Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn:09:00-18:00

Job hos Detur

Job hos Detur

Vi søger nu flere rejseledere til sommer 2018

Er du social, åben, fleksibel, tålmodig og service minded? Så er jobbet som rejseleder noget for dig!  At arbejde som rejseleder i udlandet er en af de sjoveste udfordringer, som du kan få - og samtidig får du en masse gode minder for livet.

Vi søger nu flere rejseledere til bla. Rhodos, Kreta og Tyrkiet for sommersæsonen 2018. Rejseledere, der vil være med til at give vores gæster den bedste rejseoplevelse. Du er ansvarlig for at hente gæsterne i lufthavnen, checke dem ind på hoteller, holde informationsmøder og fungere som effektiv problemløser for de gæster, der måtte have behov for dette.

• Du skal være mindst 21 år gammel – og gerne ældre
• Have kørekort
• Gerne have en uddannelse inden for turisme
• Erfaring fra servicejobs er en fordel
• Du taler flyvende dansk og engelsk

Lyder dette spændende og interessant?
Send din ansøgning og CV - på engelsk og med billede - til Endisa Imamovic. Skriv til hende på denne mail: endisa.imamovic@detur.com. Skriv “Rejseleder Sommer 2018” i emnefeltet.

Om Detur Denmark
Detur i Skandinavien startede allerede i år 2000. I Danmark startede vi op i 2011, og vi er medlem af Rejsearrangører i Danmark (RID), Danmarks Rejsebureau Forening (DRF) og Rejsegarantifonden nr. 2318. Udover Danmark findes Detur også i Norge, Sverige og Finland. Læs mere om os på www.detur.dk