Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn:09:00-18:00

The Sense Deluxe Hotel

The Sense Deluxe Hotel
Luksuriøst, moderne hotel for både par og familier
The Sense Deluxe ligger i Kumköy, lige uden for Side i stille og fredelige omgivelser tæt på strandpromenaden og det lokale centrum. Hotellet er moderne og henvender sig både til par med de lækre swim-up-værelser og til familier med de dejlige duplex familieværelser.

Måltiderne indtages som buffet i hovedrestauranten, og der er desuden flere a la carte-restauranter, hvor af du vælge at spise uden beregning på en af dem (ekskl. drikkevarer). Der er også barområde i lobbyen samt ved pool og på stranden.

Der er mange faciliteter, herunder en stor swimmingpool med vandrutsjebaner*, afslapningspool, et stort spa-center med masser af behandlingsmuligheder, stort fitnesslokale, billard og bordtennis (nogle mod betaling). Der er daglig underholdning på hotel og forskellige aktiviteter for gæster hele dagen.

Værelserne
Standardværelse (26 m2) til højst 3 voksne eller 2 voksne + 1 barn under 12 år er moderne indrettet med enten dobbelt- eller enkeltsenge. Værelserne har balkon i forskellige størrelser, og så er der minibar (fyldt ved ankomst), satellit-tv, telefon, aircondition og sikkerhedsboks. Der er en materet glasdør mellem badeværelse og resten af værelset. Du kan vælge mellem landudsigt og havudsigt.
Badeværelserne er udstyret med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Standardværelse swim-up (26 m2) til højst to voksne er indvendigt indrettet og udstyret som de almindelige standardværelser med dobbeltseng. Men her får du direkte adgang til afslapningspoolen (swim-up). Bemærk det ikke er tilladt for børn at bo på denne værelsestype. Swim-up-værelserne har udsigt til pool og poolområdet.

Familieværelse duplex (maisonette)(46 m2) er i to etager og med plads til i alt 4 personer. Her er minibar (fyldt ved ankomst), kedel, satellit-tv, telefon, aircondition, sikkerhedsboks og balkon.
Badeværelserne er udstyret med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Der er også fire handikapvenlige værelser tilgængelige på anmodning.

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Strand-/turistområde med lokal trafik. Lyde fra hotellets underholdning og spa-område kan være forstyrrende. Bygget i 2014. I alt 374 værelser fordelt på tre bygninger. Konferencefaciliteter. WiFi på hotellets område (gratis). Det er muligt at låne poolhåndklæder. Klimaanlægget er centralt styret, og dette kører fra midten af juli-medio september med tidsbegrænsninger.
Nogle faciliteter har begrænset tilbud i lavsæsonen (oktober til april). Udendørs pool er lukket i vintersæson, og den indendørs pool er lukket fra april til oktober. Besøg på a la carte-restaurant er gratis én gang pr. ophold. Øvrige besøg på a la carte-restaurant er mod ekstra betaling. All Inclusive gælder ikke på stranden. *Vandrutsjebaner er åbne hele sæsonen, såfremt vejret er godt.

Adresse: Bingesik Mevkii, Side
Tlf: +90 242 753 30 90
 

Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 5 )
  • Elevator ( 3 )

RECEPTION

  • Betaling med kreditkort accepteres ( Visa & MasterCard )
  • Internetforbindelse ( Whole hotel )

POOLS

  • Indendørs pool

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service

Hotelfaciliteter

: betalt service