Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn:09:00-18:00

Sunberk Hotel

Sunberk Hotel

Sæson:

Rolig hotel med god beliggenhed
Sunberk Hotel er et hyggeligt, lille hotel beliggende nær den vestlige strand og promenaden, der går ind til centrum i Side.
Hotelområdet er relativt lille og er velegnet til dig, der ikke går så meget op i faciliteter men er mere interesseret i en god placering.

På resortet er der en swimmingpool, restaurant, bar og en lille frodig have med forskellige fugle og et kaninbur. Ca. en gang om ugen arrangerer hotellet en tyrkisk aften ved poolen. Nogle faciliteter / aktiviteter mod omkostningerne.

Værelserne
Hyggelige og traditionelt indrettede værelser. Alle værelser er indrettet med sikkerhedsboks (mod tillæg), air condition, telefon, satellit-tv, minibar (tom), laminatgulv og balkon (standard) eller terrasse (familie). Alle værelser er røgfrie.
Badeværelserne har brusekabine, toilet og hårtørrer.
Standardværelser er af varierende størrelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. En mindre del af standardværelserne er i bungalow stil med egen stue og lille terrasse.
Familieværelserne (35 m2) har to soveværelser med dør imellem og et badeværelse.  

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Turistområde med lokal trafik. Støj fra den nærliggende moské kan virke forstyrrende. Bygget i 2009, renoveret i 2013. I alt 94 værelser fordelt på tre bygninger. Ingen elevator. Trådløst internet på hele hotellet (mod tillæg). Stranden tættest på hotellet er offentlig, og denne kan benyttes mod gebyr for liggestole og parasoller. Hotellet har også adgang til en privat strand omkring 2 km væk, hvor liggestole og parasoller er inkluderet, og hvor der er gratis bus to gange om dagen i højsæsonen. All Inclusive gælder ikke på stranden. ATM/hæveautomat ca 300 m fra hotellet.
* Udendørs pools (nogle gange tømt for vedligeholdelse) og nogle faciliteter (herunder a la carte-restauranter og udendørs faciliteter) har begrænsede åbningstider i lavsæsonen (okt til april).

Adresse: Selimiye Mah, Begonya Sok no 33 Side / Manavgat
Tlf. +90 242 753 4696 / Fax +90 242 753 3758


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 2 )

RECEPTION

RESTAURANT / BAR

  • Udendørs bar ( Poolbar )
  • Spisesal

POOLS

  • Børnepool
  • Voksen-pool
: betalt service