Creta Princess Aqua Park & Spa

Creta Princess Aquapark & Spa

Creta Princess Aquapark & Spa har en fredelig beliggenhed i Maleme, lige ved havet og har en international atmosfære. Hotellet består af en hovedbygning og to havebygninger på to etager, der omgiver hotellets centrum, poolområdet med haven, der løber helt ned til den fine stenstrand. Der er en stor hovedpool og en pool med vandrutschebane med 8 nedfarter til de lidt ældre børn og en børnepool med nogle mindre rutschebane til de små. All Inclusive er inkluderet i prisen, og her får du alt hvad du behøver for en dejlig og afslappende ferie. Hovedrestauranten serverer morgenmad, frokost og middag samt snacks om aftenen og mellem måltiderne serveres der lette snacks og is til børnene. Drikkevarer er tilgængelige fra barerne fra morgen til sen aften. Der er også en restaurant med asiatisk tema, der serverer fra en buffet og kan bruges en gang pr. ophold som et alternativ til hovedrestauranten, men husk at reservere et bord på forhånd.
Hotellet har også et aktivitetshold, der organiserer aktiviteter og underholdning i løbet af dagen med for eksempel vandaerobic, volleyball og aerobic. Der er også et motionscenter og tennisbaner for dem, der foretrækker at træne alene. I kan også udfordre hinanden i roligere aktiviteter som minigolf og billard. Et par nætter om ugen er der lettere aftenunderholdning. Børnene er fuld optaget af deres egne aktiviteter i miniklubben og nede ved stranden er der en stor legeplads i form af et piratskib.
Hvis du leder efter ekstra afslapning, kan du besøge hotellets spa afdeling, hvor du kan vælge mellem et udvalg af behandlinger mod et ekstra gebyr. Perfekt til at slippe væk fra hverdagen derhjemme og komme i feriestemning.
Dette er et ældre og velkendt hotel, der tiltrækker familier, venner og par, der ønsker en komfortabel ferie.

Værelserne
Lyse og behagelige værelser indrettet i grøn, blå og hvid. Standardværelserne har en dobbeltseng eller to enkeltsenge og muligheden for en eller to ekstra senge
Alle værelser har klinkegulv, minikøleskab, telefon, kedel med kaffe- og tefaciliteter, satellit-tv og balkon. Direkte eller skrånende havudsigt. Badeværelse med badekar med bruser, toilet og hårtørrer. Aircondition inkluderet. Dette styres centralt og kører normalt 15/6 - 15/9 med tidsbegrænsninger.

Værelsestyper
Standardværelse med direkte havudsigt til 3 voksne + 1 barn eller 2 voksne + 2 børn
Standardværelse med skrånende havudsigt til 3 voksne + 1 barn eller 2 voksne + 2 børn

Øvrige
Hotellet består af 3 bygninger med 5 og 2 etager. 420 rum. Bygget i 1973, renoveret i 2013 og 2019 nogle dele. Elevator kun i hovedbygningen, pengeskab mod betaling. All inclusive mellem 10:00 - 24:00 og mad på bestemte tidspunkter. Nøjagtige tidspunkter for restaurant og barer annonceres ved ankomsten til hotellet. Liggestole og parasoller er inkluderet på stranden. Strand 0 m og stenstrand. Ændringer i indholdet kan forekomme i løbet af sæsonen eller udgå i lavsæsonen. Hotellet accepterer Visa og Mastercard. Maleme 500 m. Chania centrum 17 km. Lokal bus 150 m Turist / strandområde med forbipasserende trafik. Niveauforskelle og trapper forekommer i hele området. * Vandrutschebaner er åbne fra 10:00 til 18:00. Du skal være mindst 6 år og 120 cm høj for at kunne køre i disse (3 år for dem i børnepoolen), og at forældrene er ansvarlige og skal føre tilsyn med deres børn, når de kører.

Hotelskat
Grækenland har indført en skat på alle hotelnætter. Denne skat skal betales direkte til hotellet / lejlighedshotellet ved indtjekningen. Afgiftsstørrelsen reguleres af opholdets længde og den officielle klassificering af boligen. Bemærk, at Deturs klassificering af indkvarteringen kan afvige fra den officielle klassifikation. Se under øvrige information.
1-2 stjerner: 0,50 euro / værelse og nat
3 stjerner: 1,50 euro / værelse og nat
4 stjerner: 3 euro / værelse og nat
5 stjerner: 4 euro / værelse og nat

Værelserne
Lyse og behagelige værelser indrettet i grøn, blå og hvid. Standardværelserne har en dobbeltseng eller to enkeltsenge og muligheden for en eller to ekstra senge
Alle værelser har klinkegulv, minikøleskab, telefon, kedel med kaffe- og te faciliteter, satellit-tv og balkon. Direkte eller skrånende havudsigt. Badeværelse med badekar med bruser, toilet og hårtørrer. Aircondition inkluderet. Dette styres centralt og kører normalt 15/6 - 15/9 med tidsbegrænsninger.

Værelsestyper
Standardværelse med direkte havudsigt til 3 voksne + 1 barn eller 2 voksne + 2 børn
Standardværelse med skrånende havudsigt til 3 voksne + 1 barn eller 2 voksne + 2 børn

Værelses kategorier
Standard værelse

Standardværelse 24 m²
Dette værelse har højst plads til 3 voksne + barn eller 2 voksne + 2 børn
Dobbeltseng eller to enkeltsenge og muligheden for en eller to ekstra senge
Altaner eller terrasse med bord og stole
Direkte eller skrå havudsigt skal forudbestilles

Alle værelser har:
Satellit-tv
Centralt klimaanlæg gratis (hotellet tilpasser sig klimaet i perioden ca. 15/6 - 15/9)
Pengeskab - til en pris af ca. 3,5 euro / dag
Flisegulv
Kedel med kaffe og te sæt
Badeværelse med badekar med bruser, toilet og hårtørrer

Creta Princess Aqua Park & Spa

Mad

Morgenmad - Blandede retter fra et buffetbord

07:00-10:15

Sen Morgenmad – enkel udbud

10:15-12:00

Frokost – Blandede retter fra et buffetbord

12:30-15:00

Middag - Blandede retter fra et buffetbord

18:30-21:30

Snacks – enkle retter

15:00-18:00

Kaffe og te med tilbehør

16:00-17:00

Asian Restaurant – Asiatisk buffetrestaurant, der skal forudbestilles og inkluderes en gang pr. ophold

18:30-21:30

Drikke

Poolbar - Lokal alkohol og sodavand

10.00-24.00

Lobbybar

17:00-00:00

Eksempler på drikkevarer inkluderet:

Sodavand, kaffe, te, lokale alkoholholdige drikkevarer såsom lokal øl, lokal vin forskellige slags stærke lokale spiritus

På dette hotel inkluderer All inclusive for drinks mellem kl. 10.00 og 24.00 og mad på bestemte tidspunkter
Bemærk, at importerede drikkevarer, friskpresset frugtsaft og alle drikkevarer på flaske koster altid ekstra. Et besøg i den asiatiske restaurant er inkluderet, men skal forudbestilles ved ankomsten til hotellet.
I begyndelsen og slutningen af sæsonen kan udendørs faciliteter være lukket på grund af vejrforholdene.

Inkluderet gratis mod ekstra betaling

Mod ekstra betaling

Aircondition (Juni-september)

Spa-afdeling med forskellige behandlinger. Alt mod ekstra omkostninger

WIFI i lobbyn 

Telefon/Fax

Dagaktiviteter med eksempler på vandaerobic, aerobic-pool-spil og konkurrencer

Renseri / vaskeservice

Aftenaktiviteter med let underholdning et par dage om ugen (15. maj - 30. september)

Billard

Gym (fra 16 år)

Pengeskab ca 3,5 euro per dag

Fotboll, Volleyball, basketall

Tennisbane og tennisudstyr uden omkostninger

Børneklub for børn mellem 4-12 år med stor legeplads. Ikke-skandinavisk talende personale

Minigolf mod depositum

Liggestole og parasoller på stranden

Hotellet forbeholder sig ret til at foretage ændringer og fjerne aktiviteter fra programmet med kort varsel.
I for- og efterårssæsonen kan vejret påvirke udendørs aktiviteter såvel som visse spisesteder, der serverer udendørs.
Nøjagtige tidspunkter for mad og drikke samt aktiviteter leveres af hotellet ved ankomsten.
Pæn påklædning gælder i restauranter og lobbyområder. (ingen shorts, badetøjstoppe eller flip-flops)

AKTIVITETER

Hotellet har let underholdning og aktiviteter, såkaldt soft animation. 6 dage om ugen tilbydes forskellige sportsaktiviteter, såsom vandaerobic, aerobic, basketball, volleyball og forskellige poolspil. På egen hånd kan man holde dig i form med tennis eller i hotellets fitnesscenter, men der er en aldersgrænse fra 16 år. Der er også mulighed for at udfordre selskabet med minigolf og billard.

Om aftenen tilbydes der underholdning, og kretensiske aftener arrangeres undertiden med folkedans og traditionel græsk musik samt musikaftener.
Ovenstående tilbydes i maj - oktober, men nogle aktiviteter i for- og i lavsæsonen kan blive annulleret på grund af vejrforhold eller for få deltagere.
Bemærk, at nogle aktiviteter muligvis koster noget.

For børn

Hotellet ønsker, at børnene skal have det lige så godt som de voksne, og der er derfor en international børneklub, der byder børn mellem 4-12 år velkommen, og som er åbne et par timer om dagen, 6 dage om ugen i højsæsonen. Det internationale aktivitetsteam sørger for, at børnene har travlt med sjove spil og aktiviteter tilpasset dem og tilbyder f.eks. ansigtsmaling, legespil, maleri og almindelige spil.
På stranden er der en stor legeplads med et piratskib og er meget værdsat af børnene.
Der er et vandbassin med 5 vandrutschebaner, som byder børn, der er 6 år og mindst 120 cm, velkommen. De mindre børn har deres egen minipool med legetøj.
Ovenstående tilbydes i maj - oktober, men nogle aktiviteter i for- og i lavsæsonen kan blive annulleret på grund af vejrforhold eller for få deltagere.

Bemærk, at nogle aktiviteter muligvis koster noget.

SPA & Wellness

Hotellet har en SPA-afdeling, hvor der er forskellige behandlinger at vælge imellem. Her forkæler man sig selv med ansigtsbehandlinger, diverse massage, manicure, pedicure og meget mere.

Alt i SPA-afdelingen mod ekstra betaling og kun for voksne. 18 års grænse.

Hvorfor vælge et hotel med SPA?
Måske har du længtes efter ferien, og når den endelig er her, vil du passe lidt ekstra på dig selv. Du har muligvis brug for alene tid og bare nyde fred og ro eller som et godt indslag med rejsekammeraten. Måske fortjener din partner, forældre, din bedste ven ekstra opmærksomhed.
Uanset årsagen, er afslapning og en behagelig massage blandet med smukke feriedage langt væk fra hverdagen noget, der sætter en gylden kant på ferien.

Creta Princess Aqua Park & Spa
Adresse: Malene 73014 Kreta
Telefon: +30 28210 62703
Fax: +30 28210 62221
E-mail: alua@amresortseu.com eller reservations@drchqamresortseu.com
www.auluhotels.com
I alt 420 værelser
4 etager og 2 etager - 2 elevatorer i hovedbygningen
1 hovedbygning og 2 sidebygninger - 3 blokke
Byggeår: 1973
Sidst renoveret: 2013 & 2019 (restaurant og hovedbar)
Åben maj - oktober
Accepterede kreditkort: Visa og MasterCard
Rengøring 6 dage / uge, lagner og håndklæder skiftes hver tredje dag.
WIFI-fri i lobbyen
Officiel klassificering: 4 stjerner
Vores klassificering: 4 stjerner
All inclusive mellem kl. 10.00 og 24.00

Restauranter og barer
1 Restaurant til morgenmad, frokost og middag fra buffet.
1 asiatisk restaurant
Pool restaurant og pool bar
Lobbybar
Bikini Disco Club
All inclusive er inkluderet mellem 10:00 og 24:00 og mad på bestemte tidspunkter. Alle lokale alkoholholdige og ikke-alkoholiske drikkevarer er inkluderet. Importerede drikkevarer, friskpresset frugtsaft, flaskeholdige drikkevarer er altid mod ekstra betaling. Et besøg i den asiatiske restaurant er inkluderet, men skal forudbestilles ved ankomsten til hotellet.

Pool
1 Hovedpool / 1562 m² / 150 cm dyb
1 Pool / 543 m² / 150 cm dyb (størrelsen inkluderer vandbassinet, der sidder sammen)
1 Børnepool / 60 m² / 140 cm dyb - adskilt fra den voksne pool med to små vandrutschebaner
1 Aqua pool / 200 m² / 150 cm dyb –5 vandrutschebaner
Poolen er åben mellem maj - oktober, men dette kan ændre sig på grund af vejrforholdene i begyndelsen og slutningen af sæsonen. Vandrutschebane er til børn over 120 cm og 6 år og er åbne dagligt. Aqua poolen har 5 vandrutsjebaner og børnebassinet har forskelligt legetøj

Poolhåndklæde mod depositum og kan skiftes hver tredje dag.

Strand
Brosten på stranden. Liggestole og parasoller tilbydes gratis. Drikkevarer tages fra poolbaren ca. 30 m fra stranden.

Aktiviteter
Spa-afdeling med forskellige behandlinger. Alt mod ekstra betaling.
Dagsaktiviteter med eksempler vandgymnastik, aerobic, poolspil og konkurrencer
Aftenaktiviteter med let underholdning et par dage om ugen (maj - oktober)
Fitnesscenter (fra 16 år)
Tennisbane og tennisudstyr mod betaling
Basketball
Minigolf
Bordtennis
Fodbold, volleyball
Billard mod betaling
Børneklub for børn mellem 4-12 år med. Stor legeplads. Ikke-skandinavisk talende personale
Alle udendørs aktiviteter er kontrolleret af vejrforholdene i begyndelsen og slutningen af sæsonen, og derfor kan visse aktiviteter blive annulleret. Nogle aktiviteter til merpris

Sundhed og sikkerhed
Rummet har røgalarmer, og hotellet har brandalarmer i henhold til love og regler. Der tages daglig prøve af poolvandet. Poolskilte og nødudgangsskilte inden for hotelområdet. Balkon gelænder højere end 110 cm og ingen mellemrum større end 12 cm.

Handicaptilgængelighed
Hotellet har ingen handicappede værelser. Nogle bygninger uden elevator. Niveauforskelle ned til stranden og inden for hotelområdet.

Afstand:
Maleme: 500 m
Platanias ca. 6 km
Chania centrum: 17 km
Bus: uden for hotellet
Strand: hotellet har strandplacering
Nærmeste hospital: Chania 17 km
Nærmeste apotek: 500 m
Nærmeste pengeautomat: på hotellet
Nærmeste bank: 17 km Chania
Der er taxaer i Maleme, eller hotellet kan ringe
Chania Lufthavn: 34 km
Transfertid fra lufthavnen ca. 1 time til det første hotel i Maleme

Kontakt os
Besked

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Dine noter er ikke leveret

Sender

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender

Kampagne