LRS Port River Hotel & Spa

Port River hotel & Spa

Port River Hotel & Spa er et stort 5-stjernet hotel, hvor du finder alt, hvad du behøver for en behagelig ferie til sydens sol. Her er pool, tæt på stranden, smukke omgivelser, All Inclusive og mange aktiviteter. Hotellets bygning ligner et stort skib, der er skønt beliggende med udsigt til den smaragdgrønne Manavgat-flod og med Middelhavet på den anden side. Omkring er grønne områder og ca. 9 km til Side.
Med to poolområder og ca. 300 m til stranden er der rig mulighed for at bade og slappe af på solsengen. Port River Hotel & Spa har et stort poolområde med pool og børnepool og et vandland med 6 vandrutsjebaner. Den herlige strand ud til Middelhavet kommer du til via en sti gennem et lille skovområde – eller du kan tage hotellets shuttleservice. På stranden er solsenge og strandbar til rådighed.
For mange er en god ferie et mix af afslapning og aktiviteter. Og aktiviteter er der nok af på Port River Hotel & Spa. Vil du forkæle dig selv, kan du tage i spacentret. På stranden kan du lave vandsport. I fitnessrummet kan du holde dig i form. På hotellet er også et aktivitetsteam, der sørger for underholdning, og om aftenen arrangeres shows og flotte forestillinger.
For børn er en børneklub (ikke skandinavisktalende personale), legeplads og mini disko.
Dit ophold er med Ultra All Inclusive, så du har adgang til drikkevare 24 timer i døgnet, og udover strandbaren er flere barer, snacks-barer og en hovedrestaurant, der serverer dagens måltider, hvor du kan nyde internationale og tyrkiske retter. Velbekomme.

Værelserne
Moderne, stilfulde og komfortable værelser i lyse farver. Standardværelser har dobbeltseng, og værelser med plads til 3 personer har derudover en enkeltseng. Familieværelser består af to rum med forbindelsesdør. Et rum har dobbeltseng, og det andet har to enkeltsenge. Enkelt seng til barn er muligt at indsætte ekstra. Hvert rum har badeværelse, aircondition, minibar og balkon.
Alle værelser har telefon, minibar (fyldes dagligt), aircondition, sikkerhedsboks, satellit-tv og laminatgulv. Badeværelser har bruser, toilet og hårtørrer. Balkon. Handicapvenlige værelser til rådighed på anmodning.

Værelsestyper
Standardværelser med plads til max 2-3 personer 
Familieværelser med plads til max 4 voksne

Øvrigt
Hotellet består af en bygning på 6 etager. 406 værelser. Bygget i 2015 og renoveret løbende. Elevator. Sikkerhedsboks. Sommer 1 april-31 oktober: Ultra All Inclusive 24 timer i døgnet og mad på bestemte tidspunkter. Vinter 1 november-31 marts: All Inclusive mellem 10:00-24:00 og mad på bestemte tidspunkter. Præcise tidspunkter for mad og drikke leveres af hotellet ved ankomst. Ca. 300 m til stranden – sandstrand med små sten. Solsenge, parasoller, mad og drikke ved stranden er inkluderet. Ændringer i indholdet kan variere i løbet af sæsonen eller udgå i lavsæsonen. Hotellet accepterer Visa og MasterCard. Hotellet har frisør, fotograf og enkelte butikker (mod betaling). Titriyengöl centrum 2 km. Side centrum 9 km. Lokal bus 500 m. Musik ved poolområdet kan være forstyrrende. Turist/naturområde udenfor byområde.

Bemærk venligst, at hotellet har et mindre udvalg af All Inclusive mellem 31 oktober-1 marts, herunder udendørs aktiviteter og udendørs serveringer, pga. vejrforholdene.

Tripadvisor-bedømmelser fra rejsende
1081 Anmeldelser

Værelserne

Moderne, stilfulde og komfortable værelser i lyse farver. Standardværelser har dobbeltseng, og værelser med plads til 3 personer har derudover en enkeltseng. Familieværelser består af to rum med forbindelsesdør. Et rum har dobbeltseng, og det andet har to enkeltsenge. Enkelt seng til barn er muligt at indsætte ekstra. Hvert rum har badeværelse, aircondition, minibar og balkon.
Alle værelser har telefon, minibar (fyldes dagligt), aircondition, sikkerhedsboks, satellit-tv og laminatgulv. Badeværelser har bruser, toilet og hårtørrer. Balkon. Handicapvenlige værelser til rådighed på anmodning.

Værelsestyper
Standardværelser med plads til max 2-3 personer
Familieværelser med plads til max 4 voksne

Værelsestyper på hotellet:
Standardværelser og familieværelser samt handicapvenlige værelser.

Standardværelser: 16-27m²:
Denne værelsestype har plads til max 2-3 personer
Værelset har en dobbeltseng, og i værelser til 3 personer er der derudover en enkeltseng.
Balkon med 2 stole og 1 bord.
Udsigt til pool, flod, sø eller hav.

Familieværelser: 45m²:
Denne værelsestype har plads til max 4 voksne
Værelset består af to rum med dør. Et rum har dobbeltseng, og det andet har to enkeltsenge. Der er mulighed for ekstra seng til barn. Begge rum har badeværelse, aircondition, minibar og balkon.
Balkon med 2 stole og 1 bord.
Udsigt til pool, flod, sø eller hav.

Handicapvenlige værelser: 27m²:
Denne værelsestype har plads til max 2 voksne + 1 baby
Værelset har dobbeltseng
Badeværelse er tilgængelig med kørestol.
Balkon med 2 stole og 1 bord.
Udsigt til pool, flod, sø eller hav.

Alle værelser har:
Satellit-tv
Minibar – fyldes ved ankomst
Sikkerhedsboks
Telefon
Laminatgulv
Split aircondition
Badeværelser har bruser, toilet, hårtørrer og toiletartikler

Port river hotel & spa
Mad

Morgenmad – Blandede retter fra et buffetbord

07:00-10:00

Sen morgenmad - Mindre udvalg og ingen varme retter

10:00-10:30

Frukost – Blandede retter fra et buffetbord

12:30-14:30

Middag - Blandede retter fra et buffetbord

18:30-20:30

Aftensuppe - Suppe med enklere tilbehør

23:30-24:00

Patisserie – Kaffe/te og kager og bagværk

16:00-17:00

Snacks - fastfood i strandbaren ex kebab, frikadeller, fisk (1 apr-31 okt)

12:00-15:00 (ikke åben 31 okt-1 apr)

Snacks - fastfood i gadebistro ex tyrkisk pandekage, vafler (1. apr-31. okt)

14:30-16:00 (ikke åben 31 okt-1 apr)

Is - (1 apr-31 oct)

11:00-22:00 (ikke åben 31 okt-1 apr)

Natsnacks - enkle retter og tilbehør (1. apr-31. okt)

00:00-07:00 (ikke åben 31 okt-1 apr)

A la carte –  Fisk eller kød (1. apr-31. okt)

19:00-21:00 (ikke åben 31 okt-1 apr)

Glutenfri mad er tilgængelig efter anmodning

 

Drikke

 

Lobbybar - Lokal alkohol og sodavand. Noget importeret alkohol er inkluderet 1. apr-31. okt. Varme drikke

10:00-00:00

Discobar - Lokal alkohol og sodavand

23:00-00:00

Restaurangbar - Lokal alkohol og sodavand

I forbindelse med maden

Poolbar - Lokal alkohol og sodavand (øl, vin)

24 timer (ikke åben 31 okt-1 apr)

Strandbar - Lokal alkohol og sodavand (øl, vin)

10:00-18:00 (ikke åben 31 okt-1 apr)

Ultra All inclusive med mad 24 timer i døgnet i perioden 1. apr-31. okt med lokale og nogle importerede drikkevarer og mad på bestemte tidspunkter
All inklusive mellem 10:00-24:00 i perioden 1. nov- 31. okt og indendørs servering samt kun lokale drikkevarer (ikke importeret alkohol)
Bemærk venligst, at kun visse importerede drikkevarer er inkluderet (apr-nov), alle andre, friskpresset frugtjuice og drikkevarer på flaske koster ekstra til enhver tid.
Et besøg på en af A la carte-restauranterne kan benyttes én gang og skal bestilles på forhånd ved ankomst til hotellet. (ikke åben 1 nov - 1 apr)
I begyndelsen af sæsonen kan udendørsservering, pools og stranden være lukket på grund af vejrforhold

Inkluderet gratis

Mod merpris

Aircondition

Behandlinger i hamam

Dagsaktiviteter med eksempler på vandgymnastik, aerobic, poolspil og konkurrencer

Frisør

Aftenaktiviteter med levende musik og shows

Vandsport på stranden

Beach volleyball og boccia

Telefon/Fax samt Renseri / vaskeri

Solsenge og parasoller på stranden

Fotograf

WIFI over hele hotelområdet

Gameroom med playstation og billard

Bordtennis

Forskellige butikker

Gym

Miniklub for børn 04-12 år, ikke-skandinavisktalende

Pengeskab

Bemærk venligst, at hotellet har et mindre udvalg af All inklusive indhold mellem 1. november - 31. marts da udendørs aktiviteter mad/drikke servering og faciliteter i denne periode ikke kan benyttes på grund af vejrforhold.
Hotellet forbeholder sig retten til at foretage ændringer og fjerne aktiviteter fra programmet med kort varsel.
I for- og efterårssæsonen kan vejret påvirke udendørsaktiviteter samt visse former for madservering udendørs.
Præcise tidspunkter for mad og drikke samt aktiviteter oplyses af hotellet ved ankomst.
Hotellet tillader pænt tøj, såkaldt dresscode. Badetøj i restauranten er ikke tilladt.

Aktiviteter

Port River Hotel & Spa har et aktivitetsteam, der sørger for underholdning og aktiviteter i løbet af dagen, så dit ophold aldrig bliver kedeligt, eller du trænger til at komme op af solsengen.
I løbet af dagen arrangeres forskellige sportsaktiviteter som gymnastik, aerobic, step og aktiviteter i poolen. Vil du træne på egen hånd, har hotellet også fitnessrum. På stranden er det muligt at spille beachvolley og boccia – eller hos eksternt firma at lave forskellige former for vandsport på havet (mod betaling).
Flere aftener om ugen arrangerer hotellet shows og underholdning. I højsæsonen er det muligt at deltage i disco eller beach party.
For børn er en børneklub, der er åben et par timer om dagen. Her laver de aktiviteter som ansigtsmaling, spiller spil, tegner og andre generelle lege. Der er også en udendørs legeplads. Børneklubben er for 4-12 år og er med ikke skandinavisktalende personale.
Port River Hotel & Spa har aquapark-område med pool med 6 vandrutsjebaner, hvor gæster kan få lidt fart og vind i håret. For de yngste gæster er en separat børnepool.

Ovenstående tilbydes i løbet af 01.04 - 31.10, men visse aktiviteter i for- og lavsæsonen kan på grund af vejrforhold eller for få deltagere blive aflyst.I perioden 1.11 til 01.04 tilbydes fitnesscenter og bordtennis, billard og dart. Hotellets animationsteam anvender såkaldt soft animation med noget levende musik nogle aftener og diskotek.
Bemærk venligst, at nogle aktiviteter kan være mod betaling.

For børn

Port River Hotel & Spa er et børnevenligt hotel, hvor de godt ved, at når børnene er glade, er forældrene glade. Derfor har de masser af aktiviteter, der er tilpasset både de yngste og ældre børn.
Hotellet har et vandland med 6 vandrutsjebaner, der er åben et par timer om dagen, og separat børnepool.
Den internationale børneklub, der ikke har skandinavisktalende personale, er for børn i alderen 4-12 år. Her laver det engagerede team en masse børnevenlige aktiviteter og lege, så børnene er godt underholdt. De laver bl.a. ansigtsmaling, maler, ser film og spiller spil. Børneklubben er åben et par timer om dagen. Nærved ligger en udendørs legeplads.
Om aften kan børn i alle aldre – og deres forældre – deltage i børnedisko, hvor det er muligt at danse og have det sjovt med andre børn.
For de lidt ældre børn er et område på hotellet med Playstation og billard.
Ovenstående aktiviteter er åbne mellem 1. april - 31 oktober, men nogle aktiviteter kan i lavsæsonen (forår og efterår) være lukket på grund af vejrforholdene eller for få deltagere. Vandland åbner i maj.

Bemærk venligst at nogle aktiviteter er mod betaling.

 

SPA & Wellness

Port River Hotel & Spa har et stort og godt spaområde, hvor du bl.a. kan nyde et tyrkisk bad – også kendt som hamam. Den traditionelle behandling, der har eksisteret i mange tusinder af år, giver stor selvtilfredshed og er skøn for huden.
Hotellets spa tilbyder også andre moderne behandlinger, og du kan forkæle dig selv med bl.a. ansigtsbehandlinger, massage, manicure, pedicure osv. Der er også saunaområde, og hotellets indendørspool ligger her også.
Mange benytter også muligheden til at gå til frisøren for at få en ny frisure, og mænd kan blive barberet på traditionel måde med barberkniv.

Alle behandlinger er mod betaling.

Tyrkisk hamam – hvordan foregår det?
Det kan variere fra hamam til hamam, men normalt foregår hamam sådan:
Iklædt badetøj (eller et pestamal håndklæde) kommer du ind i hamammen, der har en temperatur på omkring 45 grader. Du lægger dig ned på den store marmorsten, der ligger midt i hamam. Den kaldes mavestenen. Derefter bliver du skrubbet med en speciel handske på for- og bagsiden af kroppen. Temperaturen og fugten i rummet åbner kroppens porer, og derfor bliver du meget renere på huden end med et almindeligt brusebad. Du bliver sæbet ind og får en sæbe-massage for at gøre dig endnu renere. Efterfølgende bliver du skyllet af, og du forlader hammamet og kommer til et hvileområde med loungebed. Når du har slappet af og er klar til næste step, slutter det hele af med en oliemassage, hvor led og muskler blødgøres. Hamam er utroligt afslappende og gør huden blød og fin. Det er godt at starte med på ferien, for du vil kunne opleve at opnå en dybere tan, der holder længere.

Med sådan en skøn behandling er det let at forstå, at mange rejsende foretrækker at besøge et hamam, når de rejser til Tyrkiet.

LRS Port River Hotel & SPA
Adresse: Titreyengöl Mevkii 07600 - Side
Telefon: +90 242 744 15 50
Fax: +90 242 744 15 70
Email: info@portriverhotel.com
www.portriverhotel.com
406 værelser i alt
6 etager 6 elevatorer
Byggeår: 2015
Senest renoveret: løbende
1 bygning og 1 blok
Åbent hele året
Accepterede betalingskort: Visa og MasterCard
Daglig rengøring, sengetøj og håndklæder skiftes hver tredje dag.
Wifi – gratis på hele hotelområdet
Officiel hotelklassificering: 5 stjerner
Vores hotelklassificering: 5 stjerner
Ultra All Inclusive 24 timer i døgnet om sommeren i perioden 1 april-31 oktober

All Inclusive mellem 10:00-24:00 om vinteren i perioden 1 november - 1 april

Restauranter og barer
1 hovedrestaurant der serverer morgenmad, frokost og aftensmad i buffetstil.
2 A la carte restauranter – Fisk og kød (ikke åbent 1 nov - 1 april)
1 Snackbar (ikke åbent 1 nov - 1 april)
1 cafeteria
1 Lobbybar
1 Poolbar (ikke åbent 1 nov - 1 april)
1 Strandbar (ikke åbent 1 nov - 1 april)

Ultra All Inclusive 24 timer i døgnet og mad på bestemte tidspunkter om sommeren i perioden 1 april-31 oktober og mellem 1 nov - 31 marts gælder All inklusive mellem 10:00-24:00 og mad på bestemte tidspunkter. Læskedrikke, et udvalg af importerede (april-nov) drikkevare og lokal alkohol er inkluderet. Andre importerede drikkevarer, friskpresset juice og drikkevare på flaske er altid mod tillæg.
Et besøg i en af a la carte-restauranterne kan benyttes én gang og skal bestilles på forhånd.

Pool
1 hovedpool / 700m² / 140 cm dyb
1 pool med 6 vandrutsjebaner / 85m² / 140 cm dyb - åben et par timer om dagen i maj-oktober
1 børnepool / 25m² / 34 cm deep - Separat placeret fra hovedpoolen
1 indendørs pool - 76m² / 140 cm dyb – opvarmet november-april
1 indendørs børnepool / 15m² / 35 cm dyb – del af voksenpoolen, adskilt med hegn.

Udendørspool og børnepool er åbne april-november. Vandrutsjebaner er åben et par timer om dagen maj-oktober. Det kan ændre sig i starten og slutningen af sommersæsonen afhængigt af vejret.
Pool/strand-håndklæde er gratis.

Strand
Hotellet ligger 300 m fra stranden. Du kommer til stranden via en gåtur gennem en lille fyrreskov, men hotellet har også transport. Sandstrand med sand og små mindre sten. Det bliver ret hurtigt dybt.
Strandrestaurant og tilhørende bar samt liggestole med parasoller gratis.
Stranden med restaurant er lukket i vintersæsonen (1. nov-1. apr.)

Aktiviteter
Spacenter med hamam og sauna
Fitnessrum
Daglige aktiviteter som vandgymnastik, gymnastik, lege i poolen og konkurrencer
Aftenunderholdning med musik og shows
Fotograf
Enkelte butikker
Vandsport på stranden – mod betaling
Børneklub (4-12 år) med indendørs og udendørs legeplads. Ikke skandinavisktalende personale.
Spillerum med billard og PlayStation
Konferencerum med teknisk udstyr
Nogle aktiviteter kan i lavsæsonen være lukket pga. vejrforholdene eller for få deltagere.
Bemærk venligst at nogle aktiviteter er mod betaling.

Sundhed og sikkerhed
Værelserne har brandalarmer, og hotellet har brandalarmer i henhold til love og regler.
Hotellet anvender et eksternt firma til køkken- og poolprøver. Daglige poolvandsprøver bliver taget. Poolskilte og nødudgangsskilte er markeret på hotellets område og elevatorer.
Balkongelænder er højere end 110 cm, og ingen mellemrum er større end 12 cm.

Handicaptilgængelighed
Hotellet har 3 handicapværelser til højst 2 personer. Rummet har tilpasset badeværelse og bredere dør. Du kan komme rundt på hotellet via en elevator og ramper. Almindelig metalstige i poolen.

Afstand til:
Lokalt centrum: 2 km –Titriyengöl
Side centrum: 9 km
Bus: 500 m
Strand: 300 m
Nærmeste hospital: Anadolu 10 km
Nærmeste apotek: 2 km
Nærmeste ATM/hæveautomat: 2 km
Nærmeste bank: 11 km
Taxi: udenfor hotellet eller receptionen kan ringe efter en taxi
Antalya lufthavn: 75 km
Gazipasa lufthavn: 105 km
Transfertid fra Antalya lufthavn til første hotel i Side er ca. 1 time. Da hotellet ligger lidt uden for Side, kan du forvente en lidt længere transfertid.

Personlig bedømmelse - Susanne K - Kvalitetsmanager
Formet som et stort skib ligger Port River Hotel & Spa fint i landskabet mellem Manavgat-floden og Middelhavet. Hotellet har alt til din ferie – pool, tæt på strand, All Inclusive og masser af aktiviteter. Og så er det nemt at komme til feriebyen Side med lokal bus.

Kontakt os
Besked

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Dine noter er ikke leveret

Sender

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender

Kampagne