Seher Sun Beach Hotel

Seher Sunbeach Hotel
Dette er den enkleste af de 3 Seher hoteller og ligger mindre end 100 m fra stranden. Dette er et overkommeligt alternativ til de andre hoteller og har lidt mindre faciliteter, men når du har adgang til hotellet Seher Resorts vandrutsjebaner samt den samme strand og strandbar, bliver man alligevel tilfreds.
Hotellet har en hovedpool, hvor der er fart på i højsæsonen, og for de mindste børn er der også en separat børnepool. Fra hotellets landgrænse er det tæt på stranden og den dejlige strandbar, hvor du tilbydes snacks og drinks om dagen. Hotellets personale underholder om dagen med lette sportsaktiviteter og andre poolspil, og for børnene er der en miniklub med legeplads, der inkluderer mange aktiviteter. Om aftenen kan du enten deltage i aftenunderholdningen, som er med hotellets personale eller eksterne aftenshow.
Maden spises i hovedrestauranten, hvor morgenmad, frokost og middag serveres i buffet form. Der tilbydes både tyrkisk og international mad. En gang under dit ophold kan du vælge at benytte dig af en af de 2 A la carte-restauranter, der er tilgængelige.

For livsnydere, der vil slappe af og forkæle sig selv, er der en hamam, hvor du kan forkæle dig med en klassiske behandling eller en af de mange andre behandlinger, du kan vælge imellem, dog mod et ekstra betaling.

Hotellet ligger i et område kaldet Evrenseki, som har sit eget lille lokale centrum. Det er 2,5 km til Kumköy centrum og 8 km til Side centrum. Du kan nemt komme ind til byens centrum med bus, der kører på hovedgaden lige uden for hotellet.

Værelserne
Dejlig indkvartering i dejlige standardværelser og familieværelser. Standardværelserne har en dobbeltseng og en enkeltseng eller en sovesofa, der bruges som en ekstra seng. Familieværelserne ser ens ud, men i stedet for den ekstra seng er der en køjeseng i stedet.
Alle værelser har satellit-tv, minibar med vand ved ankomsten, aircondition. Telefon og pengeskab mod ekstra gebyr. Mindre altaner. Badeværelse med bruser og bruseniche, toilet, hårtørrer, toiletartikler.

Værelsestyper
Standardværelse til 3 personer + 1 baby
Familieværelse til 2 voksne og 2 børn i køjeseng

Øvrige
Hotellet består af henholdsvis 1 bygning og 5 etager og 184 værelser. Bygget i 1998 renoveret i 2005 og 2012. Elevator, pengeskab koster ca. 2 euro / dag, alt inklusive mellem 10: 00-24: 00. Nøjagtige tider for restaurant og barer annonceres ved ankomsten til hotellet. Liggestole, parasoller, mad og drikke på stranden er inkluderet. Strand 70 m, sandstrand og lavvandet. Ændringer i indhold kan forekomme i løbet af sæsonen såvel som i lavsæsonen. Hotellet har også konferencelokaler, frisør, fotograf og souvenirbutik. Hotellet accepterer Visa og Mastercard. Lokalt centrum 325 m. 2,5 km til Kumköy centrum og 8 km til Side Center. Lokal bus findes uden for hotellet. Turist / byområde med en vis trafik. Moske i nærheden af hotellet.
Det er vigtigt at bemærke, at udvalget af aktiviteter og mad er forskelligt mellem 1. maj - 31. oktober og fra 1. november - 31. april - se under hver fane.

Seher Sun Beach

Mad

 

Morgenmad - Blandede retter fra et buffetbord

07:00-10:00

Sen morgenmad - Mindre valg og ingen varme retter

10:00-10:30

Frokost - Blandede retter fra buffetbordet

12:30-14:00

Aftensmad - Blandede retter fra buffetbordet

19:00-21:00

Gözleme- tyrkiske pandekager (strandbar)

11:00-16:00

Glass- is

15:00-16:00

Snacks (strandbaren)

12:30-15:00

Patisseri– Konditori og kaffe med selvbetjening

10:00-12:00 & 14:00-17:00

Natsuppe – Suppe med enklere tilbehør

23:30-00:00

A la carte – Osmannisk eller fisk mod et fast ekstra gebyr på 5 euro pr. person

19:00-21 :00 Skal reserveres ved ankomst til hotellet

 

 

 

Drikke

 

Lobbybar- Lokal alkohol og læskedrikke og et mindre udvalg af importeret alkohol (ekstra)

10:00-24:00

Poolbar - Lokal alkohol og læskedrikke og et mindre udvalg af importeret alkohol (ekstra)

10:00-24:00

Beachbar- Lokal alkohol og læskedrik

10:00-17:00

Resturangbar-Lokal alkohol og læskedrik

i forbindelse med maden

 

Dette hotel inkluderer All inclusive til drinks mellem 10: 00-24: 00 og mad til bestemte tidspunkter

Bemærk, at importerede drikkevarer og friskpresset frugtsaft koster ekstra på alle tidspunkter.

Et besøg på en af A la carte-restauranterne kan benyttes en gang og skal reserveres på forhånd, når man ankommer til hotellet. Hotellet opkræver et ekstra gebyr for A la Carte-restauranten.

1. november - 1. maj, er All inclusive mere begrænset sammenlignet med sommersæsonen. Udendørs spisning såsom vafler, gözleme, is er lukket samt strandbar. Poolbar kan lukkes nogle dage på grund af vejrforhold.

 

 

 

 

 

Inkluderet uden beregning

Mod ekstraomkostninger

Aftenaktiviteter med live musik og show

Behandlinger i hammam

Dagsaktiviteter inklusive vandgymnastik, aerobic, poolspil og konkurrencer

Spillehal - PlayStation, Billard, internethjørne osv.

WIFI i lobbyområdet

Frisør

Liggestole og parasoller på stranden

Pengeskab

WIFI på værelserne og hotelområdet

Telefon/Fax

Bordtennis

Renseri / vaskeservice

Miniklub til børn 04-12 år, ikke skandinavisk talende

Konferencerum

Fitnesscenter (på Seher Resort)

Fotograf

 

Forskellige butikker

 

A la carte resturang

 

 

Begrænset udvalg af aktiviteter både dag og nat i perioden 1. november – 1. maj Pools og vandland lukket.

 

Hotellet har ret til at foretage ændringer og fjerne aktiviteter fra programmet med kort varsel.

I før- og efterårsæsonen kan vejret påvirke udendørs aktiviteter såvel som nogle udendørs spisesteder.

Nøjagtige tider for mad og drikke og aktiviteter leveres af hotellet ved ankomst.

 

 

Seher Sun Beach

Værelserne

Dejlig indkvartering i hyggelige standardværelser og familieværelser. Standardværelserne har en dobbeltseng og en enkeltseng eller en sovesofa, der bruges som en ekstra seng. Familieværelserne ser ens ud, men i stedet for den ekstra seng er der en køjeseng i stedet.
Alle værelser har satellit-tv, minibar med vand ved ankomsten, aircondition. Telefon og pengeskab mod ekstra gebyr. Mindre altaner. Badeværelse med bruser og bruseniche, toilet, hårtørrer, toiletartikler.

Værelsestyper
Standardværelse til 3 personer + 1 baby
Familieværelse til 2 voksne og 2 børn i køjeseng

Room Fakta

Værelseskategorier inden for hotellet:
Standardværelser og familieværelser samt handicapværelser på anmodning

Standardværelse: 21m²:
Denne værelsestype kan rumme maks. 3 + 1 baby
En dobbeltseng og sovesofa.
Nogle værelser har en enkeltseng i stedet for sovesofa
Balkon 2,5 m² med 2 stole og 1 bord
Udsigt til poolen eller mod omgivelserne

Familieværelse 21m²:
Denne værelsestype kan rumme maks. 2 voksne og 2 børn
En dobbeltseng og en køjeseng
Balkon 2,5 m² med 2 stole og 1 bord
Udsigt til poolen eller mod omgivelserne
Bemærk, at standardværelser og familieværelser er af samme størrelse, men familieværelser har en køjeseng i stedet for ekstra seng.

Alle værelser har:
Satellit-tv,
Minibar med vand påfyldes hver dag
Pengeskab mod merpris
Telefon
Laminatgulv
Individuel klimaanlæg - Gratis
Badeværelse med bruser og brusekabine, håndbruser, toilet, hårtørrer, toiletartikler

Bemærk, at hotellet har 1 hovedbygning og 2 anneksbygninger. Anneksbygningerne har 2 etager og ingen elevator. I en blok, der indeholder omkring 15 værelser i hovedbygningen, kan du ikke komme med en elevator. De andre 2 blokke, hvor størstedelen af værelserne er placeret, kan nås med elevator.
Seher Sunbeach

AKTIVITETER


Hotellet har et aktivitetsteam, der arbejder med underholdning og aktiviteter på hotellet. Hotellet anvender såkaldt Soft Animation.
I løbet af dagen tilbydes et par forskellige sportsaktiviteter såsom vandgymnastik, aerobic og forskellige poolspil. 
I nærheden af stranden er der mulighed for vandsport med et eksternt selskab mod ekstra omkostninger.
Hotellet er arrangeret for at børnene kan hygge sig og for at have hænderne fulde. Der er blandt andet en stor legeplads, minidisco og et stort miniklubprogram inklusive skattejagt, ansigtsmaling, maling af T-shirts, poolspil og meget mere,
Bemærk ikke skandinavisk talende personale. Miniklubben er til børn mellem 4-12 år

Man har adgang til en vandrutsjebane med 2 baner, som holder åben et par timer om dagen, samt et fitnesscenter på hotellet Seher Resort.
Flere aftener om ugen tilbyder hotellet underholdning i form af forskellige shows med forskellige temaer.

Ovennævnte tilbydes i løbet af 1. maj - 31. oktober, dog kan nogle aktiviteter i før- og lavsæsonen på grund af vejrforhold eller for få deltagere blive annulleret.
 
Fra 1. november til 1. maj er aktiviteterne mere begrænsede. For eksempel er de udendørs pools lukkede, og man kan kun udføre begrænsede udendørs sportsaktiviteter, og de kan også indstilles på grund af vejrforhold. Miniklubben er lukket, og aftenunderholdning er i begrænset form. Der er en roligere atmosfære på hotellet i vintersæsonen, men hotellet har selvfølgelig underholdningspersonale, der arbejder og har tilpasset vintersæsonen og vejrforholdene.


Bemærk, at nogle aktiviteter kan være til en merpris.
 
For børnene

På Seher Sunbeach er børn i alderen 4-12 velkomne til den internationale børneklub, hvor det internationale aktivitetsteam sikrer, at børnene holdes travlt med sjove spil og aktiviteter, der er skræddersyet til dem.
Miniklubben, som er åben et par timer om dagen, tilbyder aktiviteter såsom ansigtsmaling, spille spil, maleri, se film og generelle spil. Aftenen afrundes med et minidisko, hvor børnene kan danse løs med deres nye venner.

Når du bor på Seher Sunbeach er du velkommen til at bruge søsterhotellet Seher Resort vandrutschebane og kan vælge mellem 2 forskellige skråninger. Vandrutsjebanen er åben et par timer om dagen.

På stranden, af uafhængige virksomheder, er der forskellige vandsport, såsom ringe eller bane efter båd, og jetski og mere.

Ovennævnte tilbydes i maj - november, dog kan visse aktiviteter i før- og lavsæsonen være aflyst på grund af vejrforhold eller for få deltagere.

Bemærk, at nogle aktiviteter kan være mod ekstra betaling.
 
SPA & wellness

Hotellet har et spa-center, hvor der er et klassisk tyrkisk bad, en såkaldt Hamam. Der kan du opleve den traditionelle behandling, der har eksisteret i mange tusinder af år.
Der er selvfølgelig også mange andre moderne behandlinger, som du kan forkæle dig med, såsom ansigtsbehandlinger, stenmassage, aromamassage, manikyr, pedikyr og meget mere.

Mange benytter også muligheden for at gå til frisøren og give sig selv en ny frisure, og de fleste mænd prøver en klassisk barbering med en barberkniv.
Alt i spa-centret koster ekstra.Tyrkisk Hamam
- Hvordan foregår det?

Det kan afvige lidt fra hamam til hamam, men normalt er det som regel:
Man kommer ind i hamam, der har en temperatur på omkring 45 grader klædt i badetøj. Du lægger dig ned på den store marmorsten, der ligger midt i hamam. Det hedder mavestenen. Derefter får du skrubbet med en speciel handske på for- og bagsiden af kroppen. På grund af fugt og temperatur åbner kroppens porer sig, og derfor bliver du meget renere på huden end med et almindeligt brusebad. Dernæst får du sæbevand og sæbe massage for at gøre dig endnu renere. Når det er færdigt, bliver du skyllet af og du forlader hamam for at komme dig i en hvilestol. Når du er klar, slutter hele sagen med en fuld oliemassage i kroppen, hvor led og muskler blødgøres.
Dette er utrolig afslappende og er en kanon start af ferien og bonussen vil være at du får en dybere tan, der holder længere.
Det er let at forstå, at næsten alle rejsende til Tyrkiet rejser til Hamam.
 
Seher Sunbeach hotel
Adresse: 07600 Evrenseki, Side / Antalya
Telefon: +90 242 763 86 90
Fax: +90 242 763 86 95
E-mail: info@seherhotels.com
www.seherhotels.com
I alt 184 værelser
5 og 2 etager 2 elevatorer
Byggeår: 1989
Sidst renoveret: 2005/2012 og lettere renovering 2018
3 bygninger / 5 blok
Åben hele året rundt
Accepterede kreditkort: Visacard og Mastercard
Daglig rengøring, skift og lagner skiftes hver tredje dag.
WIFI-fri i lobby områder
Klassifikation: 4 stjerner
All inclusive mellem 10:00 og 24:00

Seher-hoteller består af tre uafhængige hoteller, der ligger tæt på hinanden med et fælles strandområde. Seher Sunbeach ligger ved siden af Seher resort og har en lavere klassificering end sin søster hotel.

Restauranter og barer
1 Hovedrestaurant, der serverer morgenmad, frokost og middag i buffetform
2 A La Carte Restaurant - Ottoman og fisk
1 Strandbar - enklere snack og drikke på stranden fra 1. maj - 31. oktober
1 Patisseria - kaffe med selvbetjening og kage
1 Poolbar: 10.00 til 18.00 drinks og snacks
1 lobbybar: drikkevarer fra 10:00 til 16:00

Et besøg på en af A la carte-restauranterne kan benyttes en gang og skal reserveres på forhånd, når man ankommer til hotellet. Bemærk venligst at hotellet opkræver et serviceafgift for A la cart med EUR 5 pr. person. All inclusive mellem 10:00 og 24:00 med lokal alkohol og ikke-alkoholholdige drikkevarer. Efter 24:00 er alle drikkevarer og mad mod ekstra betaling - Importerede drikkevarer, friskpresset frugtsaft, flaskeholdige drikkevarer er altid mod ekstra gebyr

Fra 1. november til 1. maj er A la carte-restauranterne lukket.

Pools
1 hovedpool / 280 m²: / 140 cm dyb
1 børnepool / 8 m²: / 40 cm dyb - adskilt fra voksenpoolen

Du kan bruge vandrutschebanen på Seher Resort, som er åben 1. maj-31. oktober
Hovedpoolen er åben mellem 15. april og 31. oktober, men kan påvirkes af vejrforholdene i begyndelsen og slutningen af sæsonen.

Strand
Strandpromenaden og stranden ligger 70 m fra hotellets landgrænse. Stranden deles med søsterhoteller Seher Sunbeach og Seher Sun Palace
Stranden er lavvandet og er en sandstrand.
Strandbar med drikkevarer og snacks gratis for hotellets gæster
Liggestole med parasoller gratis.

Strandbaren er åben mellem 1. maj og 31. oktober, men kan påvirkes af vejrforholdene i begyndelsen og slutningen af sæsonen.

Aktiviteter
Spa med Hamam og alt mod ekstra omkostninger
Dagsaktiviteter inklusive vandgymnastik, aerobic, poolspil og konkurrencer
Aftenaktiviteter med live musik og shows
Konferencerum – mod ekstra gebyr
Frisør
Fotograf
Forskellige butikker
Gym med 10 maskiner - gratis. (tilgængelig på Seher Resort)
Vandsport i nærheden på stranden med eksternt selskab mod ekstra omkostninger.
Spillelokale PlayStation, billard, bowling osv. - mod ekstra omkostninger (tilgængelig på Seher Resort)
Miniklub med aktiviteter og legeplads - ikke skandinavisk talende personale - åben 1. maj - 31. oktober

Sundhed og sikkerhed

Værelset har en brandalarm, og hotellet har en brandalarm i henhold til love og forskrifter
Hotellet bruger et eksternt firma til køkken- og poolprøver. Der udtages daglige prøver af poolvand. Pool skilt og nødudgang skilte inden for hotelområdet samt elevator
Balkonrækværk højere end 110 cm og ingen mellemrum større end 12 cm

Afstand:

Side Centrum: 8 km
Lokalt centrum: 325 m Evrenseki Centrum
Andet centrum: 2,5 km Kumköy centrum
Bus: Uden for hotellet
Strand: 70 m
Nærmeste hospital: Anadolu 7 km
Nærmeste apotek: 300 m
Nærmeste hæveautomat: 300 m
Nærmeste bank: 7,5 km
Taxaer uden for hotellet eller receptionen kan ringe
Lufthavn: 65 km

Personlige udtalelser
- Susanne K - Kvalitetscontroller
Dette er den enkleste af de tre hoteller og er en overkommelig mulighed, da det stadig er så tæt på stranden og har adgang til den samme vandrutsjebane, strandbar og spillerum.
Det er også inden for gåafstand af cirka 2,5 km til Kumköy centrum enten langs vejen eller strandpromenaden. Og uden for hotellet kører bussen til Side hver 15 minutter i højsæsonen, hvilket gør det meget let at blive lidt længere ud, og du ikke føler det er for langt væk.
Kontakt os
Besked

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Dine noter er ikke leveret

Sender

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender