleopatra Arsi Hotel

Dejligt og simpelt All inclusive hotel med kun 100 m til den populære og berømte Cleopatra strand, hvilket gør det let at starte dagen med en forfriskende dukkert om morgenen. Alanyas centrum ligger inden for rimelig gåafstand fra hotellet, og placeringen er virkelig god for dem, der ønsker at være tæt på stranden, men også til Alanyas brede udvalg af shopping, attraktioner og natteliv. Mange tilbagevendende gæster sætter pris på enkelheden og synes, at dette er et godt og prisvenligt hotel, der er velegnet til rejser hele året rundt.

Se dagspriser

Grand Kaptan Hotel

Grand Kaptan Hotel

Dejligt International 5-stjernet hotel beliggende i udkanten af Alanya i et område kaldet Tosmur. Hotellet ligger tæt på stranden og er tilgængeligt via en gangtunnel. Hotellet har et dejligt stort poolområde med 2 pools, hvoraf den ene har 3 vandrutschebaner og den anden har adgang til poolbaren direkte fra poolen. Der er også en børneklub og legeplads.

Se dagspriser

Hawaii Suite Beach Hotel

Hawaii Suite Beach Hotel

Hawaii Suite Beach-hotel ligger lige ved siden af den dejlige østlige strand i Alanya. Hotellet består af to bygninger med et lille poolområde, hvor du kan slappe af og nyde din ferie. For dem, der foretrækker Middelhavets blå vand, er stranden lige overfor gaden.

Se dagspriser

Arsi Blue Beach Hotel

Arsi Blue Beach Hotel

Et nyrenoveret 4-stjernet All inclusive hotel i det hyggelige område Tosmur, ikke langt fra Alanyas centrum. Stranden er et stenkast væk med kun 50 m og gør det let at skifte mellem salt vandet og poolens smukke ferieatmosfære. Med All inclusive inkluderet i prisen og placeringen til stranden, er dette et perfekt udgangspunkt for en vellykket og vidunderlig ferie. Selvfølgelig bidrager det faktum, at hotellet også er nyrenoveret og føles nyt og frisk. Hotellet henvender sig til venner, par og familier, der gerne vil have en rimelig afstand til det pulserende tempo, der hersker i det centrale Alanya.

Se dagspriser

Kleopatra Carmen Suite Hotel

Kleopatra Carmen Suite Hotel

Carmen Suit hotel er et behageligt lejlighedshotel med en personlig og familiær atmosfære. I sommersæsonen anvender hotellet Simple All Inclusive, og i vintersæsonen er der lejligheder med egen forplejning uden måltider.
Hotellet ligger i et område, hvor både lokale og turister bor, og Cleopatra-stranden ligger kun 450 m væk og er i let gåafstand.
Se dagspriser

Cleopatra Ikiz Hotel

Cleopatra Ikiz Hotel

Hotel Kleopatra Ikiz Hotel ligger kun 75 m fra den smukke Kleopatra-strand i Alanya. Her boer du med overkommelig og nem All inclusive og ud over nærheden til stranden, kan du slappe af i hotellets poolområde, der består af en pool, der har en mindre vandrutschebane.
Se dagspriser

Doganay Beach Club

Doganay Beach Club

Beach Club Doganay hotel er et moderne, All inclusive familiehotel. Hotellet består af en stor bygning ud mod havet. Alle værelser har delvis havudsigt eller direkte havudsigt og giver en afslappende følelse. Stranden er på den anden side af vejen, og af sikkerhedsmæssige årsager er der en fodgængertunnel under vejen, der giver dig mulighed for at gå frit mellem hotellet og stranden. 
Se dagspriser

Arsi Paradise Beach Hotel

Arsi Paradise Beach Hotel

Arsi paradis er et søsterhotel til Arsi Blue Beach og er lidt mindre. Hotellet ligger i det behagelige område Tosmur, ikke langt fra Alanya og er nyrenoveret med All inclusive. Kun vejen adskiller stranden fra hotellet, og der er offentlige gangtunneller for at undgå trafik.

Se dagspriser

Club Turtas Beach Hotel

Club Turtas Beach Hotel

Med en dejlig strandplacering finder du dette dejlige familiehotel med All inclusive. Hotellet består af 5 bygninger i forskellige størrelser med en dejlig grøn have og et stort poolområde. Dette hotel er et ægte ferieparadis for hele familien og har en perfekt strandplacering.

Se dagspriser

Anjeliq House Hotel

Anjeliq House Hotel

Når en velkendt arkitekt, der normalt designer store hoteller, ville designe sine egne og få frie hænder, blev det et lille boutiquehotel med tilhørende strandrestaurant i samme tema. Hotellet har kun 20 værelser med hyggeligt design og smukke farver. Hotellet ligger på øst stranden og tættere på havet bliver det ikke.
 
Se dagspriser

Kleopatra Celine Hotel

Kleopatra Celine Hotel

Lige uden for Alanya er dette hyggelige og nyrenoverede 3-stjernede hotel. Kun vejen adskiller hotellet fra Kleopatra-stranden og strandpromenaden, der fører ind til Alanya. Der er ikke så mange værelser, og der er en behagelig atmosfære på hotellet.  
Se dagspriser

Alaaddin Beach Hotel

Alaaddin Beach Hotel

Alaaddin Beach Hotel er perfekt beliggende på Kleopatra-stranden og ca. 15 minutters gågang til Alanya centrum. Hotellet består af kun 65 værelser fordelt på en bygning på 3 etager og giver derfor en charmerende og familiær følelse. Hotellet har et poolområde og er stort set næsten ligger på stranden samt en tilknyttet strandbar.  

Se dagspriser

Royalisa Hotel

Royalisa Hotel

På Royalisa hotel boer du på den østlige side af Alanya med perfekt nærhed til både stranden og centrum. Hotellet er beliggende på en sidegade op fra hovedvejen og afstanden til Middelhavet er kun 150 m, så det er let at skifte mellem havet og poolen. Hotelområdet består af en bygning og et dejligt poolområde med tilstødende restaurant og bar og en frodig have

Se dagspriser

Kleopatra Sun Light Hotel

Kleopatra Sun Light Hotel

Kleopatra Sunlight hotel er et dejligt hotel af enklere standard og værdsat af mange tilbagevendende rejsende.
Hotellet ligger på Kleopatra-siden af Alanya, som kan forstås ved hotellets navn, og ligger kun 200 m fra stranden.
Området består af en bygning, og der er en restaurant beliggende ved siden af det lille poolområde. Hotellet anvender enkel All inclusive, og måltider serveres i buffetform i hotellets restaurant.
Se dagspriser

Fun & Sun Smart Club Hotel Mirabell

Fun & Sun Smart Club Hotel Mirabell

Smart Club Mirabell Hotel er et dejligt hotel med All inclusive, der tiltrækker både familier og venner og par. Hotellet består af en bygning, og som har et poolområde. Stranden er på den anden side af vejen, og for sikkerheden er der en tunnel under vejen, der giver dig mulighed for at gå uhindret mellem hotellet og stranden.
Se dagspriser

Orient Suite Hotel

Orient Suite Hotel

På dette hotel trives både store og små, og den centrale beliggenhed i Alanya gør hotellet til første valg for mange rejsende.Hotellet består af en bygning og et dejligt poolområde med liggestole og parasoller, hvilket er et åbenlyst sted for dove dage og pool afslapning.Ved siden af poolområdet ligger hotellets restaurant med både udendørs og indendørs siddepladser.

Se dagspriser

Kleopatra Fatih Hotel

Kleopatra Fatih Hotel

Kleopatra Fatih er et værdsat hotel med en dejlig beliggenhed i begyndelsen af strandpromenaden og kun 150 m fra den dejlige Cleopatra-strand.
Hotellet består af en bygning omkring et lille poolområde, og der er en afslappet og gæstfri atmosfære. Området omkring poolen er hotellets naturlige samlingspunkt om dagen, og der er liggestole og parasoller, og for de yngste børn er der også en børnepool.
Se dagspriser

KLEOPATRA ATLAS HOTEL +16

KLEOPATRA ATLAS HOTEL +16

Hotel Kleopatra Atlas is located right at the beginning of Cleopatra Beach, in Damlatas. Here you live comfortably with Alanya's entire range of restaurants, bars, cafés and shops in the surrounding area.

Se dagspriser

Long Beach Resort & Spa

Long Beach Resort & Spa


Sueno Hotels Golf Belek

Sueno Hotels Golf Belek

Dette er et dejligt hotel beliggende lige på golfbanen og er et af de få hoteller i Belek, der faktisk gør netop det. Her kan du nemt tage elevatoren ned til klubhuset og starte din golfdag. Hotellet opretholder førsteklasses standarder og naturligvis er alt inklusive inkluderet.
Du kan bo i standardværelser, eller du kan vælge de lidt større værelser, der har en storslået udsigt over golfbanen.Sueno Golf Club har to 18-hullers baner, Pines Golf Course og Dunes Golf Course. Banerne er ved siden af hinanden lige ved siden af hotellet.Se dagspriser

Kaya Belek

Kaya Belek

Kaya Belek er et velplejet indbydende hotel med et stort område. Professionelt personale, der kender behovet for en behagelig og meget tiltrængt ferie. Det faktum, at golfbanen kun ligger 250 m fra hotellet, gør golfferien let og glat på Kaya hotel, og du forstår, hvorfor mange golfspillere vender tilbage år efter år. Kaya Palazzo golfbane blev klar i 2007 og er designet af den berømte David Jones. Dette er en smuk parkbane med brede fairways der passer både til den gennemsnitlige golfspiller og den erfarne spiller.
Se dagspriser

Sueno Hotels Deluxe Belek

Sueno Hotels Deluxe Belek

Dette er søsterhotellet til Sueno golfhotel, og hvor intet mangler. Hotellet er lyst og friskt med en moderne indretning. Det er et femstjernet luksushotel, der opretholder absolut topklasse, og som giver dig en uforglemmelig golfferie, når det er på sit bedste. Sueno Golf Club ligger i Sueno Golf hotel omkring 400 m væk. Hvis du føler dig frisk, tager du en gåtur, men selvfølgelig er der transport til og fra hotellet, som kan føles ganske rart efter en hel dag på banen.  
Se dagspriser

Cornelia De Luxe Resort

Cornelia De Luxe Resort

Cornelia De Luxe Resort Hotel er et totalt kvalitetshotel og er et fremragende valg for den livsnydende golfspiller. Dette hotel er lidt mindre og føles tilpas stort sammenlignet med søsterhotellet Cornelia Diamond, som er værdsat af mange skandinaver. Golfbanen, der hører til hotellet, er Nick Faldo Golf Club, og som du kan høre fra navnet, er banen designet af Nick Faldo og er hans bidrag her i Belek. 

Se dagspriser

Cornelia Diamond Golf Resort & SPA

Cornelia Diamond Golf Resort & SPA

Dette hotel lever op til sit navn og er en rigtig diamant blandt alle de store hoteller i Belek. Her gennemsyrer hotellet modernitet og professionalisme. Selv de kræsne er tilfredse, og du føler dig lidt kongelig, når du går ind i de store standardværelser. Du bor simpelthen i enestående omgivelser med adgang til et usædvanligt stort udvalg af faciliteter og aktiviteter. 
Golfbanen, der hører til hotellet, er Nick Faldo Golf Club, og som du kan høre fra navnet, er banen designet af Nick Faldo og er hans bidrag her i Belek
Se dagspriser

Kaya Palazzo

Kaya Palazzo

Kaya Palazzo udstråler modernitet og tankevækkende design, og det føles luksuriøst at bo her. Dette er søsterhotellet til Kaya-hotellet og er et oplagt valg, hvis du kan lide luksus. Hotellet har Ultra All inclusive, og du vil bemærke, at det lille ekstra er inkluderet. Du vil allerede blive mødt ved ankomst med en velkomstdrink, og hvis det regner, er der paraplyservice. 
Se dagspriser

Titanic Deluxe Belek

Titanic Deluxe Belek

Dette fantastiske hotel er smukt beliggende med udsigt over Besgöz-floden og med en frodig have. Perfekt førsteklasses hotel til golfspilleren i nærheden af Titanic Golf Club, som ligger 5 minutter med transport fra hotellet. Mange rejsende vender tilbage år efter år, da tjenesten er meget tydeligt mærkbar og personalet veluddannet. Titanic Golf Course er også en af manges favoritter, og sammen med hotellet får du en optimal golfferie, som du vil huske i lang tid.
 
 
Se dagspriser

LykiaWorld & LinksGolf Antalya

LykiaWorld & LinksGolf Antalya

Lykia World Antalya er et nyt ferieparadis, smukt beliggende mellem Middelhavet på den ene side og frodige grønne skove i Taurusbjergene på den anden. Det tilbyder en unik udsigt, hvor blåt og grønt går sammen i en turkis palet og kun et stenkast væk, kan du nyde de historiske og arkæologiske steder, der er et besøg værd.
Se dagspriser

Gloria Golf Resort

Gloria Golf Resort

Gloria Golf Resort ligger i Antalya-Belek, nær Acisu floden og er forbundet til stranden med en bro. Gloria Hotels & Resorts ligger i et resort område på 2.200 ha og omfatter Gloria Golf Resort, Gloria Serenity Resort, Gloria Verde Resort samt golfbaner med i alt 45 huller.

 
Se dagspriser

Sirene Belek Hotel

Sirene Belek Hotel

Sirene Golf & Wellness Hotel er beliggende i måske det smukkeste sted i Belek Turistområde, som er anerkendt som stjernen af den tyrkiske turisme og det får dig til at føle den magiske sted.
Se dagspriser

Seher Resort & Spa Hotel

Seher Resort & Spa Hotel

Når man bor på Seher Resort & Spa er man tæt på stranden. Hotellets have strækker sig helt op til promenaden. Her rejse par, venner eller familier til, der værdsætter et overkommeligt og godt hotel med All inclusive.
Se dagspriser

Seher Sun Palace Resort & Spa

Seher Sun Palace Resort & Spa

På denne hotel trives man virkelig, uanset om man er et par, venner eller en børnefamilie der rejser. Dette er et frisk, All inclusive feriehotel beliggende nær den brede sandstrand, som Side er så berømt for.
Se dagspriser

Seher Sun Beach Hotel

Seher Sun Beach Hotel

Dette er den enkleste af de 3 Seher hoteller og ligger mindre end 100 m fra stranden. Dette er et overkommeligt alternativ til de andre hoteller og har lidt mindre faciliteter, men når du har adgang til hotellet Seher Resorts vandrutsjebaner samt den samme strand og strandbar, bliver man alligevel tilfreds.
Se dagspriser

Side Star Resort

Side Star Resort

All Inclusive-hotellet Side Star Resort har en rolig beliggenhed og dejlig udsigt over Middelhavet. Et perfekt hotel for dem, der leder efter førsteklasses indkvartering i smukke omgivelser med have og stort poolområde.
Se dagspriser

Side Star Park

Side Star Park

På Side Star Park-hotellet bor man med den lavvandede og vestlige strand rundt om hjørnet og er en god indkvartering for dem, der ønsker at bo centralt og har tæt på alt, hvad Side har at byde på. Hvis du går langs promenaden når man centrum på ca. 10 minutter.
Se dagspriser

Side Star Beach Hotel

Side Star Beach Hotel

Side Star Beach-hotellet ligger lige på den brede og lavvandede vestlige strand i Side og er perfekt indkvartering for dem, der ønsker at bo virkelig godt og er tæt på alt. Ind til centrum af Side tager det ca. 10 minutter langs promenaden og man kan nemt drage fordel af byens vifte af attraktioner, restauranter og butikker.
Se dagspriser

Side Spring Hotel

Side Spring Hotel

Dette er et mindre og pris overkommelig hotel, der drives af et dejligt tyrkisk par, der gør deres yderste for at give dig den bedst mulige ferie. I hotellets restaurant kan du nyde dine hoved måltider, der er en del af din All Inclusive.

Se dagspriser

Arnor Deluxe Hotel & Spa

Arnor Deluxe Hotel & Spa

Her har du et smukt designet 5-stjernet hotel, som er helt nybygget og åbner sine døre i 2020 i maj. Hotellet består af en bygning og et dejligt og afslappende poolområde med liggestole og parasoller til dovne dage. For børnene er der en vandrutsjebane med 5 baner, der forbliver åben et par timer om dagen og for de meget små er der en separat børnepool.
Se dagspriser

Sun Side Family Hotel

Sun Side Family Hotel

Sun Side Family Hotel er et dejligt hotel, hvor man trives og nyder sin ferie. Hotellet består af flere bygninger, og ved hovedbygningen ligger det lille hyggelige poolområde samt en restaurant og bar.
Da mad og drikke allerede er arrangeret, iform af enkel All inclusive kan al energi lægges i at stress af og føle sig godt.           
Se dagspriser

Nashira Resort Hotel

Nashira Resort Hotel

På Nashira Resort & SPA hotel nyder alle, der elsker at svømme på deres ferie, hvad enten det er i havet, poolen eller vandlandet. Dette familievenlige hotel ligger øst for Side i Titreyengöl-området med en perfekt beliggenhed. Hotellet holder en høj standard og har masser af faciliteter og er et ægte ferieparadis.

Se dagspriser

Nerton Hotel +16

Nerton Hotel +16

Nerton hotel har en fantastisk beliggenhed ved strandpromenaden og med Sides centrum ca. 10 minutters gåafstand. Det er meget let at forstå, at dette hotel er populært blandt mange tilbagevendende rejsende. Hotellet består af en bygning med et dejligt poolområde og stranden på den anden side af promenaden.
Se dagspriser

ROMA BEACH RESORT & SPA

ROMA BEACH RESORT & SPA

Roma beach resort is a peaceful beach hotel located on the beach, surrounded by sand dunes just outside Side in the resort of Gundogdu. The hotel is a bit smaller but is a first class All-inclusive hotel and as the name reveals, the architecture has Roman influences. You go here to relax and the hotel has everything you need for a successful holiday.

Se dagspriser

KIRMAN SIDEMARIN BEACH & SPA HOTEL

KIRMAN SIDEMARIN BEACH & SPA HOTEL

Se dagspriser

Seven Seas Hotel Blue

Seven Seas Hotel Blue

Velkommen til ferieparadiset Seven Seas Hotel Blue Side, hvor alt er arrangeret for, at alle får en mindeværdig ferie, uanset om du er gammel eller ung. Lige uden for Side er dette dejlige hotel bestående af en hovedbygning og mange mindre bygninger naturligvis med beliggenhed ved stranden og en stor have.
Se dagspriser

Bieno Club Sunset Hotel & Spa

Bieno Club Sunset Hotel & Spa

Se dagspriser

Bieno Venüs Hotel & Spa

Bieno Venüs Hotel & Spa

Se dagspriser

Kontakt os
Besked

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Dine noter er ikke leveret

Sender

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender