Labranda Blue Bay Resort

Dejligt familiehotel med gratis adgang til vandland
Labranda Blue Bay Resort passer familier, der ønsker at bo fredeligt, tæt ved stranden og med masser af plads til sjov og leg. Hotelområdet er stort, og der er masser af faciliteter, herunder spa med indendørs swimmingpool (kun adgang for +18 år), sauna, lille fitnessområde med cardiomaskiner, billard, bordtennis, tennis, 2 legepladser, beachvolley, vandsport og en animation team, der arrangerer lege, motionshold og underholdning. For de små er her legeplads og miniklub (ikke dansktalende, 4-12 år). Nogle aktiviteter/faciliteter mod betaling.

På Labranda Blue Bay Resort er flere swimming pools i den store have. På den anden side af gaden over for hotellet er der et dejligt vandland* med fem vandrutsjebaner, en piratbåd med vandrutsjebaner, vandplaskeområde og meget mere - og der er gratis adgang for hotellets gæster *.

Hotellet har et par barer, to buffet-restauranter, samt tre a la carte restauranter med henh. burgerhus, italiensk og græsk, der kan benyttes én gang gratis efter eget valg i løbet af opholdet. Her er også cafeteria mod betaling. Hotellet ligger i et område, hvor der mest er større All Inclusive-hoteller, restauranter og butikker.

Værelserne
Værelserne i hovedbygningen er flot indrettet i lyse farver. Alle værelser har klinkegulve, minibar (vand ved ankomst), satellit-tv, aircondition (centralstyret), sikkerhedsboks, kedel (på anmodning) og balkon eller terrasse. Bemærk, badeværelserne har badekar med bruser eller en brusekabine samt toilet og hårtørrer. Værelserne i anneksbygningen (garden) er noget enklere indrettet. Disse værelser ligger i et roligere område omgivet af grønne områder.
Standardværelse have-udsigt anneks (22 m2) med plads til 3 personer. Værelset er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og ekstra opredning er på sofa eller normal seng. Placeret i anneksbygningen.
Standardværelse delvis havudsigt (25 m2) med plads til max 3 personer. Placeret i hovedbygningen. Værelset er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for en ekstra opredning på sofa eller normal seng.
Superiorværelse have-udsigt (25 m2) med plads til 3 personer. Værelset er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Placeret i enten anneksbygning eller hovedbygningen.
Familieværelse (26 m2) for op til tre voksne eller to voksne med to børn under 12 år. Disse værelser består af to soveværelser med en halvvæg i mellem og et badeværelse. Placeret i anneksbygningen.
Familieværelse (have- eller havudsigt) (27 m2) for op til fire personer (hvoraf mindst ét barn under 12 år). Disse værelser består af et soveværelse med en dobbeltseng og en stue med sovesofa. Havudsigt mod tillæg. Placeret i hovedbygningen.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Labranda Blue Bay Resort tilbyder ikke handicapvenlige værelser. Hotellet har dog ramper rundt på området, men kun elevator i hovedbygningen. Hotellets nærområde har et generelt fladt terræn.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Turist/strandområde med lokal trafik. Lyd fra overflyvninger og fra hotellets poolområde og underholdning kan opfattes som forstyrrende. Bygget i 1978-1988, renoveret i 2009 og i vinteren 2016/17 (anneks samt værelser). I alt 478 værelser fordelt på en hovedbygning, en anneksbygning og flere rækkehus-lignende klynger (bungalows). Elevator kun tilgængelig i hovedbygningen, de andre bygninger har kun en eller to etager. Anneksbygning ligger omkring 200 meter væk fra hovedbygningen. Konferencefaciliteter. Poolhåndklæder til rådighed. Der er gratis wifi på hotellets område og internetcafe mod betaling. Aircondition i hovedbygningen er centralt styret og startes normalt medio juli til midten af september med tidsbegrænsninger. *Badelandet er ikke drevet af hotellet, men der er fri adgang for hotellets gæster. Nogle vandrutsjebaner er fra 12 år andre 15 år, også et område med vandrutsjebaner for mindre børn.

Græsk skat på Overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette. 

Kontakt os
Besked

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Dine noter er ikke leveret

Sender

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender