Særlige tilbud

Book roligt med åbent køb

 

Gå ikke glip af chancen for at booke din drømmerejse!

Øv, vi er mange, der mener, at 2020 ikke blev det rejseår, som vi havde ønsket os. Vi måtte desværre kigge langt efter en flyvetur sydpå til solrige strande, Middelhavet og kølige drinks i poolkanten! Men det forbereder vi os på igen bliver muligt i 2021. Vi har derfor åbnet for salg af rejser til 2021 - og med Åbent Køb kan du bestille din ferie med ro i maven og uden bekymringer.


Vi ønsker, at du skal være i stand til at planlægge din ferie uden bekymringer og økonomiske risici. Derfor introducerer vi ”Åbent Køb”. Det betyder, at du kan bestille din rejse nu, og hvis du så vil annullere på et senere tidspunkt, gør du det - gratis. Det kalder vi god service og er for dig, der måske lige som os drømmer om at rejse i 2021 og gerne vil være sikker på det ønskede hotel, værelse og afrejsedato, men føler sig usikker på, om du virkelig kan/vil rejse derefter og ikke vil risikere at betale en masse penge, hvis du fortryder det.
Vi glæder os til at byde dig velkommen på din rejse i 2021. 


Når du bestiller en rejse med Detur, kan du roligt bestille med Åbent Køb. Bemærk venligst, at aflysningen skal ske senest 60 dage før afrejse og senest den 1. juni 2021.

Betingelser for at gøre brug af Åbent Køb:

  •  Åbent Køb gælder for nye bestillinger foretaget mellem d. 16.10.2020-31.05.2021
  • Aflysning skal ske senest 60 dage før afrejse og senest den 1. juni 2021
  • Åbent Køb gælder alle rejser mellem d. 15.12.2020-31.07.2021
  • Du kan benytte dig af Åbent Køb én gang, og det kan ikke fortrydes
  • Åbent Køb gælder for alle rejsende på samme rejsebevis. Det er derfor ikke muligt for kun halvdelen af personerne på et rejsebevis at benytte sig af tilbuddet
  • Det er kun den rejseansvarlige, der kan informere om at gøre brug af Åbent Køb. Dette gøres ved at skrive til info@detur.dk eller ringe på tlf. 7020 67776.

Intet tilbud fundet
Kontakt os
Besked

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Dine noter er ikke leveret

Sender

{{message}}

Forespørgsel

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender