Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn:09:00-18:00

Side udflugter

Historisk vandretur i Side

Sides historie begyndte allerede før Kristi fødsel, men ruinerne, vi ser i dag, stammer fra romertiden. Vi starter turen på, hvad der engang var den store indgangsport til Side. Desuden hører vi mere om, hvordan folk levede, arbejdede og levede livet. Vi ser på den én gang smukke hovedgade og fortæller dig mere om Sides stolthed - amfiteateret. Det blev dengang brugt til både teater og gladiatorkampe. Vi passerer gennem Sides fine centrum og giver dig et indblik i nutidens travle Side. Nede ved havnen og Apollon-templet er der masser af tid til at nyde en kop kaffe, eller hvorfor ikke benytte lejligheden til at besøge Sides Museum? Vi slutter turen af med en lækker frokost på en af de lokale restauranter. Adgang til museet og drikkevarer er mod merpris. Pris ca. 200 DKK.

Manavgat bådtur

Manavgat-floden kaldes også den smaragdgrønne flod på grund af sine smukke farver. Vi sejler ad den rolige flod ude til stranden, hvor vi ligger til. Du kan vælge, om du ønsker at svømme i Middelhavet eller tage dig en svømmetur i den kølige flod, hvor temperaturen sjældent kommer over 15 grader. Til frokost har du mulighed for at smage de friskfangede fisk fra floden, men selvfølgelig er der andre muligheder for dem, der ønsker det. På stranden er atmosfæren rolig og den eneste måde at komme her til er med båd. På turen tilbage kan du se de lokale dambrug og de små skildpadder, der lever i floden. Pris ca. 340 DKK.

Solnedgang - cruise

Sejlturen starter i den smaragdgrønne flod Manavgat og fortsætter ud til havet. Lige i tide til at solen går ned, kommer vi til den vestlige strand ved Side, hvor du kan se solnedgangen fra sin bedste side. Her kan du nyde den smukke udsigt og duften af havet. Under solnedgang serveres en god hav-inspireret buffet til tonerne af en troubadour, der er med om bord. I løbet af aftenen sejler vi tilbage til Manavgat i det smukke måneskin, der spejler sig i havet. Drikkevarer er mod ekstra betaling. Pris ca. 280 DKK.

Hamam – tyrkisk Bad

At besøge et tyrkisk bad, en hamam, er den perfekte måde at starte ferien på, hvor den giver en god grogrund for en solbrun kulør. At gå i hamam er en tradition gennem århundreder, og stadig i dag går tyrkerne ofte selv for at bade og hygge sig. Du sætter dig på en varm marmorsten og kan føle varmen gå gennem hele kroppen, og dine muskler slapper af. Efter en god skrubning er huden ren og skinnende, og skummet gør den blød som silke. Efter vask får du en fuld kropsmassage, der gør oplevelsen perfekt. Pris ca. 180 DKK.

Landsbytur

For at få et indblik i livet uden for byen tager vi til en dejlig, lille landsby, hvor vi bliver mødt med stor gæstfrihed. Vi besøger et tyrkisk hjem og fortæller dig mere om beboernes levevaner. Lidt længere nede ad vejen besøger vi landsbyens skole, hvor eleverne er glade for at vise os deres skolegård. Vi spiser frokost med udsigt over Manavgat-floden, og på vej derhen passerer vi et flot vandfald og et stor marked, hvor man kan gøre mange gode handler. Da religion er en vigtig del af livet på landet, besøger vi også den største moské i området. Under turen vil du få en masse information om landet og dets befolkning. Drikkevarer er mod ekstra betaling. Pris ca. 280 DKK.

Pamukkale

En af Tyrkiets mest besøgte attraktioner er kalkstensklipperne Pamukkale og dens vandkilde. Det varme og kalkholdige vand er i årtusinder strømmet ned ad bjerget og har skabt smukke terrasselignende formationer. Her finder du et bassin med søjler, som er opkaldt efter Dronning Kleopatra. De gamle grækere og romere forstod betydningen af vandets effekt, og de kom fra nær og fjern for at bade. Vandet siges nemlig at gøre en ung og smuk. En hel by blev af Hierapolis bygget op omkring vandkilden, og i dag kan du her se resterne af et gammelt teater og et romersk bad. Pris ca. 480 DKK.

Tyrkisk aften

Vi har alle hørt om den orientalske mavedans, men kun få af os har oplevet det. Mavedanserens afslappede bevægelser får det til at se let og simpelt ud, men har du nogensinde prøvet, ved du, hvor svært det kan være. Tyrkerne har en lang dansetradition, og alle byer har deres egne traditionelle danse. Nogle af disse vil vi se mere af på denne sprudlende aften. Showet foregår i en smuk, århundreder gammel borg - Kervansaray. Maden er en blanding af lokale specialiteter og flere tyrkiske mezes (små forretter). Pris ca. 350 DKK.

Rafting

Først kører vi til landbyen Beskonaks, hvor vi skifter bilen ud med kanoer og gummibåde. Vi padler ned ad floden i det smukke landskab og kan føle flodens fantastiske kraft under os. På denne tur kan man fornemme atmosfæren fra det antikke, de romerske broer Oluk og Bügrüm, som i fordums tider var kunstværker inden for ingeniørkunsten. Rafting er en unik og anderledes oplevelse i Tyrkiet. Pris ca. 280 DKK.

Bemærk

Programmerne ovenfor er eksempler på nogle af vores udflugter. Priserne gælder pr. person og kan ændre sig i løbet af sæsonen. På nogle af udflugterne har vi gæster af forskellig nationalitet, og der er måske ikke altid en dansktalende guide med. Hvis for få personer har tilmeldt sig udflugterne, bliver de ikke gennemført. Alle udflugter betales lokalt til vores rejseledere med euro, tyrkiske lira eller Visakort/Mastercard.

"Lille charmerende paradis for både familier og par"

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Kun fly

Afbudsrejser

Vælg rejse fra