Doganay Beach Club

Beach Club Doganay Hotel

Beach Club Doganay hotel er et moderne, All inclusive familiehotel. Hotellet består af en stor bygning ud mod havet. Alle værelser har delvis havudsigt eller direkte havudsigt og giver en afslappende følelse. Stranden er på den anden side af vejen, og af sikkerhedsmæssige årsager er der en fodgængertunnel under vejen, der giver dig mulighed for at gå frit mellem hotellet og stranden.

I hotellets pool område finder du en swimmingpool, børnepool og vandrutschebaner, liggestole og parasoller. Her kan du dase i solen eller deltage i aktiviteter i løbet af dagen.
Hotellets underholdningspersonale organiserer aktiviteter og underholdning for både børn og voksne. Her tilbydes du forskellige vandlege og træningskurser.
Da dette er et familiehotel, er der naturligvis også en børneklub, hvor glade, internationale aktivitetsguider sørger for, at børnene også har en uforglemmelig ferie. Her er mange sjove faciliteter og muligheden for at møde andre børn. Børneklubben er til alle børn i alderen 4-12 år.

Med All Inclusive inkluderet i prisen har du alt hvad du har brug for af mad og drikke i løbet af din ferie. Buffeter serveres i hovedrestauranten, morgen, middag og aften. I løbet af dagen tilbydes der forskellige typer snacks. Hotellet har en strandrestaurant, der serverer mad og gør det nemt at opholde sig ved havet hele dagen. Alle lokale drikkevarer er inkluderet i prisen.
Hvis du vil holde dig i form, har hotellet et motionscenter, eller du kan udfordre andre rejsende med tennis. I de dage, hvor du føler dig forkæle dig selv, anbefales et besøg i hotellets spa-afdeling.

Beach Club Doganay hotel ligger omkring 3 km fra Konakli centrum, hvor du finder butikker og restauranter. Alanya centrum ligger omkring 8 km væk, og du kan nemt komme dertil med en bus, der kører fra hovedvejen.

Værelserne

Dejlige og lyse værelser i varme toner med enten delvis havudsigt eller direkte havudsigt. Standardværelserne har en dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for en sammenklappelig ekstra seng til højst 3 personer. Familieværelserne består af 2 værelser, det ene med en dobbeltseng og det andet med 2 enkeltsenge.
Alle værelser har telefon, minibar fyldt med vand, te bakke med kedel, aircondition, satellit-tv, parketgulv. Pengeskab mod ekstra gebyr. Badeværelse med badekar, toilet og hårtørrer. Balkon. Handicaprum på anmodning.

Værelsestyper

Standardværelse til højst 3 personer inklusive baby
Familieværelse til max 4 personer + 1 baby

Øvrige

Hotellet består af en bygning på 7 etager. 380 værelser. Bygget i 2014 og kontinuerligt renoveret. Elevator. Pengeskab mod ekstra gebyr. Den indendørs pool opvarmes i vintersæsonen, All inclusive mellem 10:00 og 24:00 og mad til bestemte tidspunkter. Nøjagtige tider for restaurant og barer annonceres ved ankomsten til hotellet. Liggestole, parasoller, mad og drikke på stranden er inkluderet. 100 m til stranden, grov sandstrand. Ændringer i indhold kan forekomme i løbet af sæsonen såvel som i lavsæsonen. Hotellet har også en frisør, fotograf og butikker. Hotellet accepterer Visa og Mastercard. Konakli centrum 3 km. Alanya centrum 8 km. En lokal bus er uden for hotellet. Turist / byområde med trafik der kan forstyrres. Strand- og hotelområde uden for byområdet nær hovedvejen.
Det er vigtigt at bemærke, at udvalget af aktiviteter og mad er forskelligt mellem 1. maj - 31. oktober og fra 1. november - 31. april - se under hver fane.

Club Beach Doganay hotel

Mad

Morgenmad – Blandede retter fra et buffetbord

07:00-10:00

Sen Morgenmad - Mindre udvalg og ingen varme retter

10:00-11:00

Lunch – Blandede retter fra et buffetbord

12:30-14:00

Middag- Blandede retter fra et buffetbord

18:30-21:00

Snacks- (strand-og poolbar)

11:00-17:00

Gözleme - tyrkiske pandekager

12:30-16:00

Cafe– Kager og kaffe med selvbetjening

11:00-17:00

Natsuppe – Suppe med enklere tilbehør

23:00-00:00

Natsnacks –sandwich for eksempel

00:00-06:00

A la carte – Mediterranian, Tyrkiskeller fisk, mod et fast serviceafgift

19:00-21:00 Skal reserveres ved ankomst til hotellet

Drikke

Lobbybar- Lokal alkohol og læskedrikke

09:00-24:00

Poolbar -Lokal alkohol og læskedrikke

10:00-18:00

Strandbar- Lokal alkohol og læskedrikke

10:00-18:00

Florabar – Lokal alkohol og læskedrikke

10:00-02:00

Restaurantbar -Lokal alkohol og læskedrikke

i forbindelse med maden

Dette hotel inkluderer All inclusive til drinks mellem 10: 00-24: 00 og mad til bestemte tidspunkter.Bemærk, at importerede drikkevarer og friskpresset frugtsaft koster ekstra på alle tidspunkter.Et besøg på en af A la carte-restauranterne kan benyttes en gang og skal reserveres på forhånd, når man ankommer til hotellet. Hotellet opkræver et ekstra gebyr for A la Carte-restauranten.1. november - 1. maj, alt inklusive er mere begrænset sammenlignet med sommersæsonen. Udendørs spisning, svømmebassiner og stranden er lukket på grund af vejrforhold.

Inkluderet uden beregning

Mod ekstraomkostninger

Sauna og hamam (gå ind i)

Behandlinger i hammam

Dagsaktiviteter inklusive vandgymnastik, aerobic, poolspil og konkurrencer

A la carte restaurant

Aftenaktiviteter med live musik og show

Frisør

Poolhåndklæde en gang (mod depositum)

Pengeskab

Liggestole og parasoller på stranden

Telefon/Fax

WIFI i hotelområdet

Renseri / vaskeservice

Bordtennis

Billard

Fitness

Fotograf

Miniklub til børn 4-12 år, ikke skandinavisk talende

Forskellige butikker

Håndklæde skift

Visse dele i miniklubben

Begrænset udvalg af aktiviteter både dag og nat i perioden 1. november – 1.maj
Hotellet har ret til at foretage ændringer og fjerne aktiviteter fra programmet med kort varsel.
I sæsonen før og efter, kan vejret påvirke udendørs aktiviteter såvel som noget udendørs spisning.
Nøjagtige tider for mad og drikke og aktiviteter leveres af hotellet ved ankomst.

Værelserne
Dejlige og lyse værelser i varme toner med enten delvis havudsigt eller direkte havudsigt. Standardværelserne har en dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for en sammenklappelig ekstra seng til højst 3 personer. Familieværelserne består af 2 værelser, det ene med en dobbeltseng og det andet med 2 enkeltsenge.
Alle værelser har telefon, minibar fyldt med vand, tebakke med kedel, aircondition, satellit-tv, parketgulv. Pengeskab mod ekstra gebyr. Badeværelse med badekar, toilet og hårtørrer. Balkon. Handicaprum på anmodning.

Værelsestyper
Standardværelse til højst 3 personer inklusive baby
Familieværelse til max 4 personer + 1 baby
Værelseskategorier inden for hotellet:
Standardværelser og familieværelser samt handicap værelser på anmodning.

Standardværelse: 26m²:
Denne værelsestype kan rumme maks. 3 personer inkluderet baby
Værelset har en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt muligheden for en sammenklappelig ekstra seng
Balkon med 2 stole og 1 bord
Delvis havudsigt eller direkte havudsigt

Familieværelse: 44m²:
Denne værelsestype kan rumme maks. 4 personer + 1 baby
Værelset består af to soveværelser, det ene med en dobbeltseng og det andet med 2 enkeltsenge
Balkon med 2 stole og 1 bord
Havudsigt

Alle værelser har:
Satellit-tv
Minibar med vand ved ankomsten
Pengeskab til merpris
Kedel og tebakke
Telefon
Parketgulv
Individuel klimaanlæg - Gratis
Badeværelse med separat badekar, håndbruser, toilet, hårtørrer, toiletartikler
 
AKTIVITETER

Hotellet har et aktivitetsteam, der arbejder med underholdning og aktiviteter på hotellet. I løbet af dagen tilbydes forskellige sportsaktiviteter såsom gymnastik, aerobic og step samt forskellige poolspil. På stranden arrangerer hotellet beachvolley et par gange om ugen. For dem, der ønsker at holde sig i form på egen hånd, er der også adgang til fitnesscenter og tennis. I nærheden af stranden er der mulighed for vandsport med et eksternt selskab mod ekstra betaling.

For børnene er der en miniklub, der er åben et par timer om dagen og tilbyder aktiviteter såsom ansigtsmaling, spille spil, maleri, se film og generelle spil. På miniklubben er der et stort område med udendørs legeplads, og der er trampoliner og et elektrisk tog mod ekstra betaling. Miniklubben er international og ikke med skandinavisk personale.
Hotellet har en vandrutsjebane med 3 nedfarter, der er åbne et par timer om dagen.
Flere nætter om ugen tilbyder hotellet underholdning i form af forskellige shows med forskellige temaer, og for dem, der vil danse under måneskin, arrangeres der et udendørs diskotek i højsæsonen.

Ovennævnte tilbydes i maj - november. Dog kan visse aktiviteter i for- og lavsæsonen udgå, på grund af vejrforhold eller for få deltagere.
Bemærk, at nogle aktiviteter kan være til en merpris.
For børnene

Beach Club Doganay-hotel har internationalt personale, der er klar til at sikre, at børnene også får deres ferie mindeværdig med det, børnene synes er sjovt.

I miniklubområdet arrangeres alt for, at børnene kan nyde og møde jævnaldrende fra andre lande. Her finder du klubhuset, som er åbent et par timer om dagen og tilbyder aktiviteter såsom ansigtsmaling, spille spil, maleri, se film og almindelige spil. Der er også en legeplads, en minipool til de yngste børn samt en trampolin og små karuseller.De fleste dage i ugen afrundes aftenen med et minidisko, hvor børnene danser med deres nyligt fundne venner.

Et andet populært sted, hvor du kan finde børnene i den solrige ferie er ved vandrutsjebanen. På Beach Club Doganay-hotel er der en Aquapool med en vandrutschebane med tre skråninger, der forbliver åben et par timer om dagen.
Uanset alder er Gameroom et andet populært hangout, hvor børnene har travlt med forskellige spil. Der er også billard.

I miniklubben er du velkommen, når du er mellem 4 og 12 år gammel. Ovennævnte tilbydes i maj - november, dog kan visse aktiviteter i før- og lavsæsonen være aflyst på grund af vejrforhold eller for få deltagere.


Bemærk, at nogle aktiviteter kan være mod ekstra betaling
 
Doganay

SPA & Wellness

Hotellet har et klassisk tyrkisk bad, en såkaldt Hamam. Her kan du opleve den traditionelle behandling, der har eksisteret i mange tusind år.
Der er naturligvis også mange andre moderne behandlinger, som du kan forkæle dig med, såsom ansigtsbehandlinger, stenmassager, forskellige massage, manicure, pedicure og meget mere.

Der er også adgang til saunaen, og hotellet har også en indendørs pool, der er åben i vintersæsonen.

Mange benytter også lejligheden til at gå til frisøren og give sig selv en ny frisure, og de fleste mænd prøver en klassisk barbering, men barberingskniv.

Alle behandlinger koster ekstra.


Tyrkisk hamam - Hvordan har du det?

Det kan afvige lidt fra hamam til hamam, men normalt er det som regel:
Man kommer ind i hamamen, der har en temperatur på omkring 45 grader klædt i badetøj. Du lægger dig ned på den store marmorsten, der ligger midt i hamam. Det hedder mavestenen. Derefter får du skrubbet med en speciel handske på for- og bagsiden af kroppen. På grund af fugt og temperatur åbner kroppens porer sig, og derfor bliver du meget renere på huden end med et almindeligt brusebad. Dernæst får du sæbevand og sæbe massage for at gøre dig endnu renere. Når det er færdigt, bliver du skyllet af og du forlader hamammet for at komme dig i en hvilestol. Når du er klar, slutter hele sagen med en fuld oliemassage i kroppen, hvor led og muskler blødgøres.
Dette er utrolig afslappende og er en kanon start af ferien og bonussen vil være at du får en dybere tan, der holder længere.

Det er let at forstå, at næsten alle rejsende til Tyrkiet besøger Hamam.


Beach Club Doganay Hotel
Adresse: Konakli Beldesi Gelpelit mevki Alanya - Antalya
Telefon: +90 242 565 14 35
Fax: +90 242 565 14 86
E-mail: info@doganayotel.com
www.doganayotel.com
380 værelser i alt
7 etager 6 elevatorer
Byggeår: 2014
Sidst renoveret: Kontinuerlig
1 bygning og 3 blokke
Åben hele året rundt
Accepterede kreditkort: Visacard og Mastercard
Daglig rengøring, lagner og håndklæder skiftes hver tredje dag.
WIFI-fri i hotelområdet
Klassificering: 5 stjerner
All inclusive mellem 10: 00-24: 00

Hotellet ligger i et område, der hedder Konakli og ligger ca. 10 km, inden man kommer ind i Alanya. Her er store hoteller langs kysten, og området har sit eget centrum, hvor både lokale og turister færdes. Det, der adskiller hotellerne fra stranden, er vejen, der kører langs kysten, og de fleste hoteller har fodgængertunneller til stranden. Langs hovedvejen stopper busserne, der ofte kører til Alanya centrum.


Restauranter og barer
1 Hovedrestaurant, der serverer morgenmad, frokost og middag i buffetform
3 A la carte - Middelhavs, tyrkisk og fisk
1 Strandrestaurant med bar
1 kaffehus
1 Street bar Hovedbar
1 Florabar
1 poolbar
1 diskobar (udendørs i højsæsonen)

Alle lokale alkoholholdige og ikke-alkoholholdige drikkevarer er inkluderet mellem 10: 00-24: 00 Andre importerede drikkevarer, friskpresset frugtsaft, flaskeholdige drikkevarer er altid mod ekstra betaling.
Et besøg på en af A la carte-restauranterne kan benyttes en gang og skal reserveres på forhånd, når man ankommer til hotellet. Bemærk, at A la carte-resturanter koster ekstra i form af et servicegebyr.

Pools
1 Hoved pool / 300m² / 140 cm dyb
1 Aquapool med 3 nedfarter / 100m² / 120 cm dyb åben et par timer om dagen maj - okt
1 Børnepool / 6m² / 40 cm dybt - adskilt fra hovedpoolen med et hegn
1 Indendørs pool- 80m² / 140 cm dybt opvarmet nov-apr

Strandhåndklæde mod depositum og enhver skift mod omkostninger

Strand
Hotellet ligger med stativet på den anden side af vejen og har en fodgængertunnel under vejen.
Lidt grovere sand og sten i vandet.
Hotellet har sin egen mole
Strandrestaurant og tilhørende bar
Liggestole med parasoller gratis
Stranden med restaurant og mole er lukket i vinterhalvåret

Aktiviteter
Spa-center med Hamam, sauna
Fitness
Udendørs aktiviteter om dagen inklusive vandgymnastik, aerobic, poolspil og konkurrencer
Aftenaktiviteter med live musik og udendørs shows
Frisør
Fotograf
Forskellige butikker
Tennisbaner - udstyr og belysning mod ekstra betaling
Vandsport på stranden - ekstra betaling
Miniklub (4-12 år) med indendørs og udendørs legeplads. Ikke skandinavisk talende personale
Trampolin og elektrisk tog. Minikarusell til børn ekstra betaling
Billard - ekstra betaling
Dart

I begyndelsen og i slutningen af sæsonen kan nogle aktiviteter udgå på grund af vejrforhold

Sundhed og sikkerhed
Værelserne har brandalarmer, og hotellet har brandalarm i henhold til love og forskrifter
Hotellet bruger et eksternt firma til køkken- og poolprøver. Der udtages daglige prøver af poolvand. Pool skilt og nødudgang skilte inden for hotelområdet samt elevator
Balkonrækværk højere end 110 cm og ingen mellemrum større end 12 cm

Afstand:
Konakli Centrum: 3 km
Alanya centrum: 8 km
Bus: Uden for hotellet
Strand: 100 m (vejen adskiller hotellet fra stranden)
Nærmeste hospital: Anadolu 7 km
Nærmeste apotek: 3 km
Nærmeste hæveautomat: 600 m
Nærmeste bank: 7 km
Taxaer uden for hotellet eller receptionen kan ringe
Lufthavn: 120 km Antalya
Lufthavn: 55 km Gazipasa

Personlige udtalelser - Susanne K - Kvalitetschef
Godt og pænt familiehotel med ca. 8 km ind til Alanya. Der er mange faciliteter til børn og voksne, og stranden ligger på den anden side af vejen og nås med en fodgængertunnel. Delvis eller direkte havudsigt i alle værelser er perfekte og giver en dejlig udendørs fornemmelse.
 
Kontakt os
Besked

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Dine noter er ikke leveret

Sender

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender