Eva Suites Hotel

Familiedrevet hotel med en indbydende atmosfære
Eva Suites er et virkelig populært lejlighedskompleks med All Inclusive-koncept med mange tilbagevendende gæster. Hotellet ligger godt i gåafstand til de fleste ting. Eva Suites er et lille og hyggeligt hotel i typisk græsk stil med hvide huse og blå døre, pænt indrammet af blomstrende bougainvillea, grønne plæner og palmer. Her er to poolområder med en poolbar, som serverer drikkevarer (gratis til kl. 23), dagens tre hovedmåltider indtages i hovedrestauranten. I poolbaren kan snacks tilkøbes i løbet af dagen.

Inden for gåafstand er centrum af Agia Marina, hvor der både er restauranter og mulighed for shopping. Et lille supermarked og ATM (hæveautomat) er 20 meter væk. Den offentlige sandstrand ligger også nær hotellet. Her er solstole og parasoller mod betaling.

Lejlighederne
Lejlighederne er forholdsvis enkle og varierer i størrelse og design, men klassisk græsk i sin indretning.
Et-værelses lejlighed (til 1-3 personer, 20-30 m2) med kombineret sove- og opholdsstue. Mulighed for ekstra seng. Lejlighederne på 20 m2 har ikke tekøkken, kun lille køleskab.
To-værelses lejlighed (til 2-4 personer, 45 m2) med soveværelse og stue. Mulighed for en eller to ekstra senge. Et par lejlighederne har ikke tekøkken, kun lille køleskab.
Tre-værelses lejlighed (til 4-6 personer 65 m2) med stue / tekøkken og to soveværelser.
Hvert værelse har en queen size seng eller to separate senge, med mulighed for en eller to ekstra senge (sovesofa). De fleste lejligheder har tekøkken med grundlæggende køkkenredskaber, kedel og kaffemaskine (lånes i reception), køleskab og kogeplader.
Alle lejligheder har balkon eller terrasse, lille sikkerhedsboks (ca. 20 euro/uge) og flisebelagt gulv. Der er kun aircondition i soveværelse. Badeværelset har et brusebad og toilet (hårtørrer kan lånes i receptionen).

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Nej. Hotellet har ikke handicapvenlige værelser til rådighed, og selvom hotellet har ramper til rådighed, er det ikke tilpasset kørestole. Her er heller ingen elevator til rådighed.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Turistområde med passerende trafik og gadeliv, der kan opfattes som forstyrrende. Flere trapper og niveauforskelle på området. Bygget i 2000 med løbende, årlige renoveringer. I alt 55 lejligheder fordelt på syv bygninger á 3 etager. Ingen elevator. Hotellet har mikrobølgeovne, som gæster kan låne. Wifi i lobby og poolområde uden beregning. For at komme til stranden, skal man krydse en trafikeret vej. All Inclusive gælder ikke på stranden.

Græsk skat på Overnatning

Pr. 1. januar 2018 indfører Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2* : 0,50 € | Kat 3* : 1,50 € | Kat 4* : 3,00 € | Kat 5* : 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette. 
Kontakt os
Besked

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Your notes not provided

Sender

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender