Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn:09:00-18:00

Job hos Detur

Job hos Detur

Kundeservicekonsulent til rejsebranchen

Detur Denmark søger en medarbejder primært til kundeservice. Arbejdet indebærer blandt andet besvarelse af kundehenvendelser og spørgsmål i forbindelse med rejser samt registrering og skriftlig behandling af reklamationer. Arbejdet foregår via telefon og email på en proffessionel, venlig, imødekommende og serviceminded måde.

Udover kundeservice vil der også være ad hoc-opgaver, hvor vi går lidt på tværs af de organisatoriske skel. Du kommer til at arbejde sammen med de fleste af os, og du refererer til salgschefen.

Detur Denmark er en del af Detur Group, som har hovedkontor i Antalya, Tyrkiet. Du skal derfor beherske engelsk i både tale og skrift.  

Dine kvalifikationer

 • Gode, skriftlige kommunikationsevner
 • Habil multitasker med mange bolde i luften
 • Hurtigtlærende når det gælder IT-systemer
 • Godt og habilt kendskab til Microsoft Office (Outlook, Excel og Word)
 • Flydende dansk og engelsk i både tale og skrift
 • Det er et krav, at du i forvejen har erfaring med kundeservice inden for charterrejsebranchen.

  Vi tilbyder:
  En selvstændig stilling i et dynamisk arbejdsmiljø med fagligt kompetente kolleger. Løn efter kvalifikationer. Arbejdstiden er ca. 30 timer (efter aftale) ugentligt i tidsrummet mellem kl. 9.00-17.00 på hverdage på kontoret i København. 

  Ansøgning:
  Er du interesseret i jobbet, så send din skriftlige ansøgning og dit cv til Salgschef Eva Poulsen på info@detur.dk. Vi forventer jobstart omkring 1. juni 2017. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Eva. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Om Detur Denmark
  I Danmark har Detur specialiseret sig i charterrejser til de populære feriemål i Tyrkiet, Egypten og Grækenland. Detur Denmark ApS blev etableret i starten af 2011, og vi er medlem af Rejsearrangører i Danmark (RID), Danmarks Rejsebureau Forening (DRF) og Rejsegarantifonden. Vi forstærker kontinuerligt vores position på rejsemarkedet, og udover Danmark har vi også kontorer i Norge, Sverige og Finland.