Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn:09:00-18:00

Alba Royal Hotel

Alba Royal Hotel

Luksuriøst hotel for voksne
Alba Royal Hotel er det perfekte hotel for jer, der ønsker at holde en afslappende ferie i voksen atmosfære uden børn. Aldersgrænsen for at være gæst på hotellet er 16 år. Hotellet har udendørs og indendørs pool samt Jacuzzi. Her er også spa med sauna og hamam. Der er desuden mulighed for at benytte hotellets fitnesscenter eller spille billard, bordtennis, minigolf, tennis, volleyball og bowling eller prøve vandsport (nogle aktiviteter/faciliteter mod ekstra betaling). Hotellet har også backgammon og skak. Hotellet har to buffetrestauranter til hhv. frokost og aftensmad, flere barer og to a la carte-restauranter (et besøg pr. ophold er med i prisen). Hotellet arrangerer dagligt underholdning og jævnligt live musik og shows.

Værelserne
Alle værelser er udstyret med balkon eller terrasse, central aircondition, minibar (opfyldes dagligt), elkedel, satellit-TV og telefon. Mulighed for ekstra seng. Indrettet med mørke varme farver. Badeværelserne er udstyret med badekar, bruser, toilet og hårtørrer. To handicapvenlige værelser på anmodning.
Standardværelse med udsigt til hav/delvist hav/land (26 m2)
Promoværelse (26 m2) 

Måltider
All Inclusive

Øvrigt
Hotellet ligger i rolige omgivelser i turistområde, hvor lyde fra hotellets eget poolområde kan høres. Området har en del små butikker. Den lokale bus forbinder området med Sides større shoppingområder. Bygget i 2008. I alt 224 værelser fordelt i 3 bygninger med fem etager. Elevator. Sikkerhedsboks på værelset mod ekstra betaling. Konferencefaciliteter. Gratis WiFi i lobby, på værelset mod ekstra betaling. Der er minimarked og butikker på hotellet. Parasoller og solsenge til fri afbenyttelse på stranden og ved pools. Poolhåndklæder til fri afbenyttelse ved poolområdet. Hotellets strand ligger på den anden side af en mindre vej.

Adresse Tilkiler Mevkii Erhan Demir Bulavrı No:6, Çolaklı, Side/Manavgat
Tlf. +90 242 763 70 07
Fax +90 242 763 711 11


Hotelfaciliteter

AFSTANDE

GENERELLE FACILITETER

  • Antal etager (inkl. stueetage) ( 5 )
  • Elevator

RECEPTION

POOLS

  • Indendørs pool
  • Voksen-pool
  • boblebad

STRAND

  • Hotellets strand
: betalt service

Hotelfaciliteter

: betalt service