Selini Suites & Aquapark

Stort All Inclusive-hotel med mange værelsestyper
Selini Suites & Aquapark, der er både for par og familier, ligger i Rapaniana, Kolymbari med kun ca. 400 m til havet, hvor der ligger en stenstrand. Hotelbygningerne er omgivet af en stor grøn have, hvor der er masser af plads til at nyde omgivelserne, duften af sommer og Kreta. På hotellet ligger flere poolområder - en hovedpool og annekspool, både for børn og voksne, og en relax-pool for voksne.

Ca. 150 meter fra hotellet finder du en aquapark (åbnede i 2019), som gæster kan bruge (åben fra 10:30-18). For de badeglade er her 7 vandrutsjebaner i hovedpoolen (fra 8 år eller minimum 120 cm) og 9 vandrutsjebaner i børnepoolen (fra 3 år). Omkring ligger græsplæne og solterrasse til at slappe af og nyde ferien.

Selini Suites & Aquapark har også faciliteter som spacenter med forskellige behandlinger, motionsrum, billard, bordtennis samt barer, buffetrestaurant, hvor du nyder dagens All Inclusive-måltider, billard, lille fitnessrum og bordtennis. For børn er her også legeplads. I højsæsonen arrangerer hotellet tema-aftenen gang om ugen. Nogle faciliteter/aktiviteter mod betaling. Vil du ud at opleve, hvad Kreta har at byde på, kører der lokale busser til bl.a. Kolymbari og Chania.

Værelserne
Lyse og behagelige værelser indrettet i varme og brune farver. Suiterne er skandinavisk i design og lyse. Værelserne er indrettet med to enkeltsenge, mens suiterne har dobbeltseng eller to enkeltsenge sat sammen. Alle værelser har klinkegulv, aircondition, sikkerhedsboks (mod tillæg), lille køleskab, telefon og satellit-tv. De fleste værelser har balkon eller terrasse. Badeværelser har brusekabine eller badekar med håndbruser, toilet og hårtørrer. Nogle værelser med forbindelsesdør. Suiterne ligger ca. 150 m fra hovedbygningen, hvor der er check-in.
Standardværelse (15-17 m2) med plads til max 2 personer.
Superior værelse (20-24 m2) med plads til max 4 personer. Ekstra opredninger på sofaseng. Lille køkken med enkelt køkkenudstyr og to kogeplader. Noget udstyr udleveres fra receptionen, hvis ønsket.
Superiorværelse Familie (22-26 m2) med plads til max 4 personer. Ekstra opredninger på sofaseng. Lille køkken med enkelt køkkenudstyr og to kogeplader. Noget udstyr udleveres fra receptionen, hvis ønsket.
Juniorsuite (24-26 m2) med plads til max 4 personer.
Juniorsuite m pool (24-26 m2) for voksne med plads til max 3 personer. Egen lille pool. Terrasse med halv væg seperation til andre terrasser.
Suite 2 etager (32-25 m2) med plads til max 4 personer. Ekstra opredninger på normal eller sofaseng.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Hotellet tilbyder ikke handicapvenlige værelser efter internationale standarder til bl.a. kørestole. Dog for gangbesværede tilbyder hotellet værelser i stueniveau på forespørgsel. Både standard- og superiorværelser. Hotelområdet er forholdsvis fladt, og hele området er tilgængeligt via ramper.

 

 
Måltider
All Inclusive

 

 
Øvrigt
Turist-/strandområde i rolige omgivelser. Bygget i 1997 og renoveret i 2004. Nybygget suiter i 2019. I alt 168 værelser fordelt på 6 bygninger á 3 etager. Elevator til rådighed kun i hovedbygningen. Forskelle i niveau og trapper forekommer på hele området. Poolhåndklæder til rådighed mod betaling. All Inclusive gælder ikke på stranden. Wifi på hotellets fællesarealer, og internetcafe mod betaling. ATM/hæveautomat ligger ved siden af hotellet på hovedvejen, 100 m til nærmeste minimarked. Konferencefaciliteter

 

 

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.
Kontakt os
Besked

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Dine noter er ikke leveret

Sender

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender