Sonio Beach Hotel

Hyggelige lejligheder i centrum af Platanias
Sonio Beach er et hyggeligt, familiedrevet lejlighedshotel i centrum af Platanias. Hotellet er populært blandt rejsende til Kreta, og både unge som ældre, par som børnefamilier, kan nyde en dejlig ferie på Sonio Beach. Hotellet er enkelt uden specielle faciliteter, men har en god beliggenhed.

Sonio Beach ligger tæt på alt, hvad byen har at tilbyde, og med stranden som nærmeste nabo! Hotellets pool er lille, men hyggelig, og det samme er det lille afslapningsområde i haven. Her er også en poolbar med drinks og snacks, hvor du kan købe kølige drinks, is og enkle retter. I a la carte-restauranten serveres internationale retter og lokale græske specialiteter. I højsæsonen arrangerer hotellet nogle gange live musik. Nogle faciliteter/aktiviteter mod betaling.

Lejlighederne
Lejlighederne er helt enkle men lyse og varierer i størrelse og design. Alle lejligheder har aircondition, sikkerhedsboks (koster ca. 15 euro/per ophold), balkon og klinkegulv. Badeværelset har et brusebad (en enkel to-værelses lejlighed har badekar) og toilet. Hårtørrer kan lånes i receptionen. Lille tekøkken med basale køkkenredskaber, el-kedel, kaffemaskine, køleskab og kogeplader.
Et-værelses lejligheder
(studio, a25-35 m2) for max 3 personer med kombineret sove-og opholdsstue.
To-værelses lejligheder
 (40 m2) for max 4 personer med soveværelse og stue. Hvert værelse har to separate senge med mulighed for en eller to ekstra senge (sovesofa).

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Nej. Hotellet er ikke egnet for bevægelseshæmmede personer, da hotellet ikke tilbyder handicapvenlige værelser, og området ej heller er tilpasset kørestole og har flere trin.


Måltider

Ingen

Øvrigt
Turist-/strandområde med passerende trafik og gadeliv, der kan opfattes som forstyrrende. Flere trapper og niveauforskelle på området. Bygget over flere omgange fra 1987-1995, og løbende er hotellet blevet renoveret. I alt 36 lejligheder fordelt på tre bygninger. Ingen elevator. Trådløst internet på hele området og værelserne (gratis). Hotellet ejer minimarked på hovedvejen, og også supermarked ligger ved hovedvejen ca. 20 m fra hotellet. Ca. 50 m til ATM/hæveautomat. Solsenge og parasoller kan lejes på stranden. Bemærk, transferbus stopper på hovedvejen ca. 20 m fra hotellet.

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.

 

Kontakt os
Besked

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Your notes not provided

Sender

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender