Tyrkiet

Hoteller Byer

Tyrkiet

Tyrkiet - landet hvor øst møder vest og Europa møder Asien.

Tyrkiet har meget at byde på for de fleste mennesker. Afslappende og vidunderlige dage på stranden, lave priser, te i basarer, traditionel gæstfrihed, uendelige festaftener for dem, der søger det. Og maden: krydret og eksotisk madoplevelse. Det Tyrkisk køkken betragtes for at være blandt de bedste i verden. Maden er både enkel og varieret og som i alle "store" køkkener lægges der stor vægt på ingrediensernes kvalitet. Tyrkisk køkkenets rigdom er beriget af mange forskellige faktorer; de lokale råvarer, påvirkning fra det osmanniske rige og de forskellige kulturer gennem historien der har levede og påvirket landet. Tyrkisk mad er inspireret af Centralasien, Mellemøsten, Grækenland og Balkan. Ganske enkelt en historisk "crossover" af mange forskellige kulinariske traditioner, der har givet det en bred registre og variation, ofte med regionale indhold.

Tyrkiet har mange smukke, solbeskinnede strande. Der er også mange All Inclusive hoteller med vandland. Hotellerne har generelt en høj standard, selvfølgelig varierer det afhængigt af det prisklasse du vælger, men du kan altid forvente høj service og den berømte tyrkiske gæstfrihed.

Der er meget at opdage for dem, der besøger Tyrkiet; en rig og varieret natur, historiske steder, sol, strande og aktiviteter af alle slags og typer. Spiller du for eksempel Golf så er der mange baner og golffaciliteter af virkelig høj klasse.

I de seneste år har Tyrkiet investeret kraftigt i infrastruktur og byudvikling, især i transportinfrastruktur som restaurering og modernisering af eksisterende lufthavne og flyterminaler. Selv helt nye lufthavne er blevet bygget. At rejse til og inden for Tyrkiet er nemt og bekvemt.

Vores destinationer ligger på den Tyrkiske Middelhavskyst i Antalya provinsen, hvor strande og sol / bad sæson er længere. Området byder på et meget behageligt middelhavsklima med lange varme somre og milde vintre. I løbet af foråret, april-maj og efterår september-oktober er det meget som en dansk sommer med temperaturer på omkring 20-30 grader. I juni, juli og august er det meget solrigt og varmt, nogle gange over 35 grader. November tilbyder stadig behagelig varme, omkring 20 grader, selv om regnen øges jo senere det er på året du kommer. Januar og februar er de koldeste vintermåneder med ca. 12-15 grader ved dag tiden og i de måneder sammen med december de mest regnfulde dage.


Tyrkiet er det varmeste og mest solrige land omkring Middelhavet.

Hvem rejser her: Alle, der ønsker en overkommelig destination med høj service, og masser at se og gøre året rundt. 

Hvornår? En rejsedestination året rundt. 

Hvor: Anses som Europa med kystlinje på Middelhavet, trods et større del ligger i Vestasien. 

Flytid: Cirka 4 timer fra Skandinavien.

Kontakt os
Besked

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Dine noter er ikke leveret

Sender

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender

Kampagne