Akti Imperial Deluxe Spa Resort By Wyndham

Hotel på Rhodos med ideel beliggenhed
Det femstjernede Akti Imperial Deluxe hotel er ideelt beliggende langs Ialyssos-kysten i den lille, populære ferieby Ixia. Hotellet ligger små 4 km fra Rhodos gamle bydel og er et godt valg for alle, der søger at kombinere afslapning ved pool og strand med sightseeing, historiske og kulturelle oplevelser og shopping. 

Hotellet består af to imponerende bygninger og et stort, dejligt poolområde med to pools, børnepool og en "lazy river" samt indendørs pool. Alt er arrangeret, så du får en dejlig ferie med masser af god mad og drikke, sol, svømning, aktiviteter og underholdning. Hotellets aktivitetsteam tilbyder et godt udvalg af forskellige aktiviteter dagligt, og på området er også et veludstyret fitnessrum og tennis. I løbet af ferien kan børnene tilbringe tid i børneklubben og teenageklubben, hvor de kan deltage i sjove aktiviteter og samtidig møde andre børn, der er på ferie. I højsæsonen arrangerer hotellet også aftenunderholdning et par gange om ugen i amfiteatret i haven.

Ultra All Inclusive er inkluderet i opholdet, hvilket betyder at mad og drikkevarer er inkluderet næsten døgnet rundt. Der serveres alt fra snacks i hotellets barer til smagfulde buffeter i hovedrestauranten. Der er desuden fire tema restauranter, hvor man som Ultra All Inclusive-gæst kan spise én gang under sit ophold. Skal en af feriedagene gå med ren afslapning og forkælelse, er hotellets spaafdeling et besøg værd. Her kan der tilkøbes forskellige massager og behandlinger. 

Værelserne 
Indbydende og nydelig dekorerede værelser i friske farver. Standardværelserne har en dobbeltseng eller to enkeltsenge og en sofaseng. Promoværelserne har en mindre god udsigt fra balkonen og er indrettet med to enkeltsenge og en sofaseng. Familieværelserne i hovedbygningen er indrettet med et soveværelse med dobbeltseng og et værelse med to sofasenge. Familieværelserne i anneksbygningen har et soveværelse med dobbeltseng og et værelse med tre sofasenge. Alle værelser har gratis wifi, telefon, minibar (fyldes dagligt), centralstyret aircondition, kedel med kaffe/te-sæt, sikkerhedsboks, satilit-tv, klinkegulv og balkon. Badeværelse med badekar eller brusekabine, toilet og hårtørrer. 

Værelsestyper
Standardværelse med plads til max 3 personer
Promoværelse med plads til max 3 personer
Familieværelse (hovedbygning) med plads til max 4 personer
Familieværelse (anneksbygning) med plads til max 4 voksne + 1 barn 

Øvrigt
Hotellet består af en hovedbygning og anneksbygning med 9 etager og har i alt 710 værelser. Bygget i 1968 og senest renoveret i 2018. Elevator. Sikkerhedsboks. Ultra All Inclusive af mad og drikkevarer næsten hele døgnet. Præcise tidspunkter for mad og drikke leveres af hotellet ved ankomst. Solsenge og parasoller er gratis på stranden. Hotellet ligger 50 m fra strand med småsten. Ændringer i indholdet kan variere i løbet af sæsonen eller udgå i lavsæsonen. Hotellet accepterer Visa og MasterCard. Ixia centrum 200 m. Rhodos by 4 km. Lokal bus standser 100 m fra hotellet. Hotellet ligger i et strand/turist område, hvor lyde fra hotellets poolområde, underholdningsteam og omkringliggende hoteller samt lokal trafik kan virke forstyrrende. 

Græsk skat på overnatning
Pr. 1. januar 2018 indførte Grækenland en skat på alle overnatninger på hoteller og hotellejligheder. Skatten beregnes ud fra hotellets officielle, græske klassificering (og ikke Deturs, som du kan se under øvrige informationer), og beregnes pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Kat 1-2*: 0,50 € | Kat 3*: 1,50 € | Kat 4*: 3,00 € | Kat 5*: 4,00 €
Ansvaret for ”Overnatningsskatten” påhviler hotellet og skal både opkræves og indbetales til de græske skattemyndigheder af dette. Du opkræves derfor direkte af hotellet og skal betale direkte til dette.

 
Værelserne 
Indbydende og nydelig dekorerede værelser i friske farver. Dobbeltværelserne har en dobbeltseng eller to enkeltsenge og en sovesofa. Promoværelserne har to enkeltsenge med lidt dårligere udsigt. Suiteværelserne består af et soveværelse med dobbeltseng og et andet værelse med to sovesofaer og familieværelserne i anneksbygningen har tre sovesofaer. Ikke dør mellem værelserne

Alle værelser har gratis WIFI, telefon, minibar fyldt med daglig genopfyldning, centralt klimaanlæg, elkedel med kaffe/te sæt, pengeskab, satellit-tv, klinkegulv. Badeværelse med badekar eller bruser (anneks har kun bruser), toilet og hårtørrer. Balkon.

Værelsestyper
Dobbeltværelserne med plads til max 3 personer
Promoværelse med plads til max 2 personer
Suiteværelse med plads til max 4 personer
Familieværelse (anneksbygning) med plads til max 4 voksne + 1 barn

Værelsestyper på hotellet
Standardværelser, familieværelser, suiter og handicapværelser på anmodning

Dobbeltværelse (Standardværelse) 25m²:
Værelset har plads til max 3 personer
Dobbeltseng eller to enkeltsenge og en sofaseng 
Balkon med bord og 2 stole 
Udsigt til bjerg, delvis eller direkte havudsigt (valg af udsigt skal bookes på forhånd) 

Promoværelse 25m²:
Værelset har plads til max 2 personer
To enkeltsenge
Balkon med bord og 2 stole 
Udsigt til baggård, konferencebygning eller parkeringsplads

Suiteværelse (hovedbygning) 41m²:
Værelset har plads til max 4 personer
Et soveværelse med dobbeltseng og et værelse med to sofasenge
Balkon med bord og 2 stole 
Udsigt til bjerg, delvis eller direkte havudsigt (valg af udsigt skal bookes på forhånd) 

Familieværelse (anneksbygning) 50m²:
Værelset har plads til max 4 voksne + 1 barn 
Et soveværelse med dobbeltseng og et værelse med tre sofasenge
Balkon med bord og 2 stole 
Udsigt til konferencebygning eller parkeringsplads
Disse værelser er beliggende i hotellets anneksbygning 

Alle værelser har:
Satilit-tv
Wifi - gratis
Minibar – fyldes dagligt 
Sikkerhedsboks – gratis
Kedel med kaffe/te-sæt 
Telefon
Klinkegulv
Centralstyret aircondition (hotellet styrer anlægget afhængigt af vejret) 
Badeværelse med badekar eller brusekabine, håndbruser, toilet, hårtørrer og toiletartikler (værelser i anneksbygning har kun brusekabine) 

Mad

Morgenmad – blandet retter fra buffetbord

07:00-10:30

Frokost – blandet retter fra buffetbord

12:30-14:30

Middag – blandet retter fra buffetbord

18:30-22:00

Snacks – Snacks, pizza, salat, dessert, is og frugt

10:00-21:00

Desserter

22:00-24:00

Aften snacks – forskellige salater, appetizer, frugt, buffet med varme og kolde retter

22:30-06:00

 

Drikkevarer

 

Hovedbar - lokalproduceret alkohol og læskedrikke

10:00-01:00

2 Poolbarer

10:00-24:00

Strandbar- lokalproduceret ikke-alkoholiske drinks

10:00-18:00

Express lobbybar- lokalproduceret alkohol, læskedrikke og kaffe (øl og vin)

11:00-00:00

Eksempler på inkluderede drikkevarer

Internationale drinks, øl på hane, læskedrikke, juice vin og cocktails

Hotellet tilbyder Ultra All Inclusive med drikkevarer og mad næsten 24 timer i døgnet. Lokalproducerede alkoholiske drikkevarer og ikke-alkoholiske drikkevarer er inkluderet. Det samme gælder for udvalgte importerede drinks, frugtjuice (ikke friskpresset) og vand på flaske. Andre drikkevarer er mod ekstra betaling.

Udendørsservering af mad og drikkevarer i hovedrestauranten, poolbar og strandbar samt aktiviteter kan være lukket i starten og slutningen af sæsonen afhængigt af vejret.

Inkluderet

Mod betaling

Aircondition

Behandlinger i spacentret

Udendørsaktiviteter i dagtimerne, fx vandpolo, gymnastik og diverse lege i poolen

Frisør

Aftenunderholdning med livemusik og udendørs shows

Vandsportsaktiviteter på stranden

Beach volleyball og tennis og udstyr

Telefon / fax og renseri / vaskeservice

Wifi på hele hotelområdet og værelserne

Minimarked og butikker

Dart

Tennis udstyr og instruktør

Bordtennis

7D biograf

Børneklub (4-12 år), teenageklub (13 - 17 år) ikke skandinavisktalende personale

Billard

Fitnessrum

Spil i arkaden

Solsenge og parasoller på stranden

Escpae room

Hotellet har ret til at foretage ændringer og fjerne ting fra programmet med kort varsel. Udendørsaktiviteter, servering af mad / drikke og nogle faciliteter kan være påvirket af vejrforholdene i starten og slutningen af sæsonen.

Præcise tidspunkter for mad og drikke og aktiviteter leveres af hotellet ved ankomst. Hotellet har dress code, hvor nydeligt og kausalt tøj foretrækkes. Badetøj er bl.a. ikke tilladt i restauranten og lobbyen.

 

Aktiviteter

Hotellet tilbyder et spændende aktivitetsprogram, som arrangeres af hotellets eget personale. I løbet af dagen kan hotellets gæster deltage i sportsaktiviteter som vandpolo, gymnastik og diverse lege i poolen. Til de gæster, som ønsker at holde formen ved lige på egen hånd, er der også adgang til tennis, basketball og fitnessrum. På stranden arrangerer et eksternt firma forskellige vandsportsaktiviteter mod betaling. Rundt på hotelområdet er også bordtennis og billard. Til de mindste har hotellet deres egen børneklub (4-12 år) og en teenageklub med aktivitetsprogram et par timer om dag. 

Flere aftner om ugen tilbyder hotellet også aftenunderholdning med bl.a. livemusik, shows og temaaftner som fx Græsk aften med traditionel græsk dans og musik. 

Ovenstående aktiviteter tilbydes fra april – oktober, men nogle aktiviteter kan blive aflyst i starten og slutningen af sæsonen afhængigt af vejret eller ved for få deltagere. 
Bemærk, at nogle aktiviteter er mod betaling.

 
For børn 

Hotellet har deres egen internationale børneklub for børn i alderen 4-12 år, som holder åbent et par timer hver dag. Her sørger det internationale team for masser af sjov og underholdende aktiviteter som forskellige lege, tegne, se film og meget mere. Børneklubben har desuden en stor indendørs legeplads.  
Der er også en teenageklub for alderen 13-17 år
Ovenstående aktiviteter tilbydes fra april – oktober, men nogle aktiviteter kan blive aflyst i starten og slutningen af sæsonen afhængigt af vejret eller ved for få deltagere. 
Bemærk, at nogle aktiviteter er mod betaling.
SPA & Wellness 

Hotellet har en full-service spaafdeling på 1200 m2, hvor du kan nyde forskellige behandlinger. Vælg mellem ansigtsbehandlinger, forskellige massager, manicure, pedicure og meget mere. Spaen tilbyder også adgang til sauna, dampbad, jacuzzi og græsk-romersk bad samt indendørspool. Hotellets frisør står også klar med ny inspiration til hårstyling. 

Alt i spaafdelingen er mod ekstra betaling. 

Hvorfor vælge et hotel med SPA? 
Måske har du længtes efter ferien længe, og når den endelig er her, vil du gerne forkæle dig selv lidt ekstra. Måske har du bare brug for tid til dig selv, eller også vil du bare nyde fred og ro med din rejsekammerat. Måske fortjener din partner, forælderen, din bedste ven lidt ekstra opmærksomhed.
Uanset årsagen er, er afslapning og en behagelig massage sammen med en dejlig ferie langt væk fra hverdagen noget, der giver ferien en ekstra dimension.
Akti Imperial Deluxe Resort & SPA Dolce by Wyndham
Adresse: Lalysos Avenue  Ixia, 85101 Rhodes
Telefon: +30 22411 11500
Fax: No
Email: info@aktiimperial.gr
www.aktiimperial.gr
710 værelser
9 etager og 8 elevatorer
Byggeår:1968
Senest renoveret: 2018
2 bygninger / 2 blokke (hovedbygning og anneks)
Åbent april - oktober
Accepterede betalingskort: Visa og MasterCard
Daglig rengøring, sengetøj og håndklæder skiftes hver tredje dag
Wifi – Gratis på hotelområdet og værelserne 
Officiel hotelklassificering: 5 stjerner
Vores hotelklassificering: 5 stjerner
Ultra All Inclusive

Restauranter og barer
1 Hovedrestaurant der serverer morgenmad, frokost og aftensmad i buffetstil
1 Express restaurant
1 Tema restaurant "Asterias": Græsk fisk og skaldyr
1 Tema restaurant "Red Elephant": Asiatisk mad og sushi 
1 Tema restaurant "Lucullus": Traditionelt græsk mad 
1 Tema restaurant "Marco Polo": Italienske retter
2 Snack bar
2 Poolbarer
1 Strandbarer
1 Lobby bar
1 Hovedbar

Hotellet tilbyder Ultra All Inclusive med drikkevarer og mad næsten hele døgnet. Lokalproducerede alkoholiske drikkevarer og ikke-alkoholiske drikkevarer er inkluderet. Det samme gælder for udvalgte importerede drinks, frugtjuice (ikke friskpresset) og vand på flaske. Som Ultra All Inclusive-gæst kan du spise middag på en af tema restauranterne én gang under dit ophold. Bord skal bestilles på forhånd i receptionen ved ankomst.
Udendørsservering af mad og drikkevarer i hovedrestauranten, poolbar og strandbar kan være lukket i starten og slutningen af sæsonen afhængigt af vejret. 

Bemærk, at restauranterne om aftenen har dresscode, hvor nydeligt og kausalt tøj foretrækkes. Badetøj er bl.a. ikke tilladt i restauranten og lobbyen. 

Pool
1 Hovedpool / 750 m² / 145 cm dyb
1 Pool / 350 m² / 145 cm dyb
1 Lazy riverstyle pool / 30 m / 145 cm dyb (flyder ind i hovedpoolen)
1 Børnepool / 180 m² / 40 cm dyb med små vandrutsjebaner 
1 Indendørspool / 180m² / 145 cm dyb

Pool/strandhåndklæder er inkluderet. 
Indendørspool er opvarmet i starten og slutningen af sæsonen afhængigt af vejret. 

Strand 
Hotellet ligger ca. 50 m fra stranden (strand med sten og kun noget sand). En befærdet vej adskiller hotellet fra stranden, men en gangtunnel gør det muligt at komme direkte til stranden. Solsenge og parasoller er gratis for hotellets gæster. 

Aktiviteter
Spacenter med sauna og frisør – mod betaling
Aktiviteter i dagtimerne, fx vandpolo, gymnastik og diverse lege i poolen 
Aftenunderholdning med livemusik og udendørs shows
Tennis – udstyr gratis 
Basketball – udstyr gratis  
Fitnessrum 
Dart
Bordtennis
Billard – mod betaling 
Forskellige butikker 
Vandsportsaktiviteter på stranden – mod betaling og udbydes af et eksternt firma 
Børneklub (4-12 år) med aktiviteter og indendørs legeplads, ikke skandinavisktalende personale 
Konferencerum for større grupper – mod betaling 

Alle udendørsaktiviteter kan blive aflyst i starten og slutningen af sæsonen afhængigt af vejret. 
Nogle aktiviteter/faciliteter er mod betaling.

Sundhed og sikkerhed
Værelserne har røgalarmer, og hotellet har brandudstyr og alarmer i henhold til reglerne.
Hotellet anvender et eksternt firma til køkken- og poolprøver. Daglige poolvandsprøver bliver taget. Pool og nødudgangsskilte er markeret på hotellets område og elevatorer.
Balkongelænder højere end 110 cm og ingen mellemrum større end 12 cm. 

Egnethed for bevægelseshæmmede personer
Akti Imperial Deluxe hotel tilbyder ikke handicapværelser. Dørene på værelset er 77 cm og badeværelsesdøren er 67 cm. Hotellet ligger desuden i et område med meget kuperet terræn, hvorfor det kan være svært at komme til og fra byen, hvis man er bevægelseshæmmet. Derudover findes der en del trapper på hotellets område. For at komme til stranden skal du ligeledes benytte trapper.

Afstand:
Ixia centrum: 200 m
Rhodos by: 4 km
Bus: Standser 100 m fra hotellet
Strand: 50 m
Nærmeste hospital: 4 km (Rhodos by)
Nærmeste apotek: 500 m
Nærmeste ATM/hæveautomat: 0 m (findes på hotellet)
Nærmeste bank: 5 km (Rhodos by)
Taxi: Udenfor hotellet eller receptionen kan ringe
Lufthavn: 12 km
Transfertid fra lufthavnen til første hotel er ca. 25 min.
Kontakt os
Besked

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Dine noter er ikke leveret

Sender

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender

Kampagne