Særlige tilbud

Book roligt med åbent køb

 

Gå ikke glip af chancen for at booke din drømmerejse!

Øv, vi er mange, der mener, at 2020 ikke blev det rejseår, som vi havde ønsket os. Vi måtte desværre kigge langt efter en flyvetur sydpå til solrige strande, Middelhavet og kølige drinks i poolkanten! Men det forbereder vi os på igen bliver muligt i 2021. Vi har derfor åbnet for salg af rejser til 2021 - og med Åbent Køb kan du bestille din ferie med ro i maven og uden bekymringer.


Vi ønsker, at du skal være i stand til at planlægge din ferie uden bekymringer og økonomiske risici. Derfor introducerer vi ”Åbent Køb”. Det betyder, at du kan bestille din rejse nu, og hvis du så vil annullere på et senere tidspunkt, gør du det - gratis. Det kalder vi god service og er for dig, der måske lige som os drømmer om at rejse i 2021 og gerne vil være sikker på det ønskede hotel, værelse og afrejsedato, men føler sig usikker på, om du virkelig kan/vil rejse derefter og ikke vil risikere at betale en masse penge, hvis du fortryder det.
Vi glæder os til at byde dig velkommen på din rejse i 2021. 


Når du bestiller en rejse med Detur, kan du roligt bestille med Åbent Køb. Bemærk venligst, at aflysningen skal ske senest 60 dage før afrejse og senest den 1. juni 2021.

Betingelser for at gøre brug af Åbent Køb:

  •  Åbent Køb gælder for nye bestillinger foretaget mellem d. 16.10.2020-31.05.2021
  • Aflysning skal ske senest 60 dage før afrejse og senest den 1. juni 2021
  • Åbent Køb gælder alle rejser mellem d. 15.12.2020-31.07.2021
  • Du kan benytte dig af Åbent Køb én gang, og det kan ikke fortrydes
  • Åbent Køb gælder for alle rejsende på samme rejsebevis. Det er derfor ikke muligt for kun halvdelen af personerne på et rejsebevis at benytte sig af tilbuddet
  • Det er kun den rejseansvarlige, der kan informere om at gøre brug af Åbent Køb. Dette gøres ved at skrive til info@detur.dk eller ringe på tlf. 7020 67776.

Pakketilbud

Cleopatra Tac Hotel & Apart

Cleopatra Tac Hotel & Apart

Cleopatra Tac Apart hotel är ett trevligt lägenhetshotell med mellanklass standard beläget med endast 200 m till Kleopatrastranden. Här bor du centralt och har vad du behöver nära hotellet med allt från restauranger, barer shopping till vanliga matbutiker. 

Se dagspriser

Arsi Hotel

Arsi Hotel

Arsi er et populært og hyggeligt hotel beliggende med få minutters gang mod øst stranden og er populær blandt skandinaver med mange tilbagevendende gæster. Dette er et prisvenlig hotel, som anvender enkel All Inclusive og som passer til alt fra familie til venner og par. Solterrassen omkring det behagelige poolområde med vandrutschebane er et populært samlingssted for behageligt selskab eller til et øjeblik af afslapning. Mange mennesker sætter pris på at bo på den østlige side af Alanya, hvor stranden breder ud, og det er meget let at komme ind til centrum.

Se dagspriser

Kleopatra Arsi Hotel

Kleopatra Arsi Hotel

Kleopatra Arsi is a basic and pleasant All Inclusive hotel with only 100 meters distance to the popular and famous Cleopatra beach and it is therefore easy to start the day with a refreshing morning swim.
The hotel consists of a building which has a restaurant adjacent to the small pool area and which is well maintained and functional. The hotel applies basic All inclusive meals are served from buffet and you can choose to sit outdoors or indoors.
Se dagspriser

Grand Kaptan

Grand Kaptan

Trevligt internationellt 5-stjärnigt hotell som ligger i utkanten av Alanya i ett område som heter Tosmur. Hotellet ligger nära stranden och nås via en gångtunnel. Hotellet har ett fint stort poolområde med 2 pooler varav den ena har 3 vattenrutschbanor och den andra har har tillgång till poolbaren direkt från poolen. Det finns också en barnklubb och lekplats

Se dagspriser

Arsi Blue Beach Hotel

Arsi Blue Beach Hotel

Et nyrenoveret 4-stjernet All inclusive hotel i det hyggelige område Tosmur, ikke langt fra Alanyas centrum. Stranden er et stenkast væk med kun 50 m og gør det let at skifte mellem salt vandet og poolens smukke ferieatmosfære. Med All inclusive inkluderet i prisen og placeringen til stranden, er dette et perfekt udgangspunkt for en vellykket og vidunderlig ferie. Selvfølgelig bidrager det faktum, at hotellet også er nyrenoveret og føles nyt og frisk. Hotellet henvender sig til venner, par og familier, der gerne vil have en rimelig afstand til det pulserende tempo, der hersker i det centrale Alanya.

Se dagspriser

Doganay Beach Club

Doganay Beach Club

Beach Club Doganay hotel er et moderne, All inclusive familiehotel. Hotellet består af en stor bygning ud mod havet. Alle værelser har delvis havudsigt eller direkte havudsigt og giver en afslappende følelse. Stranden er på den anden side af vejen, og af sikkerhedsmæssige årsager er der en fodgængertunnel under vejen, der giver dig mulighed for at gå frit mellem hotellet og stranden. 
Se dagspriser

Arsi Paradise Beach Hotel

Arsi Paradise Beach Hotel

Dette er et stilfuldt og moderne hotel, der hører til vores mest prisvenlige hotel og er meget værdsat. Hotellet ligger ikke langt fra Alanyas centrum og er nyrenoveret og med kun en vej, der adskiller hotellet fra stranden. På Arsi paradise beach er All Inclusive inkluderet i prisen, hvilket betyder, at du ikke behøver at lede efter restauranter, og du kan dermed slappe ordentligt af og nyde ferien i virkeligheden. På dette hotel bydes venner og par velkommen såvel som den mindre familie, der ønsker en dejlig ferie.

Se dagspriser

Club Turtas Beach Hotel

Club Turtas Beach Hotel

With a lovely beach location, you will find this nice family hotel with All inclusive. The hotel consists of 3 buildings of different sizes with a nice green garden. This hotel is a real holiday paradise for the whole family and has a perfect beach location. The hotel consists of 3 buildings around a large pool area and a lush garden.

Se dagspriser

Arsi Enfi City Beach Hotel

Arsi Enfi City Beach Hotel

Here is a newly built and stylish hotel located right on the east beach. The hotel consists of two buildings, one of which is called the annex part, as this only has 2 floors compared to the main building 6.
There is a nice pool area that is fresh with a wooden deck and sun loungers and parasols. The pool is quietly located at the back of the hotel and for the kids there is a waterslide and separate children's pool. 
Se dagspriser

Royalisa Hotel

Royalisa Hotel

På Royalisa hotel boer du på den østlige side af Alanya med perfekt nærhed til både stranden og centrum. Hotellet er beliggende på en sidegade op fra hovedvejen og afstanden til Middelhavet er kun 150 m, så det er let at skifte mellem havet og poolen. Hotelområdet består af en bygning og et dejligt poolområde med tilstødende restaurant og bar og en frodig have

Se dagspriser

Kleopatra Sun Light Hotel

Kleopatra Sun Light Hotel

Kleopatra Sunlight hotel er et dejligt hotel af enklere standard og værdsat af mange tilbagevendende rejsende.
Hotellet ligger på Kleopatra-siden af Alanya, som kan forstås ved hotellets navn, og ligger kun 200 m fra stranden.
Området består af en bygning, og der er en restaurant beliggende ved siden af det lille poolområde. Hotellet anvender enkel All inclusive, og måltider serveres i buffetform i hotellets restaurant.
Se dagspriser

Fun & Sun Smart Club Hotel Mirabell

Fun & Sun Smart Club Hotel Mirabell

Smart Club Mirabell Hotel er et dejligt hotel med All inclusive, der tiltrækker både familier og venner og par. Hotellet består af en bygning, og som har et poolområde. Stranden er på den anden side af vejen, og for sikkerheden er der en tunnel under vejen, der giver dig mulighed for at gå uhindret mellem hotellet og stranden.
Se dagspriser

Orient Suite Hotel

Orient Suite Hotel

På dette hotel trives både store og små, og den centrale beliggenhed i Alanya gør hotellet til første valg for mange rejsende. Hotellet består af en bygning og et dejligt poolområde med liggestole og parasoller, hvilket er et åbenlyst sted for dovne dage og pool afslapning. Ved siden af poolområdet ligger hotellets restaurant med både udendørs og indendørs siddepladser. På Orient Suite hotel er der ekstra fokus på børnene, der hygger sig såvel som voksne, og man har derfor en miniklub, der er centralt beliggende i hotelområdet.

Se dagspriser

Kleopatra Fatih Hotel

Kleopatra Fatih Hotel

Kleopatra Fatih er et værdsat hotel med en dejlig beliggenhed i begyndelsen af strandpromenaden og kun 150 m fra den dejlige Cleopatra-strand.
Hotellet består af en bygning omkring et lille poolområde, og der er en afslappet og gæstfri atmosfære. Området omkring poolen er hotellets naturlige samlingspunkt om dagen, og der er liggestole og parasoller, og for de yngste børn er der også en børnepool.
Se dagspriser

KAYA BELEK

KAYA BELEK

Kaya Belek is a well maintained and welcoming hotel with a large area. Professional staff who know the need for a comfortable and a much-needed holiday. The fact that the golf course is only 250 m from the hotel makes the golf holiday easy and smooth at Kaya hotel and you may understand why many golfers return year after year. Kaya Palazzo golf course was completed in 2007 and is designed by the famous David Jones. This is a beautiful park course with wide fairways that suits the average golfer as well as the experienced player.
 
Se dagspriser

Seher Resort & Spa Hotel

Seher Resort & Spa Hotel

Når man bor på Seher Resort & Spa er man tæt på stranden. Hotellets have strækker sig helt op til promenaden. Her rejse par, venner eller familier til, der værdsætter et overkommeligt og godt hotel med All inclusive.
Se dagspriser

Seher Sun Palace Resort & Spa

Seher Sun Palace Resort & Spa

På denne hotel trives man virkelig, uanset om man er et par, venner eller en børnefamilie der rejser. Dette er et frisk, All inclusive feriehotel beliggende nær den brede sandstrand, som Side er så berømt for.
Se dagspriser

Seher Sun Beach Hotel

Seher Sun Beach Hotel

Dette er den enkleste af de 3 Seher hoteller og ligger mindre end 100 m fra stranden. Dette er et overkommeligt alternativ til de andre hoteller og har lidt mindre faciliteter, men når du har adgang til hotellet Seher Resorts vandrutsjebaner samt den samme strand og strandbar, bliver man alligevel tilfreds.
Se dagspriser

Side Star Resort

Side Star Resort

All Inclusive-hotellet Side Star Resort har ett lugnt läge och härlig utsikt över Medelhavet. Ett perfekt hotell för dig som söker ett förstklassigt boende i sköna omgivningar med trädgård och stort poolområde. 
Side Star Resort är populärt bland familjer, men är samtidigt ett hotell som bjuder in till en trevlig semester för vänner och par.
Se dagspriser

Side Star Park

Side Star Park

På Side Star Park hotel bor man med den långgrunda och västra stranden runt hörnet och är ett bra boende för den som vill bo centralt och ha nära till allt vad Side har att erbjuda. Går man längs strandpromenanden så når man centrum på cirka 10 min. 
Se dagspriser

Side Star Beach

Side Star Beach

Side Star Beach hotel ligger precis vid den breda och långgrunda västra stranden i Side och är perfekt boende för den som vill bo riktigt bra och har nära till allt. In till Side centrum promenerar man på cirka 10 minuter längst strandpromenaden och kan enkelt ta del av stadens utbud av sevärdheter, restauranger och affärer. 
Se dagspriser

Side Spring Hotel

Side Spring Hotel

Dette er et mindre og pris overkommelig hotel, der drives af et dejligt tyrkisk par, der gør deres yderste for at give dig den bedst mulige ferie. I hotellets restaurant kan du nyde dine hoved måltider, der er en del af din All Inclusive.

Se dagspriser

Sun Side Family Hotel

Sun Side Family Hotel

Sun Side Family Hotel er et dejligt hotel, hvor man trives og nyder sin ferie. Hotellet består af flere bygninger, og ved hovedbygningen ligger det lille hyggelige poolområde samt en restaurant og bar.
Da mad og drikke allerede er arrangeret, iform af enkel All inclusive kan al energi lægges i at stress af og føle sig godt.           
Se dagspriser

Kontakt os
Besked

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

±3 ±7 ±14